- 25 Ağustos 2019
- 60.657
- 112.003
- 30
Ay güldürdünGüzel memleketimin her yerinden olabilirim amma iç anadoluluyum beaaaa
Diyetten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay güldürdünGüzel memleketimin her yerinden olabilirim amma iç anadoluluyum beaaaa
Diyetten
kahkaha attıraydım iyiydi üç beş kalori yakardınAy güldürdün
Atamadım kocam karşımda eğilmiş bu karı manyak diyeydi sonrakahkaha attıraydım iyiydi üç beş kalori yakardın
Manyak seviyoruz belki aaaaAtamadım kocam karşımda eğilmiş bu karı manyak diyeydi sonra
TRakyalı değeliimm ammmaa velakii orda oturuyorumm 6 senedir cocuklarım burda doğdu buralılar artıkManyak seviyoruz belki aaaa
Renkli insanlar ya ne güzel hayattan keyif alıyorlarTRakyalı değeliimm ammmaa velakii orda oturuyorumm 6 senedir cocuklarım burda doğdu buralılar artık
Kızz evettRenkli insanlar ya ne güzel hayattan keyif alıyorlar
Masterfit 144.Etap Yeni Takım Listesi |
KIRMIZI TAKIM |
noram Kırmızı Takım Kaptanı |
A Asya89 |
P Purple58 |
Sem2024 |
gezegenfeza |
@bnnu |
@Jasminium84 |
@Ellssa |
@Goklerce |
@Queen-zen |
@Efenin_Annesi |
D Deltavealfa |
@yosunlupapatya |
@Lavinia_98 |
@Pembepilates |
@sibel_84 |
MAVİ TAKIM |
arke Mavi Takım Kaptanı |
Jou |
@Cicekbocekkaktus |
nurovic |
@Hallederiz |
Boncuk2307 |
@Cakinin Gelini |
@-Murphy- |
@tomrs |
@bluegreeneyes |
@Tutku44 |
@Ankee |
@Makaron23 |
@Ilyusa |
@malahit |
@Beyaz leylak |
HAZIRLIK |
@Sitare55 |
@Beklenen2 |
@94bassuk |
@leyl76 |
@s i d e l y a |
Haftada 1 gün ile başla, gerçekçi hedefler yapmamızı kolaylaştırır. Çok zorlanıyorsan da gün içindeki adımını arttırmaya çalış canım. Kendine stres yükleme. Bazen olmaz çünkü.Dünkü menümü yazayım
Günaydın kızçeler
Sabah
7.30
1 h yumurta
1 simit
Öğle 12.30
1 kase domates çorbası
1 adet avuç içi kadar köfte üzeri mantar dilimleri
1 kase yeşil salata
Ara
16 civarı
1 paket altınbaşak lifli birşey
4 badem
(Regl krizi hep bunlar)
Akşam 20.30
4 adet etli lahana sarması
1 küçük kase yoğurt
Su:2 lt
Spor: yok 4965 adım
LenaG noram Boncuk2307
Spor için kendimi kasmaktn ve kendimi eleştirmekten çok yoruldum
Gece 20.30 da evde olur hazır yemeğim yoksa 21 de masaya oturuyorum
Spor 22 planlarım arasında ama günün yorgunluğu mahvediyor
Sabah 06.30 da kalkıyorum kapkaranlık
Sabah da kalkamıyorum
Ya artık bu sevdamdan vazgeçicem ya da sadece cumartesi pazar 2 gün spor yapıp kenara çekileyim
Ne dersiniz
Maşallah canımMenümü de yazayım önce.
10 Aralık Salı menüsü
10.00 kahvaltı
2 kaşık lorlu çörekotlu 2 yumurtadan omlet, 5 yeşil zeytin, acı yeşil biber, 1 dilim tam buğday ekmek.
13.00 ara
1 adet ayçekirdekli yaprak galeta, 1 küçük kase kuruyemiş (1 kayısı, 1 ceviz, yer fıstığı ve Siirt fıstığı)
18.30 akşam
6 kaşık haşlanmış nohutlu salata (marul, mor lahana, domates, salatalık, yarım avakado), yağsız ve limonlu. 1 tane çiğköfte lavaşı ile 3 siyah zeytin.
Su 2.5 litre
Spor 5000 adım 500 puan
Başka spor yapamadım, kötüydüm.
LenaG Boncuk2307 noram
harikasınKızlar mrb bugünkü menüyü yazıyım.
Saat 09.00 kolajenli kahve
Sabah 11.00 1.5 haşlama yumurta 2 kaşık lor 6dal maydanoz 5 zeytin 8 fındık 3diljm domates
Ara adaçayı
Ara 13.00 çok midem bulandı 1dilim k.ekmegj 1 parça peynir
Saat 14.00 şimdi kayısıli form çay içiyorum
Akşam 17.00 fırında tavuk derisiz yerinden yerim 4 kaşık yoğurt salata yerim
Akşam 18.00 maden suyu içerim
Su 2litre ancak
noram LenaG
Mükemmel bir menü
Acıktın mı canım böyle yapınca çok güzel olmuş menün bu şekildeBen de yazayım menümü sporu da en son yazarım bitince
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Ara Öğün 16. 30
1 elma, 6 Fındık
Saat 18.00
Akşam yemeği 19.00 - 19.30
1 kase kemik suyuna şehriye çorbası, marul salatası, 2 kaşık kadar makarna, yoğurt
2lt su +1 lt dukan kiraz saplı ve ananas çaylı
LenaG arke
Detaylı bakıcam menüne. Alıntı yapınca inceleyemedim makroları.Selamlar menümü bugün ss olarak paylaşmak istiyorum
Ne yapsam da bu karbonhidrat azalsa protein artsa var mıdır bana öneriniz?
LenaG noram
Eki Görüntüle 3519347
Çok geçmiş olsun canım. Bizim gibi bebekli annelerin diyet yapması gerçekten zor ve tüketici biraz.LenaG noram
kaptanlarım bu hafta kendimi hiç iyi hissetmiyorum
haftaya izin almak istiyorum beni hazırlığa alın lütfen
resmen 2 haftadır gripten perişan oldum
esim gece çalışıyor,gündüz yatıyor.
gece çocukların uykusu bakımı derken
çocuklar yatınca ev işi duzen geç yatıyorum
sabah okul için erken kalkıyorum çocukları hazırlayıp okula bırakıp geliyorum. beni evde bekleyen küçüklerin sütü bezi derken öğlen oluyor. okadar kalitesiz zamanım oluyor ki.
ne dinlenebiliyorum nede iyileşebiliyorum bu halim nasıl olacak bilmiyorum.
4ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir
Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.
Hadi biraz hareketlenelim kızlar Boncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo
Öpüyorum siziiii
Masterfit 144.Etap Yeni Takım Listesi KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı A Asya89 P Purple58 Sem2024 gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 @Ellssa @Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi D Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 @Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou @Cicekbocekkaktus nurovic @Hallederiz Boncuk2307 @Cakinin Gelini @-Murphy- @tomrs @bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa @malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Aiyet olsun canım güzel bir menü ama akşam biraz yoğurt eklenebilirmişSabah
50 gr ekmek
30 gr peynir
7 zeytin
Öğle
1 orta boy ayva(220 gr)
Akşam
1 büyük tabak zeytinyağlı bamya yemeği
(Tabağı sıyırmak için bir parça ekmek)
2.5 lt su
8.000 adım
LenaG arke Boncuk2307
Afiyet olsun canım çorbadaki şehriye çok azsa ok ama şehriye varken makarnaya yerine salataya 2 kaşık haşlanmış y.mercimek mesela olabilir (protein kilo verirken yumuş yumuş olmamızı engeller sıkı inceliriz)Ben de yazayım menümü sporu da en son yazarım bitince
Saat 13.00
Ara Öğün 16. 30
1 elma, 6 Fındık
Saat 18.00
Akşam yemeği 19.00 - 19.30
1 kase kemik suyuna şehriye çorbası, marul salatası, 2 kaşık kadar makarna, yoğurt
2lt su +1 lt dukan kiraz saplı ve ananas çaylı
LenaG arke
Canım çok geçmiş olsun 1 hafta izinli olursun hazırlıkta da menü bildirimi zorunlu o yüzden hasta olduğun için izinli yazayım.LenaG noram
kaptanlarım bu hafta kendimi hiç iyi hissetmiyorum
haftaya izin almak istiyorum beni hazırlığa alın lütfen
resmen 2 haftadır gripten perişan oldum
esim gece çalışıyor,gündüz yatıyor.
gece çocukların uykusu bakımı derken
çocuklar yatınca ev işi duzen geç yatıyorum
sabah okul için erken kalkıyorum çocukları hazırlayıp okula bırakıp geliyorum. beni evde bekleyen küçüklerin sütü bezi derken öğlen oluyor. okadar kalitesiz zamanım oluyor ki.
ne dinlenebiliyorum nede iyileşebiliyorum bu halim nasıl olacak bilmiyorum.
Çok güzel menü canım afiyet olsunLenaG noram
10 aralık menüm
9:00
2 sütlü kahve
12:00
4/5 çatal peynir
2/3 çatal yumurta
1 dilim ekmek
domates salatalık
16:00 akşam yemeği
yarım karnıyarık
1 kepçe cacık
2 kepçe yoğurt çorbası
su 2 litre
11 aralık menüm
8:30
2 sütlü kahve
12:00
2 çatal sucuk
4/5 çatal peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
16:00 akşam yemeği bitti
3/4 haslanmis brokoli
üzerine 2/3 yk kıyma
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 kepçe yoğurt çorbası.
su 2 litre olur
ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir
Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.
Hadi biraz hareketlenelim kızlar Boncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo
Öpüyorum siziiii
Masterfit 144.Etap Yeni Takım Listesi KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı A Asya89 P Purple58 Sem2024 gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 @Ellssa @Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi D Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 @Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou @Cicekbocekkaktus nurovic @Hallederiz Boncuk2307 @Cakinin Gelini @-Murphy- @tomrs @bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa @malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
aynen canım. birde gurbet kimsesizlik eklenince ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu hastalık sürecindeHaftada 1 gün ile başla, gerçekçi hedefler yapmamızı kolaylaştırır. Çok zorlanıyorsan da gün içindeki adımını arttırmaya çalış canım. Kendine stres yükleme. Bazen olmaz çünkü.
Maşallah canım
harikasın
Mükemmel bir menü
Acıktın mı canım böyle yapınca çok güzel olmuş menün bu şekilde
Detaylı bakıcam menüne. Alıntı yapınca inceleyemedim makroları.
Çok geçmiş olsun canım. Bizim gibi bebekli annelerin diyet yapması gerçekten zor ve tüketici biraz.