- 24 Aralık 2023
- 1.342
- 7.803
Teşekkürler kuzucummKaptanım ellerine sağlık..
Ceeeeeeeeeeee canım tebrik ederim, çok güzel eksi görmüşsün.
sibel_84 canım kaptanım seni de tebrik ederim, geçen haftadan sonra birazcık durgun geçmesi normal tabi.
Olsun canım bu hafta yoktu ama haftaya duruma bakacağızHanımlar bugün tartı var mıydı yok muydu kafam karıştı sabah sitede tartı paylaşımı gördüm bende attım yanlış mı oldu
Bence kapılarada el atsınGeldi çok şükür . Anahtarı binanın kapısından atıp sırıtarak kaçtı.. Ben eve girdim birazda o dışarıda kalsın dedim . Telefonda EMRAH şarkısı açıp mutfağın camına koymuş , boynunu küçük Emrah gibi büküp kapının önünde bekliyordu. Kızım kıyamadi eve aldı . Bayadır mutfak dolapların silmeye üşeniyorum cezası belli oldu.
Afiyet olsuntek öğünle acıkmıyor musun acaba
Çilingir çağıramaz mıydın acaba
Bence kapılarada el atsın
olur mu öyle şey yaa, elin hep üzerimizde daha ne yapacaksın, bazen menü yazmaya bile üşenirken senin ilgin alakan bambaşkaBirşey yapmadım ki canımcım hatta bugün bir garip hissettim bi boşluk gibi
olur mu öyle şey yaa, elin hep üzerimizde daha ne yapacaksın, bazen menü yazmaya bile üşenirken senin ilgin alakan bambaşka
Ayy kıyamam, geçmiş olsun. Eşini de Allah korusun, ben olsam ben de dellenirdim.Kızlar şaka gibi ama kapıda kaldık. Eşim çantamdan anahtarı almıştı yerine koymamış. Anahtar eşimde kaldı eşim sanayide 1 saattir kapıdayız . Valla gelsin çiğparça edicem. 1 saattir söyleniyorum . Birde regliyim karnjm ağrıyor
Yani kimsenin işini küçümsemek istemem ya da aldığı parayı haketmiyor demek istemem ama eşim 3 ay önce çağırmış, 10 saniyelik işe 800 tl almış. (anahtar yuvası falan değişmedi).Afiyet olsuntek öğünle acıkmıyor musun acaba
Çilingir çağıramaz mıydın acaba
Ayy kıyamam, geçmiş olsun. Eşini de Allah korusun, ben olsam ben de dellenirdim.
En azından hatasının farkında ki şirinlik yapıyorGeldi çok şükür . Anahtarı binanın kapısından atıp sırıtarak kaçtı.. Ben eve girdim birazda o dışarıda kalsın dedim . Telefonda EMRAH şarkısı açıp mutfağın camına koymuş , boynunu küçük Emrah gibi büküp kapının önünde bekliyordu. Kızım kıyamadi eve aldı . Bayadır mutfak dolapların silmeye üşeniyorum cezası belli oldu.
Bazen imla kılavuzu gibi konuşamıyoruzİşi bilecen işe gitmicen demişler...(sözcükleri kurallarına uygun yazarsam aynı etkiyi vermiyor da )iyi yapıyorsun bitanem
Kavga çıkarmana gerek yok kız zaten her bir eş illa haftada bir kavga çıkacak şey yapıyor yaniAy çok güzel bir taktik bişey aldırmak istediğimde kavga çıkarayım sonra bana bunu alırsan barisirim diye soylim ayy çok güzelmiş
Anladım ablacım sen çıkarırsın acısınıKuzum küçük yer burası ha deyince bulunmuyor birde daha önce kilit vs kırdılar çok masraflı oldu. 1.5 saatte kurtulduk ama tabanlarım dondu
Şirinlik yapıp seni yumuşatmaya çalışıyor bence canım. Konuyu şakaya vurmasa kavga çıkar diye korkuyordur.Aynen canim çok sinir oldum . Ciddiye almayıp sırıtmasina daha çok gıcık oldum .
Hahahaha, kız var ya çok fenasın bir dahakine öyle yaptırayım bari ben deGeldi çok şükür . Anahtarı binanın kapısından atıp sırıtarak kaçtı.. Ben eve girdim birazda o dışarıda kalsın dedim . Telefonda EMRAH şarkısı açıp mutfağın camına koymuş , boynunu küçük Emrah gibi büküp kapının önünde bekliyordu. Kızım kıyamadi eve aldı . Bayadır mutfak dolapların silmeye üşeniyorum cezası belli oldu.
Geçen eşim şehir dışına çıkınca anahtarı almamış ben de hep alır ya yine aldı sandım hiç bakmadan çıktım dışarı. Eve geldim kapı açılmıyor. Çağırdım çilingir mecbur 300 TL aldı 10 saniye bile sürmedi bir aparat kapıdan geçirdi tak açıldı kapı. Çok fazla alıyorlar bence de hak konusunu Rabbimle aralarında çözsünlerYani kimsenin işini küçümsemek istemem ya da aldığı parayı haketmiyor demek istemem ama eşim 3 ay önce çağırmış, 10 saniyelik işe 800 tl almış. (anahtar yuvası falan değişmedi).
Sizinki yine iyi almış bence. Aynen dediğin gibi Allah'la aralarında o kısmı. Eşlere güvenmemek lazım. Ben sabahları resmen yoklama yapıyorum, evin arabanın anahtarını aldın mı, cüzdanını aldın mı, kartların yanında mı, götürmen gereken başka bir şey var mı falan diyeHahahaha, kız var ya çok fenasın bir dahakine öyle yaptırayım bari ben de
Geçen eşim şehir dışına çıkınca anahtarı almamış ben de hep alır ya yine aldı sandım hiç bakmadan çıktım dışarı. Eve geldim kapı açılmıyor. Çağırdım çilingir mecbur 300 TL aldı 10 saniye bile sürmedi bir aparat kapıdan geçirdi tak açıldı kapı. Çok fazla alıyorlar bence de hak konusunu Rabbimle aralarında çözsünler
yaaaa dedimm niye msj yok halbuki yeni gelmişsin vallaha patakalayacaktım seni haha
Çabucak toparlanırsınız inş canım
Canım ne demek
Jasminim ben kendimde şunu gözledim verdiğin kilonun da bi oturma süreci oluyor vücüda mesela 10 kilo veriyorsun iki ayda kimse pek bşr şey demiyor ama o 10 kiloyu bir iki ay koruduğunda vücut sıkılaşıyor mu deri gerginleşiyor mu nedir jerkes ne kadar zayıflamışsın n diyor
Annen ve eşine de teessüfler yani
Hiç kendine haksızlık etme emzirme bebek olmasına rağmen öyle gğzel kilo verdin ki maşallah sana. Ben mesela hep emzirme döneminde kilo aldım süt olsın falan filan diye. Sen takdirlik kadınsın kıaazz
Allah sizi esprilerin ardı arke(si) kesilmiyprdu
Daha iyi ablacım dün alşam da gittim seni görünce tansiyonum çıkıyor dpktpra götürecen diye kprkuypm diyo alay ediyor benle
Yine de arabasız git canım buz falan aman diyim
Canlarım çok teşekkğr ederim Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versinbugün de burun damarları mı ne yakılacakmış şişmiş sanırıö kanamadan dolayı
Bize de kaptanım
Teşekkğr ederim canlarım
Pek tabi ponciğimsin
Bende bölgesel diye yazıyorum o hallerde
g.tümden nefes alacak kadar yorılduğum için parantez içinde(ağırlıklı) diye yazıypruö
Günaydın kaptanım
Günaydın ablacım heeyy
İyi hemen gelmiş. Evde bırakmadığına şükrediyorum çilingir dünya para alıyor. İleride tatlı bir anı olarak hatırlayıp gulersiniz inşallahGeldi çok şükür . Anahtarı binanın kapısından atıp sırıtarak kaçtı.. Ben eve girdim birazda o dışarıda kalsın dedim . Telefonda EMRAH şarkısı açıp mutfağın camına koymuş , boynunu küçük Emrah gibi büküp kapının önünde bekliyordu. Kızım kıyamadi eve aldı . Bayadır mutfak dolapların silmeye üşeniyorum cezası belli oldu.
Tatlım biraz abartıyorlar. Usta çağır daha elini sürmeden sadece gelme parası 700 TL. Bir defa bunu dile getirdim de biz onlarin yaptığı işe değil yılların verdiği tecrübelerine ödüyormüşüz.Yani kimsenin işini küçümsemek istemem ya da aldığı parayı haketmiyor demek istemem ama eşim 3 ay önce çağırmış, 10 saniyelik işe 800 tl almış. (anahtar yuvası falan değişmedi).