Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin büyüklerimize, sizlere de kolaylıklar dilerim canım 🤲🏼
Diyet gruplarına olan sorumluluğum var, buraya var, apayrı yaşam grubuna var, kendi bedenime var, varda var.
Nefis diye birşeyde var, çoğu zaman galip gelsem de bazen yorulduğumu hissediyorum, hele kabızlık bitirdi beni🥴
Dün biraz çözdüm, darısı cuma gününe 🤲🏼
RAbbim uzun ömürler versin canım ablamm sen iyi oll.❤️

Salata yemiştim canım, içinde kuru soğan vardı. Tansiyonum düşmüştür dedim ama normaldi :KK200:

Yorgunum aslında canım, çok az uyuyorum. Bir de buzluğa bir şeyler yapacam derken sürekli mutfaktayım ama yemiyorum. Sanırım biraz açlık da vurdu beni :KK200:
Şimdi dahs iyisin umarım.

LenaG LenaG arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
İyi Akşamlar 🌷

11:30 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve, 1büyük elma

16:30 büyük kasede sadece marul, 85gr.lor, bol limon sıkıp yedim (yağ, tuz yok) avuç içi kendi yağıyla tavuk but,1çatal rus salatası, yarım çk. sarımsaklı mayonez, yarım portakal

Şimdi 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

Su 3 litre
Adım 5120
Afiyet olsun canım :KK200:ama z.yağından çekinme 1 yk ekle sağlıklı bir yağ ve ihtiyacımız var.

Bugün iyi değilim müthiş ağırlık var üzerimde

Sabah zencefilli limonlu su

Öğlen
1 tabak ıspanak
2 dilim ekmek
1 fırın sütlaç

Ara
1 portakal

Akşam
1 kase kış çorbası (nohut fasulye yeşil mercimek dövme) bol limonlu
Çeyrek tantuni
Su teresi turp
1 kupa ayran

Spor yok. Yapacak halim yok hala

LenaG LenaG noram noram Jou Jou

Kolay gelsin cınımmmm🥰

Açlıktan önce sinamekini nasıl kullanıyordun abla ya, şimdi ingiliz tuzunu içebilecek mentalde değilim :)

Kendini sevmeden bence hastalıklar şifalanmıyor
Rabbim kolaylıkla sevgiyle şifalanmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiinnnnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️
Son öğününü yemediysen salatana yada çorbana ekleyebilirsin
Yemek vakti geçtiyse ve ilk defa içeceksen 1 tatlı kaşığı ağzına alıp bol suyla yut, eğer kabızlık varsa 2 tatlı kaşığı yut.
İngiliz tuzunu sulandırılmış meyve suyuyla içebiliyorum ancak
Galiba yarın akşam onu yapacağım, en son sinameki yutarken boğazıma takılıp midemi bulandırdı, aklıma geldikçe tadını bile hatırlıyorum 🥴
Açlığı kaç gün yapmayı düşünüyorsun

10 Aralık

12:00
2,5 incir ( zeytinyağlı)
2 hurma, 2 ceviz

18:00
Et, fırında patates, bol salata
1 minik poğaça

20:00
Bikaç kurabiye

1,5 Lt su
1 kupa kahve
1 kupa siyah çay

IMG_7935.png
2.395 adım

LenaG LenaG noram noram Boncuk2307 Boncuk2307

11 Aralık menü
11.00 2 yumurta ile bol yeşillikli, kapyali ve bademli salata, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
15.30 4 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 tk tahin 1 çk chia 1çk keten tohumu yarım cennet hurması, 1 tk ham kakao
18.00 2 kabaktan spagetti üzerine 3 kaşık yoğurt 10 badem
20.00 3 badem 2 kestane
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG arke arke Boncuk2307 Boncuk2307

Son öğününü yemediysen salatana yada çorbana ekleyebilirsin
Yemek vakti geçtiyse ve ilk defa içeceksen 1 tatlı kaşığı ağzına alıp bol suyla yut, eğer kabızlık varsa 2 tatlı kaşığı yut.
İngiliz tuzunu sulandırılmış meyve suyuyla içebiliyorum ancak
Galiba yarın akşam onu yapacağım, en son sinameki yutarken boğazıma takılıp midemi bulandırdı, aklıma geldikçe tadını bile hatırlıyorum 🥴
Açlığı kaç gün yapmayı düşünüyorsun
18.00 bitirdim yeme işini, ama bu sinameki yaprak gibi nasıl yutacam ki 🥹
Yaa bağırsak boşaltımı sıkıntı ya 🥹 sana da şifa olsun inşallah gerek kalmaz 🤲🏻

5 gün niyetlendim abla IMG_6403.jpeg

Bugünkü Menüm
Sabah 9:00
2 küçük dilim peynir
Yarım yeşil elma
12 antep fıstık
Türk kahvesi
1 kuru kayısı

Öğle 12:00
3 yk köri soslu tavuk
2.5 yk naneli süzme yoğurt
1 mandalina

Ara 15:00
1.5 tane çavdarlı karabuğdaylı grissine
1 kase narlı bol yeşillikli salata

Akşam 18:00
1 tabak buharda pişirilmiş brokoli
5-6 yk yoğurt
1.5 ceviz

LenaG LenaG
arke arke
Boncuk2307 Boncuk2307
IMG_3451.jpeg

ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir

Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.

Hadi biraz hareketlenelim kızlar Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo :rapci::rapci::rapci:

Öpüyorum siziiii :KK36:

Ellerine sağlık kaptanım o halde yeni kurallarla haftaya çok güzel başlayacağız. Ben de dahil hepimiz toparlanalım biraz :KK36:
Haftada 1 gün ile başla, gerçekçi hedefler yapmamızı kolaylaştırır. Çok zorlanıyorsan da gün içindeki adımını arttırmaya çalış canım. Kendine stres yükleme. Bazen olmaz çünkü.

Maşallah canım 🧿🧿🧿

🧿🧿harikasın

Mükemmel bir menü 🧿🧿

Acıktın mı canım böyle yapınca çok güzel olmuş menün bu şekilde🌸🌸

Detaylı bakıcam menüne. Alıntı yapınca inceleyemedim makroları.

Çok geçmiş olsun canım. Bizim gibi bebekli annelerin diyet yapması gerçekten zor ve tüketici biraz.

🌸🌸🌸🌸
Dediğim gibi kaptanım her gün aynı olmuyor bende, bugünlük acıkmadım ama yarın yetmeyebilir:confused: bazen elim ayağım titriyor hemen kraker veya meyve yetiyor. :KK200:
Çok güzel menü canım afiyet olsun

Aiyet olsun canım güzel bir menü ama akşam biraz yoğurt eklenebilirmiş :KK200:

Afiyet olsun canım çorbadaki şehriye çok azsa ok ama şehriye varken makarnaya yerine salataya 2 kaşık haşlanmış y.mercimek mesela olabilir (protein kilo verirken yumuş yumuş olmamızı engeller sıkı inceliriz)

Canım çok geçmiş olsun :dua:1 hafta izinli olursun hazırlıkta da menü bildirimi zorunlu o yüzden hasta olduğun için izinli yazayım.:KK200:

Çok güzel menü canım afiyet olsun
Şehriye çok değildi kaptanım, koca kase salatayı tek başıma yedim ve makarnadan yemedim o yüzden, oğlana yedirdim. Yemeden yazdım ya belki canım çeker yerim diye yazmıştım:KK48:
O zaman adımlarımı da yazayım foto çekemedim şarjı bitmişti saatin de 18000 adım Boncuk2307 Boncuk2307
Senin yazmaman hata zaten, senin yaptığın adım bende olacak göğsümü gere gere yazarım. İki haftadır bildirim yapmıyorsun haksızlık olmasın diye. İki bebişle senin gün içinde yaptığın adım yürüyüş niteliğinde zaten :KK200:

Kahvaltı 10.00: 2 yumurta 3 yk tahin pekmez 2 dilim tahıl ekmeği dereotu domates zeytin peynir 2 bardak çay
Öğle: yarım kase şehriye çorbası + 1 kuru incir
Ara: sade Türk kahvesi +
Akşam : 2 köfte + 1 tabak ıspanak yemeği + 1 bardak ayran
Gece 21.00: 2 kaşık cennet hurması 2 tatlı kaşığı nar
LenaG LenaG
3 bin adım
1 saat ev işi

ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir

Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.

Hadi biraz hareketlenelim kızlar Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo :rapci::rapci::rapci:

Öpüyorum siziiii :KK36:

Canım benim minik bir bebeğim var hava soğuk olduğu için maalesef 6 bin adım benim için imkansız ama evimde eliptik aletim var o olur mu veya leslie

X