tamam canım öyle yapalımÇok güzel menü canım afiyet olsun
Aiyet olsun canım güzel bir menü ama akşam biraz yoğurt eklenebilirmiş
Afiyet olsun canım çorbadaki şehriye çok azsa ok ama şehriye varken makarnaya yerine salataya 2 kaşık haşlanmış y.mercimek mesela olabilir (protein kilo verirken yumuş yumuş olmamızı engeller sıkı inceliriz)
Canım çok geçmiş olsun1 hafta izinli olursun hazırlıkta da menü bildirimi zorunlu o yüzden hasta olduğun için izinli yazayım.
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Çok teşekkürler, biraz keto beslensem dedim , youtube da ketokafası baktım biraz oradaki hesaplamaya göre hesap yaptım günlük aşağıdaki gibi almam gerekiyor çıktımD Deltavealfa menünde hiçbir sıkıntı göremedim canım ben. Yoğurt yerine süzme yoğurt da daha çok protein var, öğlen yediğin ekmeği çıkartabilirsin illaki azaltacağım diyorsan. Makroların iyi bence. Düşük karblı diyet yapma niyetin yoksa karb değerin de güzel.
sağol kaptanımÇok güzel menü canım afiyet olsun
Aiyet olsun canım güzel bir menü ama akşam biraz yoğurt eklenebilirmiş
Afiyet olsun canım çorbadaki şehriye çok azsa ok ama şehriye varken makarnaya yerine salataya 2 kaşık haşlanmış y.mercimek mesela olabilir (protein kilo verirken yumuş yumuş olmamızı engeller sıkı inceliriz)
Canım çok geçmiş olsun1 hafta izinli olursun hazırlıkta da menü bildirimi zorunlu o yüzden hasta olduğun için izinli yazayım.
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım örnek bir kaptansın arada olabiliyor yarın dengeleyeceğinden çok eminimİyi akşamlar hanımlar
Bugün menümden çok utanıyorum. Ayda bir gün böyle yediğim günler oluyor nedense. Hiçbir şekilde doymuyorum. Ama yazıcam.
10.00
2 yumurta
40 gr peynir
7-8 zeytin
Yarım simit
14.30
3 kaşık yulaf, yarım bardak süt, 1 çk bal ve tuzlu fıstık ezmesi
16.00
1 dilim elmalı kek
18.30
2-3 çatal patates kızartması
3 sucuk
30 gr peynir
3 litre su.
Spor
Eki Görüntüle 3519368
36 şınav
3 dk plank ( barfiks çekebilmek için bu ikisini her gün yapamıyorum daha çekemiyorum da)
Yarın toparlıcam üzgünüm kızlar
LenaG Boncuk2307 arke
Selamlar menümü bugün ss olarak paylaşmak istiyorum
Ne yapsam da bu karbonhidrat azalsa protein artsa var mıdır bana öneriniz?
LenaG noram
Eki Görüntüle 3519347
Sabah 2 yumurta, 100 gr kavurmaÇok teşekkürler, biraz keto beslensem dedim , youtube da ketokafası baktım biraz oradaki hesaplamaya göre hesap yaptım günlük aşağıdaki gibi almam gerekiyor çıktımimkansız gibi bir şey bu 67 gr protein ne yicem midem bulanıyor o kadar etten ki severim de aslında ama 13 gr karb aşırı az yani domates yesem bile karb var hele kuru kayısı karb dolu
Yani amacım zamanla aşağıdaki gibi bir tabloya yaklaşmak ama gerçek olur mu bilmem
13 gr karb
80 gr yağ
67 gr protein
Yedim valla çok da güzel olmuştu komşum mecburen gitmiş oldukKıaazz yeme yeme çiğköfte partisi mi gitme gerekirse misafirliğe kilo veremezsin yoksam cumartesiye
GittimCanım Allah rahmet eylesinbaşınız sağolsun
Afiyet olsun
Tünaydııınnn
Tünaydın Afiyet olsun
Canım hiç bir şekilde vakit bulamıyorsan veya yorgunluktan yapamıyorsan zorlama h.sonları yaparsın
Tünaydıın çiçeeemm
Tünaydınne güzel bir haber
Tünaydın canım
Tünooooo
Harika
Tünaydın kaptanım geçmiş olsun
Afiyet olsun akşamki salatada nohut var ya lavaşa gerek var mıydı bilemedim
Tünaydıın
Gitmiyorsun o partiyeee
Tünaydıın canım
Teşekkür ederimCanım afiyet olsun, sabah ya da akşamki karbonhidrati biraz daha azaltabilirdin.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Canım tüm gün aç kalıp kendini boşa yoruyorsun. Bu cumartesi eksi gelme fikrini kafandan çıkart bence, böylece kalan 3 gün aç gezme. Olması gerektiği gibi düzenli bir beslenmeye başla, böylece kaçamak olayına da girmemiş olursun.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun kaptanım her zamanki gibi harikasın.
Afiyet olsun canım, iyi bir menü.
Heyy maşallah, oğlun kaç yaşında. kilo problemi var mı canım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, patatesler yerine başka bir şey olsa muhteşem olurmuş ama bu da çok sıkıntılı gelmedi bana.
Aminnbaşınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin kaptanımCanım Allah rahmet eylesinbaşınız sağolsun
Afiyet olsun
Tünaydııınnn
Tünaydın Afiyet olsun
Canım hiç bir şekilde vakit bulamıyorsan veya yorgunluktan yapamıyorsan zorlama h.sonları yaparsın
Tünaydıın çiçeeemm
Tünaydınne güzel bir haber
Tünaydın canım
Tünooooo
Harika
Tünaydın kaptanım geçmiş olsun
Afiyet olsun akşamki salatada nohut var ya lavaşa gerek var mıydı bilemedim
Tünaydıın
Gitmiyorsun o partiyeee
Tünaydıın canım
Siz sağolunnBaşınız sağolsun canım
Çok sağolun kaptanımm sizler sağolunBaşınız sağolsun canım. Menün yine de iyi olmuş, adımların güzel.
Tabiki gerek yoktu kaptanım, zaten listemde de yoktu. Salatayı bitiremedim ama aynı zamanda çok açtım o yüzden yedim. Yine de doymadım ama bıraktım.
Canım sırf eksi olmak için vücudunun dengesini iyice bozma. Canın sağolsun senin.
Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin büyüklerimize, sizlere de kolaylıklar dilerim canımHerkesin ayri bi seyi var abla ama ben genede kaynanama kurban olurum kızımın doğumunda cok yardimı dokundu hadi oglumda fazla etmesede olsunn onada annem kaldı fazla oda biraz iyilestiğimde geldii kaynanam 65 yasinda artık birşey edemiyorum diyo haklı kendince evde 3 adamla ugrasıyo kocamlada ben ugraşıyorum
Şimdi oturdum, geçmiş yapacağımgezegenfeza abla burda mısıııın
Kendime kızma işini bıraktım, iyileşme sürecindeyimnabıyonuz genşşşler
Canım başın sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır versinAminnSiz sağolun canım
Amin kaptanımsiz sağolunn
Siz sağolunn
Çok sağolun kaptanımm sizler sağolun
Wuhuuu renklensin buralar kaptanimm iste aradığımız kizismaÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir
Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.
Hadi biraz hareketlenelim kızlarBoncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo
Öpüyorum siziiii
Masterfit 144.Etap Yeni Takım Listesi KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı A Asya89 P Purple58 @Sem2024 gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 @Ellssa @Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi D Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 @Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı @Jou @Cicekbocekkaktus @nurovic @Hallederiz Boncuk2307 Cakinin Gelini @-Murphy- tomrs @bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Acil şifalar dilerim canımLenaG noram
kaptanlarım bu hafta kendimi hiç iyi hissetmiyorum
haftaya izin almak istiyorum beni hazırlığa alın lütfen
resmen 2 haftadır gripten perişan oldum
esim gece çalışıyor,gündüz yatıyor.
gece çocukların uykusu bakımı derken
çocuklar yatınca ev işi duzen geç yatıyorum
sabah okul için erken kalkıyorum çocukları hazırlayıp okula bırakıp geliyorum. beni evde bekleyen küçüklerin sütü bezi derken öğlen oluyor. okadar kalitesiz zamanım oluyor ki.
ne dinlenebiliyorum nede iyileşebiliyorum bu halim nasıl olacak bilmiyorum.
Kolay gelsin cınımmmmŞimdi oturdum, geçmiş yapacağım
Kendini sevmeden bence hastalıklar şifalanmıyorKendime kızma işini bıraktım, iyileşme sürecindeyim