- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Bu ne kiz ne ise yarar :)125tl ye aldim canim
Eki Görüntüle 2915798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne kiz ne ise yarar :)125tl ye aldim canim
Eki Görüntüle 2915798
Afiyet olsun canim da az olmamis miMenu
Sabah(9:30)
1yk havuc tarator
1dlm ekmek
1 kk peynir
Ogle
1 haslanmis patates
1 yumurta
Yesillikle salata yaptim
Aksam
Sutlu kahve
10tane kaju
1mandalina
Su: suan 2 lt spor:
9600 suan sonra foto ekleyecegim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Beynim disinda hicbir zimbirti istahimi kesemez 50kg iken kendimi kilolu gorup ne sacma ilaclar ,caylar denedim sonuc metom geberdi yillarca etkisini yasadimBu tip caylar bende çarpıntı ates yapiyor kalp sorunumda yok ama
Ama iştahı bariz kesiyor tabi
Gir cik gir cik ogleni 16 da yedim onun ustune aksam yenmezfi artikAfiyet olsun canim da az olmamis mi
Anladim canim emziriyorsunda bir ara ogun yap olmazsa yogurt felan yeGir cik gir cik ogleni 16 da yedim onun ustune aksam yenmezfi artik
Ahh kiyamamSize katılmak isterdim de arkadaşlarıma kıyamıyorum yufka yürekliyim
Aslinda tarim bakanligindan onayli icindekilerde belli bisey yapmadi banaBu tip caylar bende çarpıntı ates yapiyor kalp sorunumda yok ama
Ama iştahı bariz kesiyor tabi
Afiyet olsun canımMenu
Sabah(9:30)
1yk havuc tarator
1dlm ekmek
1 kk peynir
Ogle
1 haslanmis patates
1 yumurta
Yesillikle salata yaptim
Aksam
Sutlu kahve
10tane kaju
1mandalina
Su: suan 2 lt spor:
9600 suan sonra foto ekleyecegim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Wc probleminden dolayi aldim canim tavsiye üzerine ben normalde 4gun cikamam bunla hergun cikiyorum 1haftadirBu ne kiz ne ise yarar :)
panik atağa aşırı strese iyi geliyor gülüm ben tecrübeyle onayladım bana da annem getirmişti arada hala takarım memlekete giderken kv ye falan hep boynum da olurBana da annem alıp vermişti ama hiç takmadım
Acikirsam yerim kaptanim kafamdan neler yemek geciyor bir bilsen cok pis birsey ucgun yeyince hemen beynin ele geciriyorAnladim canim emziriyorsunda bir ara ogun yap olmazsa yogurt felan ye
Icinde ne var aci cehremi yoksa sinemaki mi surekli kullanma ama arada mola verAhh kiyamam
Aslinda tarim bakanligindan onayli icindekilerde belli bisey yapmadi bana
Afiyet olsun canım
Wc probleminden dolayi aldim canim tavsiye üzerine ben normalde 4gun cikamam bunla hergun cikiyorum 1haftadir
Yeme canim yeme 60 li rakamlar daha cok yakisacak sanaAcikirsam yerim kaptanim kafamdan neler yemek geciyor bir bilsen cok pis birsey ucgun yeyince hemen beynin ele geciriyor
Kv = stres diyorsunpanik atağa aşırı strese iyi geliyor gülüm ben tecrübeyle onayladım bana da annem getirmişti arada hala takarım memlekete giderken kv ye falan hep boynum da olur
Gel opem seniYeme canim yeme 60 li rakamlar daha cok yakisacak sana
Biberiye,rezene,yesilcay,tarcin,elma,kiraz sapi,misir puskulü,keten tohumu,avakado yapragi,sinamekiIcinde ne var aci cehremi yoksa sinemaki mi surekli kullanma ama arada mola ver
Olabilir belki canim ben normal chromeden giriyorumKizlar reklam engelli operadan giriyorum ondan mi bende emojiler cikmiyor ki
Evet cnm.Ne oldu Avrupa şampiyonası mi
Keten tohumu ve sinemaki wc icindir digerleride odem atici belki ayaginada faydasi olurBiberiye,rezene,yesilcay,tarcin,elma,kiraz sapi,misir puskulü,keten tohumu,avakado yapragi,sinameki
Aynen canim arastirip aldim zaten,sinamekinin faydalirinida okudum ben nelere iyi geldigini gunde 1kere 2kere dozunda kullanilinca birsey yapmiyomusKeten tohumu ve sinemaki wc icindir digerleride odem atici belki ayaginada faydasi olur