- 25 Mayıs 2023
- 4.238
- 7.138
Tebrik ediyorum kızlar hepiniziSevgili Masterfit ailesiBu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee olduuu tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)
C.tesi tartımız büyük önem kazandı biliyorsunuz geçen cumartesi harika eksiler gördük. Bu cumartesi de inşallah güzel sonuçlar alırız
Öpüyorum siziiiii
sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
Eki Görüntüle 3510389
Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200
Eki Görüntüle 3510390
Masterfit 143.Etap KIRMIZI TAKIM sibel_84 Kırmızı Takım Kaptanı @gezegenfeza @Ilyusa Sem2024 @Sitare55 arke @s i d e l y a @Makaron23 @Faunaaa @Queen-zen 94bassuk @Goklerce @Purple58 @bnnu B Beklenen2 @Hallederiz @Lotus1234 @nilsub123 MAVİ TAKIM Ceeeeeeeeeeee Mavi Takım Kaptanı Boncuk2307 @Cakinin Gelini Elhan @Jasminium84 @Cicekbocekkaktus @60kiloyum @Beyaz leylak @Asya89 P Pembepilates FitVenus @Tutku44 @tomrs @bluegreeneyes @malahit @Ankee @yosunlupapatya HAZIRLIK @Nergis 35 @Azmet5255 @Mthn83 @noram (başlangıç 21.11.24) @Efenin_Annesi @Samara96
Sevgili Masterfit ailesiBu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee olduuu tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)
C.tesi tartımız büyük önem kazandı biliyorsunuz geçen cumartesi harika eksiler gördük. Bu cumartesi de inşallah güzel sonuçlar alırız
Öpüyorum siziiiii
sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
Eki Görüntüle 3510389
Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200
Eki Görüntüle 3510390
Masterfit 143.Etap KIRMIZI TAKIM sibel_84 Kırmızı Takım Kaptanı @gezegenfeza @Ilyusa Sem2024 @Sitare55 arke @s i d e l y a @Makaron23 @Faunaaa @Queen-zen 94bassuk @Goklerce @Purple58 @bnnu B Beklenen2 @Hallederiz @Lotus1234 @nilsub123 MAVİ TAKIM Ceeeeeeeeeeee Mavi Takım Kaptanı Boncuk2307 @Cakinin Gelini Elhan @Jasminium84 @Cicekbocekkaktus @60kiloyum @Beyaz leylak @Asya89 P Pembepilates FitVenus @Tutku44 @tomrs @bluegreeneyes @malahit @Ankee @yosunlupapatya HAZIRLIK @Nergis 35 @Azmet5255 @Mthn83 @noram (başlangıç 21.11.24) @Efenin_Annesi @Samara96
Teşekkürler canım kaptanımEline sağlık canım.Ceeeeeeeeeeee tebrikler canım
Bittiğinde daha güzel bir eksi ile geleceğimTebrik ederim canım regle rağmen böyle güzel eksi görmek çok güzel
Canım ben senin bildirimlerini göremiyorumBittiğinde daha güzel bir eksi ile geleceğim
canım teşekkür ederim <33aaaaaa, gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
ayy çok teşekkür ederimmmm <3 açıklama yapma ihtiyacı duydum tatlı yeyince ajgsfhksf araya sıkıştırdım asfhsakdfsYorumlamadığım için menüleri pek okumuyorum neyse ki seninki gözüme çarptı canım, bu haber böyle arada derede verilir mi hiç.
Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Tamam canımCanım ben senin bildirimlerini göremiyorum
Bizim takımdasın beni de etiketle olur mu
Mavi takımın kaptanı benim canım menülerde beni lena kaptanı ve boncuk kaptanımı eklersin canımTamam canımkaptan sensin artık değil mi
Kraliçem yok aslında bugün burdaaan kaptanın yazdıklarını okuyanla okumayanı görüyoruzz
Ayyyyy çok fena yaaKızlar şaka gibi ama kapıda kaldık. Eşim çantamdan anahtarı almıştı yerine koymamış. Anahtar eşimde kaldı eşim sanayide 1 saattir kapıdayız . Valla gelsin çiğparça edicem. 1 saattir söyleniyorum . Birde regliyim karnjm ağrıyor
Sevgili Masterfit ailesiBu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee olduuu tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)
Öpüyorum siziiiii
sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
Eki Görüntüle 3510389
Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200
Eki Görüntüle 3510390
Beklemekten yorulmuşsundur sen bana postala onu istediğin ebatta tekrar gönderirim.Kızlar şaka gibi ama kapıda kaldık. Eşim çantamdan anahtarı almıştı yerine koymamış. Anahtar eşimde kaldı eşim sanayide 1 saattir kapıdayız . Valla gelsin çiğparça edicem. 1 saattir söyleniyorum . Birde regliyim karnjm ağrıyor
Teşekkürler tatlım benimCeeeeeeeeeeee kaptanım tebrik ederim.
sibel_84 kaptanimi da tebrik ederim. Artı değil v kilosuna sahip çıkmış
Ayyyyy çok fena yaa
Üşütmezsin inşallah canım
Dualarımız Eşinin hemen gelmesi için
Beklemekten yorulmuşsundur sen bana postala onu istediğin ebatta tekrar gönderirim.aldigini yerine koy sloganimizi nasıl bilmez
En korktuğum şey çocuklarımızın zorbalığı uğraması ya da başka bir çocuğu zorbalaması. İnşallah çözüm bulabilirsiniz canım, umarım kızın bu durumdan çok etkilenmemiştir.Bugün okula git gel yapacağım kızımn hocasıyla görüşeceğm malesef akran zorbalığı ve en alası malesef ve ben bilmeden ,farkında olmadan kızımı bastirmisim o kadar zorbalık karşısında
çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulman dileğiyle canım.Kızlar günaydın ben haftasonunda serumlarla geçirdim enfeksiyon çıktı kanımdadün ayaklandım kapı kulplarına havluları dezenfekteye etmeye giriştim dünkü menümü yazcam kaptanım
cumartesi 64.20
Salı 64.00
Fark -200gr
Ceeeeeeeeeeee
Hasta olduğu için anlayış göstermek istemen doğal ama olay başka boyutlara gitmiş. Kaynaştırma öğrencisi gibi bir durumu yok, o durumda olan çocuklara mutlaka daha anlayışlı davranmak gerekiyor, çünkü davranışla ilgili farklılıkları ve iletişim zorlukları olabiliyor. Fakat bu çocuk bildiğin zorba ve bunun hastalığıyla hiç ilgisi yok. Çocuklarımızın olumsuz davranışlarına göz yummayalım ama onları korumayı da unutmayalım. Umarım öğretmeni de çözüm konusunda istekli davranır.Çok teşekkür ederim e iki aydır kızım bu çocuğa maruz kalıyor ve ben alttan aldım, çünkü şöyle bir durum var veliler toplantisindan çocuğun özel bir dumunu dile getirdi ailesi epilepsi hastasıymiz, tabiki buna her zaman saygım var olabilir çok zor bir durum Allah'ım yardım etsin ailesine ve cocugada ,ben kızımn her şikayetinde dedim kızım uzak dur boşver hasta hep kızımdan istedim anlayışlı olmazsını, iki ayın sonunda kızım anlattı ki durumlar çok kötü , yani cocukta aşırı derecede davranış bozukluğu var ,ağza alınmayacak kufurlerdermis,kızım birwz kilolu şişko patates demesi mi den kızıma ki çocuk 13 yaşında kızım 11 , temas var ansızın çantasının üstünden vyrmalar cimcik yiyeceklerini yere atmalar ve hocalar kızımı bu çocuğun hemen arkasında oturtuyor ve tek başına ,yine tekrar ediyorum kızamıyorum da aslında çocuğa yani simartilmis hem hasta Allah'ım yardım etsin ailesine bilemiyorum ya biseyfe diyemiyorum,bira çok oldu yazdım kusura bakmayın