Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bence kapılarada el atsın

Ayy kıyamam, geçmiş olsun. Eşini de Allah korusun, ben olsam ben de dellenirdim.

Afiyet olsun tek öğünle acıkmıyor musun acaba

Çilingir çağıramaz mıydın acaba
Yani kimsenin işini küçümsemek istemem ya da aldığı parayı haketmiyor demek istemem ama eşim 3 ay önce çağırmış, 10 saniyelik işe 800 tl almış. (anahtar yuvası falan değişmedi).

En azından hatasının farkında ki şirinlik yapıyor Ohh dolaplar aradan çıkacak desene

İşi bilecen işe gitmicen demişler...(sözcükleri kurallarına uygun yazarsam aynı etkiyi vermiyor da ) iyi yapıyorsun bitanem
Bazen imla kılavuzu gibi konuşamıyoruz ben kurallarına uygun konuşunca eşim anlamıyor zaten sen böyle konuşunca haksız da olsan haklı çıkıyorsun diyor
Ay çok güzel bir taktik bişey aldırmak istediğimde kavga çıkarayım sonra bana bunu alırsan barisirim diye soylim ayy çok güzelmiş
Kavga çıkarmana gerek yok kız zaten her bir eş illa haftada bir kavga çıkacak şey yapıyor yani her seferinde de yapamıyorsun öyle alışkanlık yapıyor bu sefer alırım istediği şeyi sustururum gibi oluyor. Ufak çaplı kavgalarda etkili çözüm
Kuzum küçük yer burası ha deyince bulunmuyor birde daha önce kilit vs kırdılar çok masraflı oldu. 1.5 saatte kurtulduk ama tabanlarım dondu
Anladım ablacım sen çıkarırsın acısını

Hahahaha, kız var ya çok fenasın bir dahakine öyle yaptırayım bari ben de
Yani kimsenin işini küçümsemek istemem ya da aldığı parayı haketmiyor demek istemem ama eşim 3 ay önce çağırmış, 10 saniyelik işe 800 tl almış. (anahtar yuvası falan değişmedi).
Geçen eşim şehir dışına çıkınca anahtarı almamış ben de hep alır ya yine aldı sandım hiç bakmadan çıktım dışarı. Eve geldim kapı açılmıyor. Çağırdım çilingir mecbur 300 TL aldı 10 saniye bile sürmedi bir aparat kapıdan geçirdi tak açıldı kapı. Çok fazla alıyorlar bence de hak konusunu Rabbimle aralarında çözsünler

Sizinki yine iyi almış bence. Aynen dediğin gibi Allah'la aralarında o kısmı. Eşlere güvenmemek lazım. Ben sabahları resmen yoklama yapıyorum, evin arabanın anahtarını aldın mı, cüzdanını aldın mı, kartların yanında mı, götürmen gereken başka bir şey var mı falan diye

Kızlar menüyü yazıyım mutfağa kaçıyorum.

Saat 08.30 probiyotikli yesil çay içine kolajen

Saat 11.30 1.5 yumurta 2 soğan 1 tatli kaşığı zeytinyağı ile soğanlı yumurta +1 parça peynir+ 6 tuzsuz zeytin +2 parça havuc

Saat 15.30 ıhlamur içtim sallama olarak

Saat 18.00 4 kasik ciğer sote+ ufak kase cacık + salata yerim
Saat 20.00 maden suyu içerim gün biter
Su 2litre LenaG sibel_84

yaaaa dedimm niye msj yok halbuki yeni gelmişsin vallaha patakalayacaktım seni haha buhafta bi kendimle olayom dedim haftaya gelicem

İyi hemen gelmiş. Evde bırakmadığına şükrediyorum çilingir dünya para alıyor. İleride tatlı bir anı olarak hatırlayıp gulersiniz inşallah Her şeyin hayırlısı kuzum Allah başka sıkıntı vermesin olacağı varmış. Dolapları iki defa elden geçirt hazır eline gecmişken

Tatlım biraz abartıyorlar. Usta çağır daha elini sürmeden sadece gelme parası 700 TL. Bir defa bunu dile getirdim de biz onlarin yaptığı işe değil yılların verdiği tecrübelerine ödüyormüşüz. Bazen boşuna okudum diyorum bir usta olsaymişim bunu da evimizi tadilat ettirirken fark ettim. Benim aylık maaşimi üç günde kazandığını söyledi inan ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…