RAbbim uzun ömürler versin canım ablamm sen iyi oll.Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin büyüklerimize, sizlere de kolaylıklar dilerim canım
Diyet gruplarına olan sorumluluğum var, buraya var, apayrı yaşam grubuna var, kendi bedenime var, varda var.
Nefis diye birşeyde var, çoğu zaman galip gelsem de bazen yorulduğumu hissediyorum, hele kabızlık bitirdi beni
Dün biraz çözdüm, darısı cuma gününe
Şimdi dahs iyisin umarım.Salata yemiştim canım, içinde kuru soğan vardı. Tansiyonum düşmüştür dedim ama normaldi
Yorgunum aslında canım, çok az uyuyorum. Bir de buzluğa bir şeyler yapacam derken sürekli mutfaktayım ama yemiyorum. Sanırım biraz açlık da vurdu beni
Afiyet olsun canımLenaG arke Boncuk2307
İyi Akşamlar
11:30 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve, 1büyük elma
16:30 büyük kasede sadece marul, 85gr.lor, bol limon sıkıp yedim (yağ, tuz yok) avuç içi kendi yağıyla tavuk but,1çatal rus salatası, yarım çk. sarımsaklı mayonez, yarım portakal
Şimdi 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
Su 3 litre
Adım 5120
Peki kaptaniçem sağolAfiyet olsun canımama z.yağından çekinme 1 yk ekle sağlıklı bir yağ ve ihtiyacımız var.
Son öğününü yemediysen salatana yada çorbana ekleyebilirsinKolay gelsin cınımmmm
Açlıktan önce sinamekini nasıl kullanıyordun abla ya, şimdi ingiliz tuzunu içebilecek mentalde değilim :)
Kendini sevmeden bence hastalıklar şifalanmıyor
Rabbim kolaylıkla sevgiyle şifalanmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiinnnnnn
18.00 bitirdim yeme işini, ama bu sinameki yaprak gibi nasıl yutacam kiSon öğününü yemediysen salatana yada çorbana ekleyebilirsin
Yemek vakti geçtiyse ve ilk defa içeceksen 1 tatlı kaşığı ağzına alıp bol suyla yut, eğer kabızlık varsa 2 tatlı kaşığı yut.
İngiliz tuzunu sulandırılmış meyve suyuyla içebiliyorum ancak
Galiba yarın akşam onu yapacağım, en son sinameki yutarken boğazıma takılıp midemi bulandırdı, aklıma geldikçe tadını bile hatırlıyorum
Açlığı kaç gün yapmayı düşünüyorsun
Amin canım sağol Allah razı olsunAcil şifalar dilerim canım
Ellerine sağlık kaptanım o halde yeni kurallarla haftaya çok güzel başlayacağız. Ben de dahil hepimiz toparlanalım birazÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir
Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.
Hadi biraz hareketlenelim kızlarBoncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo
Öpüyorum siziiii
Masterfit 144.Etap Yeni Takım Listesi KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı A Asya89 P Purple58 @Sem2024 gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 Ellssa @Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi @Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 P Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou @Cicekbocekkaktus @nurovic @Hallederiz Boncuk2307 Cakinin Gelini @-Murphy- @tomrs bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Dediğim gibi kaptanım her gün aynı olmuyor bende, bugünlük acıkmadım ama yarın yetmeyebilirHaftada 1 gün ile başla, gerçekçi hedefler yapmamızı kolaylaştırır. Çok zorlanıyorsan da gün içindeki adımını arttırmaya çalış canım. Kendine stres yükleme. Bazen olmaz çünkü.
Maşallah canım
harikasın
Mükemmel bir menü
Acıktın mı canım böyle yapınca çok güzel olmuş menün bu şekilde
Detaylı bakıcam menüne. Alıntı yapınca inceleyemedim makroları.
Çok geçmiş olsun canım. Bizim gibi bebekli annelerin diyet yapması gerçekten zor ve tüketici biraz.
Şehriye çok değildi kaptanım, koca kase salatayı tek başıma yedim ve makarnadan yemedim o yüzden, oğlana yedirdim. Yemeden yazdım ya belki canım çeker yerim diye yazmıştımÇok güzel menü canım afiyet olsun
Aiyet olsun canım güzel bir menü ama akşam biraz yoğurt eklenebilirmiş
Afiyet olsun canım çorbadaki şehriye çok azsa ok ama şehriye varken makarnaya yerine salataya 2 kaşık haşlanmış y.mercimek mesela olabilir (protein kilo verirken yumuş yumuş olmamızı engeller sıkı inceliriz)
Canım çok geçmiş olsun1 hafta izinli olursun hazırlıkta da menü bildirimi zorunlu o yüzden hasta olduğun için izinli yazayım.
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Senin yazmaman hata zaten, senin yaptığın adım bende olacak göğsümü gere gere yazarım. İki haftadır bildirim yapmıyorsun haksızlık olmasın diye. İki bebişle senin gün içinde yaptığın adım yürüyüş niteliğinde zatenO zaman adımlarımı da yazayım foto çekemedim şarjı bitmişti saatin de 18000 adımBoncuk2307
Canım benim minik bir bebeğim var hava soğuk olduğu için maalesef 6 bin adım benim için imkansız ama evimde eliptik aletim var o olur mu veya leslieÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir
Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.
Hadi biraz hareketlenelim kızlarBoncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo
Öpüyorum siziiii
Masterfit 144.Etap Yeni Takım Listesi KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı A Asya89 P Purple58 @Sem2024 gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 Ellssa @Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi @Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 P Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou @Cicekbocekkaktus @nurovic @Hallederiz Boncuk2307 Cakinin Gelini @-Murphy- @tomrs bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Canım tabii ki harika olur eliptikCanım benim minik bir bebeğim var hava soğuk olduğu için maalesef 6 bin adım benim için imkansız ama evimde eliptik aletim var o olur mu veya leslie
Canım suyu kaynat at içine biraz 6-7 yaprak ağzını kapa demle ılıyınca içersinKııızlar ya bu sinamekini nasıl içecem bi akıl verin ay