Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben de eliptik yapıyorum 20-30 dk yapabilirsen yürüyüşten daha etkili olur.
Aaa süper o zaman eliptikten devam
Huhuuvvvvvv hiç pişman olma çok iyi yaptınnn yesen birişe yaramayn birşey yani amaaaann bossssvvveeerrr
Ergenliğimden kalma aşkımdı benim diyetlerimin çoğunu bu cips yüzünden bozduğumu biliyorum
Kııızlar ya bu sinamekini nasıl içecem bi akıl verin ay
Canım ben emziriyor olmasam kesinlikle içerdim onu, ben kaynatıp ılıtıyordum tadı kötü olduğundan burnumu kapatıp tek yudumla içiyordum sonrasında ağzımın tadını yerine getiren bir meyve yiyordum
ayyyyy cips demeyin yelkenleri suya indiresim geliyor

Canım ben emziriyor olmasam kesinlikle içerdim onu, ben kaynatıp ılıtıyordum tadı kötü olduğundan burnumu kapatıp tek yudumla içiyordum sonrasında ağzımın tadını yerine getiren bir meyve yiyordum
İlk defa içecem de tadını falan bilmiyorum nasıl yapıldığını da bilmiyorum neyse kaptanceeezim öğretti sağolsun
Açlık yapacağım için meyve yiyemem inşallah bişey olmaz ya

merhaba kızlar. 2 gündür karbo atağı yaşıyorum. her zamanki gibi ayar bilmedim. diyetisyene yazdım bugün açıkça. bir süredir o da farkındaymış, büyük ihtimalle sizde psikolojik kökenli yeme bozukluğu var dedi. ben de evet bunun farkındayım ama çözemedim dedim.
zaten benim diyetleri sürekli bozmamdaki sebep bu. bundan kilo vermede istikrarlı olamıyorum. şimdi günlük beslenme defteri tutuyorum. takip edeceğiz.

Kocamda oylee ya ben bekarken hic alışık bile degildimm evlendim kocamla aliştım düşün

arke LenaG Boncuk2307

Sabah peynirli 2 yumurta
2 dilim yumurtali ekmek kizartmasi

Oglen . 1 tabak kurufasulye bulgur pilavi

Ara 2 kare cikolata

Ajsam . 1 tabak kurufasulye bulgur pilavi
Yarim ayva

Yürüyüş 3500 adım

İlk defa içecem de tadını falan bilmiyorum nasıl yapıldığını da bilmiyorum neyse kaptanceeezim öğretti sağolsun
Ayy içiliyor ya bişeyi yok bunun İngiliz tuzunun yanında melaaaike

7 günlük niyetleniyorum bismillahirrahmanirrahim Rabbim sen kolaylıkla şifalanmayı fazlalıklarımdan arınmayı nasip et amin

Bu saatte içersen tuvalete çıkartır gece karın ağrısı da yapar bence öğlen içsen daha iyi olur tabi her bünyede etkisi farklı oluyor
Kocamda oylee ya ben bekarken hic alışık bile degildimm evlendim kocamla aliştım düşün
hahahaha ben de kocayı alıştırdım

Reactions: Jou
İyi geceler bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah
7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase yayla çorbası
2 parça çıtır tavuk
1 kase yeşil salata

Akşam
1 kase zencefilli zerdeçallı yoğurt

Su:2.5 lt
Adım: 8632
LenaG noram Boncuk2307
Bugün adımım çok adımları her seferinde fotolamıyorum fotolayayım mıı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…