- 28 Aralık 2023
- 5.853
- 18.026
Ay Allah razı olsun yaaa 6-7 yeter miCanım suyu kaynat at içine biraz 6-7 yaprak ağzını kapa demle ılıyınca içersin
Huhuuvvvvvv hiç pişman olma çok iyi yaptınnn yesen birişe yaramayn birşey yani amaaaann bossssvvveeerrrHerkese hayırlı akşamlar bu akşam hiç cips batağına düşmediğim için kendimi tebrik ediyorum
Ben de eliptik yapıyorum 20-30 dk yapabilirsen yürüyüşten daha etkili olur.Canım benim minik bir bebeğim var hava soğuk olduğu için maalesef 6 bin adım benim için imkansız ama evimde eliptik aletim var o olur mu veya leslie
Tabi 200 ml lık bardak için yeterAy Allah razı olsun yaaa 6-7 yeter mi
Teşekkür ederim can kaptanımTabi 200 ml lık bardak için yeter
Herkese hayırlı akşamlar bu akşam hiç cips batağına düşmediğim için kendimi tebrik ediyorum
Aaa süper o zaman eliptikten devamBen de eliptik yapıyorum 20-30 dk yapabilirsen yürüyüşten daha etkili olur.
Ergenliğimden kalma aşkımdı benim diyetlerimin çoğunu bu cips yüzünden bozduğumu biliyorumHuhuuvvvvvv hiç pişman olma çok iyi yaptınnn yesen birişe yaramayn birşey yani amaaaann bossssvvveeerrr
Canım ben emziriyor olmasam kesinlikle içerdim onu, ben kaynatıp ılıtıyordum tadı kötü olduğundan burnumu kapatıp tek yudumla içiyordum sonrasında ağzımın tadını yerine getiren bir meyve yiyordumKııızlar ya bu sinamekini nasıl içecem bi akıl verin ay
ayyyyy cips demeyin yelkenleri suya indiresim geliyor
İlk defa içecem deCanım ben emziriyor olmasam kesinlikle içerdim onu, ben kaynatıp ılıtıyordum tadı kötü olduğundan burnumu kapatıp tek yudumla içiyordum sonrasında ağzımın tadını yerine getiren bir meyve yiyordum
Kocamda oylee ya ben bekarken hic alışık bile degildimm evlendim kocamla aliştım düşünAaa süper o zaman eliptikten devam
Ergenliğimden kalma aşkımdı benim diyetlerimin çoğunu bu cips yüzünden bozduğumu biliyorum
Canım ben emziriyor olmasam kesinlikle içerdim onu, ben kaynatıp ılıtıyordum tadı kötü olduğundan burnumu kapatıp tek yudumla içiyordum sonrasında ağzımın tadını yerine getiren bir meyve yiyordum
ayyyyy cips demeyin yelkenleri suya indiresim geliyor
Ayy içiliyor ya bişeyi yok bunun İngiliz tuzunun yanında melaaaikeİlk defa içecem detadını falan bilmiyorum nasıl yapıldığını da bilmiyorum neyse kaptanceeezim öğretti sağolsun
Açlık yapacağım için meyve yiyemem inşallah bişey olmaz ya
Bu saatte içersen tuvalete çıkartır gece karın ağrısı da yapar bence öğlen içsen daha iyi olur tabi her bünyede etkisi farklı oluyorİlk defa içecem detadını falan bilmiyorum nasıl yapıldığını da bilmiyorum neyse kaptanceeezim öğretti sağolsun
Açlık yapacağım için meyve yiyemem inşallah bişey olmaz ya
hahahaha ben de kocayı alıştırdımKocamda oylee ya ben bekarken hic alışık bile degildimm evlendim kocamla aliştım düşün
Baktı ne karıya duştüm beaBu saatte içersen tuvalete çıkartır gece karın ağrısı da yapar bence öğlen içsen daha iyi olur tabi her bünyede etkisi farklı oluyor
hahahaha ben de kocayı alıştırdım
Hahahaha kendisi de pek tığ gibi sayılmaz da işte o çok mutlu barışık göbüşüyleBaktı ne karıya duştüm bea
Hahahaha aynı benimki, dün leslie yaptırdım zorlaHahahaha kendisi de pek tığ gibi sayılmaz da işte o çok mutlu barışık göbüşüyle
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşaallah canım benimHahahaha kendisi de pek tığ gibi sayılmaz da işte o çok mutlu barışık göbüşüyle
Amin canım cümlemizin inşallahAllah mutluluğunuzu daim etsin inşaallah canım benim