- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
Sende hep sevmediğim şeyleri söylüyorsun kuzuTatlım kan şekerin düşebilir öyle uzun uzun bakarsan
Evdeki en güzel bardağını al, üç çorba kaşığı bal ekle az gelirse kepçeyle de koyabilirsin , karıştır bir güzel ohhhh fondip tamam mı
Yazık o totişe baklava yüklemesi lazım acilen ahhh tatlım niye önceden demedin balla malla uğraştırıyorsun beniSende hep sevmediğim şeyleri söylüyorsun kuzuben sana sayayım. lokum, bal, reçel , saf şeker sevmem. tatlıyı sadece çikolata ve baklava da tüketim ayyyy olsada yesek yaaa yazarken ağzımın suyu aktı
Rüyasında görür ancak 50 kg dusmeyince.Yazık o totişe baklava yüklemesi lazım acilen ahhh tatlım niye önceden demedin balla malla uğraştırıyorsun beni
Sagol canımsen cok yasa emi
Tuza banma abla odem yapar . Marula sarda ye
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun rakibem
Gunaydin canim
Gunaydin abla
Oo supersin canim koruyabilmek cok onemli
Cok gecmis olsu
Allahim tedikten sonraki o pismanlik
Sevgili mavi takım üyeleri hala ses vermeyenler var hadi silkelenin. Önce dünün menülerimi tamamlayalım.
Haftasonu rehavetine kapılmayın, en tehlikeli tartı Pazartesi tartısıdır. Bakın bu duruma yiyip yatarak geldik ve memnun değiliz. Dengeli beslenip bol bol hareket edelim. Karbonhidrat ve şeker miskinlik, miskinlikte yine miskinlik getirir.
Enerjik bir gün elimizde. Ben şimdi biraz adım atıp ısınarak pilatese başlıyorum. Kalan adımlarımı akşam tamamlarım diye düşünüyorum.
36-38 beden hareketine var mısınız elleri görelim
Yasemöz bizdendir arkadaşlar ona da destek olalım
Login • Instagram
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
menekse_kokusu
Yazdıkça ye benceSende hep sevmediğim şeyleri söylüyorsun kuzuben sana sayayım. lokum, bal, reçel , saf şeker sevmem. tatlıyı sadece çikolata ve baklava da tüketim ayyyy olsada yesek yaaa yazarken ağzımın suyu aktı
Sabahtan bebisi de aldim yuruyup hatta donup geldim. Hava buzz. Ama temiz hava gibisi de yok yanisen cok yasa emi
Tuza banma abla odem yapar . Marula sarda ye
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun rakibem
Gunaydin canim
Gunaydin abla
Oo supersin canim koruyabilmek cok onemli
Cok gecmis olsu
Bana derken sen yemedeYazdıkça ye bence
Kizlar da babaya düşkün oluyolarEvet hele erkek cocuklari
Ne güzel sende kendine vakit ayır babası ilgilensinKizlar da babaya düşkün oluyolar
hemen yazıyorum
Tamam canım geçmiş olsunMerhaba kızım hastaydı o yüzden giremedim hiç hemen yazıyorum günün menüsünü
Canım bitanecik mavi çekirgeler ilk sıçramanızı yaptınız tebrik ederim. Düzen istikrar ile herşey başarılabilir24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @SanSebastianCheesecake Kırmızı 62.6 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 Tutku44 Kırmızı 80.2 5 Wilma11 Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 Ankee Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 K KarlarKralicesi Mavi 66.0 6 dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 2 askrhpozitif 76.55 3 sara_28 99.4 4 aytozuvegece 83.2 5 Bal0ncuk 62.05 6 nnurc 7
Canım benim, motivasyon önemli, ben de o yüzden bu gruptayım. Tek başıma yapamıyorum bu işiAllahim tedikten sonraki o pismanlikbayildim yaa super
Ve motivasyon yazilarina bayiliyorum kaptancim.
Canım zaten bebişli olmanın avantajlı tarafları da çok. Kıçının üstüne oturmaya fırsatın olmaz, hep ağladığı için pusete koyup karda bile sokağa atarsın kendini çünkü pusette uyur ya da mayışır. Ben çocuklar bebekken masabaşı çalışmama rağmen, sadece haftasonu pusetle gezmekten hep 60-61 kiloydumSabahtan bebisi de aldim yuruyup hatta donup geldim. Hava buzz. Ama temiz hava gibisi de yok yani
Afiyet olsun canim
Harikaaaa
MasterFit 15.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 |
| Kırmızı Kaptan | 69.1 | |||||||
2 | @SanSebastianCheesecake | Kırmızı | 62.6 | |||||||
3 |
| Kırmızı | 62.0 | |||||||
4 |
| Kırmızı | 80.2 | |||||||
5 |
| Kırmızı | 71.6 | |||||||
6 | @EppekArasi | Kırmızı | 75.1 | |||||||
7 |