Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ödül ödül diye diye bugünlere geldim canım, bana ödül falan yok uzun bir süre

Ya gel beraber yiyelim, yaptım bir yemek kimse yemiyor kaç gündür sıkıldım aynı yemekten

9 sayfam kalmıştı şimdi olmuş 19 sayfa

Amin canım daha nice senelere öğrencilerimizle birlikte...

Selam kızzzlarrr işlerimi bitirdim geldim. Menülerimi inceleyen arkadaşlara söyleyeyim; ketojenik diyetçiyim. Bu sefer nasipse yılbaşına kadar kesintisiz yapacağım. Dünkü menümü paylaşayım hemen;

24 kasım pazar menüler
Sabah 10.00
1 parça sucuk, maydonoz ve 2 yumurta ile omlet,
2 badem salatalık, 30 gr zeytin(15 tane vardı galiba),
40 gr köy peyniri,
Yarım kapya biber,
3 ceviz.

Akşam 17.30
2 kabak, 100 gr kadar kadar kıyma ve 3 dilim kaşar peyniriyle kabak gondol.

Su:2 lt sibel_84 LenaG

geldim kızlar çok özür dilerim yazamadım

c.tesi menüde
09:30haşlanmış yumurta salatası, 1kibrit kutusu beyaz 1 kibrit kutusundan ufak tulum peyniri 2 dilim ufak tam buğday ekmeği yedim.
15:00arada bir avuç leblebi bir avuç şam fıstığı ve arada bir bardak sütlü kahve
akşam
19:00 1 levrek ve bolca salata yedim 2 kadeh şarap cızım maalesef ekmek yok

ama doğum günü için geldiler misafirlerim vardı, ne pasta ne tatlı başka hiçbir şey yemedim inanın yürüyüş 8.500 adım artı misafir ağırlama, bolca bulaşık yıkama.

pazar menüm
09:00
sabah yarımdan da az simit ve sucuklu yumurta (bu yağlı oldu) biraz peynir ve domates tadımlık
1 bardak sütlü kahve
akşam
17:00 gibi eşim patates köftesi yapmış ve galeta unlu tavuk bunlar kızartmaydı hep 2 mücver boyutunda patates köftesi 2 göğüs galeta unlu tavuk yedim ekmeksiz
ama maalesef doymadım saat
21:00 gibi dayanamadım bi tane daha mücver boyutunda patates köftesinden yedim yaa of çok güzel olmuştu çünkü. yürüyüş 7.500 de kaldım ama 3 makine çamaşır, evi süpürdüm, bulaşık makinesi yıka kaldır, çocuğu okula hazırlama boğuşmaca oyunu.

Bir de oğlum yemek yemediği için jimnastik hocası güreş yapın dedi valla misafir felan dinledim cumartesi 1, pazar tam 3 saat (bir 1,5 öğlen bir 1,5 saat akşam güreşçilik oynadık) lütfen bunu da spordan sayalım canım çıktı ve baya saat tutup oynadım :) Çok koşturdum şu ne içtim inanın hatırlamıyorum ama 2 litreyi geçmiştir.
LenaG Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee

hormonlu spiral canım
valla benim bütün arkadaşlarım/görümcem kullanıyor gayet inadına fitler. dikkat edince asla alınmıyor öyle kortizon gibi direkt ve güçlü bir etkisi yok. ama artık tamamen kesiliyor tam zamanını anlayamıyorum ben.

Kızlarrrrr maviler mavişler bugün menü göndermeyen canlarım yarın menüleri göndermeyi unutmayın kuşlarım
Yarın itibari ile kaçamaksız sağlıklı menüler bekliyorum sizleri öpüyorum
tamam canım geldik her gün buradayım akşam bir de artık paslanmaya başlıycam yürüyüş bandıma başlamayı planlıyorum.

Afiyet olsun canım. Menü
Nasılsın taze anneanniş

Canım öğretmenim Yolunuz apaydinlik olsun. İyi ki hayatımızdasin

Oku oku bitmez. Sen bizi çok bosladin bu aralar.
Haklısın kaptanım pazar günleri anmemlere abimlere gidiyprım çünkü hafta içi vaktim olmuyor. O yüzden pazar günleri yoğun geçiupr. Dün alşam üzeri abimin burnu bir kanamaya başladı ben oradan döenecekken. Ama durmuyor asla ilkyardım yöntemini deniyprız bu sefer henzine kaçıyor. Ağzomdan geliyor falan. Abim de sağolsun kendine hiç bakmaz hastaneye gitmez doktora gitmez falan.. O heöer diypr ama 10 dakika oldu geçmedi abi kalk gidiyprız acile desim. Yolda durmadı acilde yarım saat durmadı. Tansiypnu 17 ye çıkmış. Dil altı falan verdiler onu belledik ikinci ölçüm için. Çok canım sıkıldı eve geldim abim aklımda öünkü anmeö babam veya bizde yüksek tansiypn yok. Gelemedim işin özü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…