Popüler Konu LenaG ile MasterFit

RAbbim uzun ömürler versin canım ablamm sen iyi oll.

Şimdi dahs iyisin umarım.

Afiyet olsun canım ama z.yağından çekinme 1 yk ekle sağlıklı bir yağ ve ihtiyacımız var.

Bugün iyi değilim müthiş ağırlık var üzerimde

Sabah zencefilli limonlu su

Öğlen
1 tabak ıspanak
2 dilim ekmek
1 fırın sütlaç

Ara
1 portakal

Akşam
1 kase kış çorbası (nohut fasulye yeşil mercimek dövme) bol limonlu
Çeyrek tantuni
Su teresi turp
1 kupa ayran

Spor yok. Yapacak halim yok hala

LenaG noram Jou

Son öğününü yemediysen salatana yada çorbana ekleyebilirsin
Yemek vakti geçtiyse ve ilk defa içeceksen 1 tatlı kaşığı ağzına alıp bol suyla yut, eğer kabızlık varsa 2 tatlı kaşığı yut.
İngiliz tuzunu sulandırılmış meyve suyuyla içebiliyorum ancak
Galiba yarın akşam onu yapacağım, en son sinameki yutarken boğazıma takılıp midemi bulandırdı, aklıma geldikçe tadını bile hatırlıyorum
Açlığı kaç gün yapmayı düşünüyorsun

11 Aralık menü
11.00 2 yumurta ile bol yeşillikli, kapyali ve bademli salata, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
15.30 4 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 tk tahin 1 çk chia 1çk keten tohumu yarım cennet hurması, 1 tk ham kakao
18.00 2 kabaktan spagetti üzerine 3 kaşık yoğurt 10 badem
20.00 3 badem 2 kestane
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG arke Boncuk2307

18.00 bitirdim yeme işini, ama bu sinameki yaprak gibi nasıl yutacam ki
Yaa bağırsak boşaltımı sıkıntı ya sana da şifa olsun inşallah gerek kalmaz

5 gün niyetlendim abla

Bugünkü Menüm
Sabah 9:00
2 küçük dilim peynir
Yarım yeşil elma
12 antep fıstık
Türk kahvesi
1 kuru kayısı

Öğle 12:00
3 yk köri soslu tavuk
2.5 yk naneli süzme yoğurt
1 mandalina

Ara 15:00
1.5 tane çavdarlı karabuğdaylı grissine
1 kase narlı bol yeşillikli salata

Akşam 18:00
1 tabak buharda pişirilmiş brokoli
5-6 yk yoğurt
1.5 ceviz

LenaG
arke
Boncuk2307

Ellerine sağlık kaptanım o halde yeni kurallarla haftaya çok güzel başlayacağız. Ben de dahil hepimiz toparlanalım biraz
Dediğim gibi kaptanım her gün aynı olmuyor bende, bugünlük acıkmadım ama yarın yetmeyebilir bazen elim ayağım titriyor hemen kraker veya meyve yetiyor.
Şehriye çok değildi kaptanım, koca kase salatayı tek başıma yedim ve makarnadan yemedim o yüzden, oğlana yedirdim. Yemeden yazdım ya belki canım çeker yerim diye yazmıştım
O zaman adımlarımı da yazayım foto çekemedim şarjı bitmişti saatin de 18000 adım Boncuk2307
Senin yazmaman hata zaten, senin yaptığın adım bende olacak göğsümü gere gere yazarım. İki haftadır bildirim yapmıyorsun haksızlık olmasın diye. İki bebişle senin gün içinde yaptığın adım yürüyüş niteliğinde zaten

Kahvaltı 10.00: 2 yumurta 3 yk tahin pekmez 2 dilim tahıl ekmeği dereotu domates zeytin peynir 2 bardak çay
Öğle: yarım kase şehriye çorbası + 1 kuru incir
Ara: sade Türk kahvesi +
Akşam : 2 köfte + 1 tabak ıspanak yemeği + 1 bardak ayran
Gece 21.00: 2 kaşık cennet hurması 2 tatlı kaşığı nar
LenaG
3 bin adım
1 saat ev işi

Canım benim minik bir bebeğim var hava soğuk olduğu için maalesef 6 bin adım benim için imkansız ama evimde eliptik aletim var o olur mu veya leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…