Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tebrik ediyorum kızlar hepinizi

Teşekkürler kuzucum ellerine sağlık
Mavi kızlarımla mutluyum değişiklik yapmak istemiyorum canım
Eline sağlık canım. Ceeeeeeeeeeee tebrikler canım
Teşekkürler canım kaptanım

aaaaaa, gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
canım teşekkür ederim <33
Yorumlamadığım için menüleri pek okumuyorum neyse ki seninki gözüme çarptı canım, bu haber böyle arada derede verilir mi hiç.

Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah
ayy çok teşekkür ederimmmm <3 açıklama yapma ihtiyacı duydum tatlı yeyince ajgsfhksf araya sıkıştırdım asfhsakdfs

Kızlar şaka gibi ama kapıda kaldık . Eşim çantamdan anahtarı almıştı yerine koymamış. Anahtar eşimde kaldı eşim sanayide 1 saattir kapıdayız . Valla gelsin çiğparça edicem. 1 saattir söyleniyorum . Birde regliyim karnjm ağrıyor

Ayyyyy çok fena yaa
Üşütmezsin inşallah canım
Dualarımız Eşinin hemen gelmesi için

Ceeeeeeeeeeee kaptanım tebrik ederim.
sibel_84 kaptanimi da tebrik ederim. Artı değil v kilosuna sahip çıkmış

Beklemekten yorulmuşsundur sen bana postala onu istediğin ebatta tekrar gönderirim. aldigini yerine koy sloganimizi nasıl bilmez

Beklemekten yorulmuşsundur sen bana postala onu istediğin ebatta tekrar gönderirim. aldigini yerine koy sloganimizi nasıl bilmez

Ya sorumsuz işte. Birde diyorki sen herzaman evden kontrollü çıkardın. Tabi alışmış herseyi ben düşüncem, hatta onun yerinede düşüncem. Valla bu sefer didik didik didikliycem özrü kabahatinden büyük

Bugün okula git gel yapacağım kızımn hocasıyla görüşeceğm malesef akran zorbalığı ve en alası malesef ve ben bilmeden ,farkında olmadan kızımı bastirmisim o kadar zorbalık karşısında
En korktuğum şey çocuklarımızın zorbalığı uğraması ya da başka bir çocuğu zorbalaması. İnşallah çözüm bulabilirsiniz canım, umarım kızın bu durumdan çok etkilenmemiştir.

çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulman dileğiyle canım.

Hasta olduğu için anlayış göstermek istemen doğal ama olay başka boyutlara gitmiş. Kaynaştırma öğrencisi gibi bir durumu yok, o durumda olan çocuklara mutlaka daha anlayışlı davranmak gerekiyor, çünkü davranışla ilgili farklılıkları ve iletişim zorlukları olabiliyor. Fakat bu çocuk bildiğin zorba ve bunun hastalığıyla hiç ilgisi yok. Çocuklarımızın olumsuz davranışlarına göz yummayalım ama onları korumayı da unutmayalım. Umarım öğretmeni de çözüm konusunda istekli davranır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…