Hayır kontrollü yiyeceğim yine, zaten bi başımıza evdeyiz sıradan bir gün olacak. 6 haftalık emeğimi bir gece için heba etmek istemiyorumhaftaya yılbaşında cozutacak var mı yoksa sıradan bir gün gibi mi gecirceksiniz
Bende mavişim bu hafta adimlardayim kaptanim
Afiyet olsun canim
Naapıyosun bakıyım sesin çıkmıyo, ne işler çeviriyosun
Ben de yemeyip hedefime gelince yerim belkiHayır kontrollü yiyeceğim yine, zaten bi başımıza evdeyiz sıradan bir gün olacak. 6 haftalık emeğimi bir gece için heba etmek istemiyorum
Tamam canım, motivasyon konuşmalarıma hemen ekliyim seni
Hayatım illaki sofra kuruluyo, tercih yapabilirsin ya da küçük küçük yiyebilirsin. Çok da sıkıntı değil bence. Ben de tercih yapıcam bakalım ne olacakBen de yemeyip hedefime gelince yerim belki
kararsizim
Ben de, inşallahregl de oldum cumaya kadar sağlam ödem atarim
24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 Hedef60kgolmak Kırmızı 62.6 3 @Cordelia Kırmızı 62.0 4 @Tutku44 Kırmızı 80.2 5 @Migim Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 @MaYa_MiLa Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 @Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 @DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 @Korkuluanne Mavi 66.0 6 @dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 2 @askrhpozitif 76.55 3 @sara_28 99.4 4 @aytozuvegece 83.2 5 @Bal0ncuk 62.05 6 @nnurc 7
eline sağlık kaptanimAy geldimpardon habersiz çıktım
Nabersiniz kızlar ?Elhan kaptancım kahvaltım yoktu 3 dilim ince tb hamur kaşar kuşbaşı pide yedim salatayla
Akşam da erkenden sebze yoğurtla kapatırım merak etme
Mesajina muhteşem atmam menünü yazdığın içindi tatlım.kızlar yazamadım dün menümü
09.00 sabah kepekli ekmeğe kaşarlı tost
09.30 sütlü kahve
16.00 köfte ve patates püresi ikisi toplam 1 tabak kadar
20.00 1 kadeh şarapve bir kase yağsız patlamış mısır yedim dayanamadım
Dün de 7.000 adım kadar attım spor olarak ama sabaha kadar çocukla uyumadık sürekli hareket halindeydim, en son sabah namazıyla 6. kez uyandığında açlıktan ölmek üzereydim diyebilirim.
Hoş geldin canımAy geldimpardon habersiz çıktım
Nabersiniz kızlar ?Elhan kaptancım kahvaltım yoktu 3 dilim ince tb hamur kaşar kuşbaşı pide yedim salatayla
Akşam da erkenden sebze yoğurtla kapatırım merak etme
Evet kanlı canlı çekişmeye devampztsiyi merakla bekliyorum bu hafta renkli bi hafta
vay vay kaptana bak 9bin yapmışHoş geldin canımkız birden yüreğime inecekti. pide mi Allah'ım noluyor dedim...
Akşam cozutma gözünü seveyim.kriz falan tutarsa tarçınlı elma ye. Adımlar ne alemde ? Ben 9000 tamamladım şimdilik .
AynenYalnız ne güzel eğleniyolar insanın canı çekiyo
Yaa ne üşüdümbende demir eksikliği var, adet yoğunlaşınca üşüme geldi. Hapımı içip yattım geçti sonra.
OyyCanım benim bahsettiğim kişi eşim.
Canım inş hasta olmazGünaydın, güne büyük kizin ateslenmesiyle başladık
Oy canım onlara çok geçmiş olsun sana da Allah nasip etsin o kiloyu canımÇok geçmiş olsun havalar çok soğuk
Bizde ev ahalısı herkes hasta
Kaynanam sinuzit olmuş görümcede okula gidiyor kızım bi hafta da inmedi aşagıya
Dedim bi hafta izin alayım cocuga bakayım dedim
İzine çıktım evdeyim yeniyıla yepyeni bir 70 ile girerim inşallah
Görmedim günaydın.
Canım maşallah yaGünaydın herkese...❤❤❤❤
Bugün benim mezuniyetimin 1. YıldönümüEki Görüntüle 2976066 Eki Görüntüle 2976067
Yürüyüşe çıktım şekerim adımlarım tamam.Naapıyosun bakıyım sesin çıkmıyo, ne işler çeviriyosun
Aaaşama daha çok var.vay vay kaptana bak 9bin yapmış
Sen tehlikelisin haAaaşama daha çok var.
Hem tehlikeli hem sevimliSen tehlikelisin ha