Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki canım
Geçen sene bu durumun benzerini oğlumla yaşadım
Aynı sınıfta kız arkadaşı sürekli oğluma tipsiz seni rezil edicem işte senin fotolarını gizli çektim efekt yapıp seni ifşa edicem gibi bir sürü şeyler söylemiş ve bu çocuklar daha 10 yaşında
Kızın ailevi sorunları olduğunu duymuştum anne baba ile alakalı sorunlar Bende bu durumdan dolayı oğluma arkadaşın ne derse desin tepki verme sakın dedim Bir kaç gün sonra oğlum eve ağlayarak geldi oğlumun resimlerine efekt ekleyerek sınıfa dağıtmış
Tabi hemen sınıf öğretmeni ve rehber öğretmenimizle iletişime geçtik sağolsunlar çok yardımcı oldular
Olayı çözdük. Bizim olay çok farklı çıktı Kız oğluma aşık olmuş benim ki de pas vermeyince kız intikam almış en doğru dil ile rehberlik öğretmenimiz her ikisi ile konuştu şimdilik sorun yok bakalım ne olacak

Günaydın çiçeemm
canımmm

çok geçmiş olsun canımm

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız iyi misiniz bakalım.
iyiyiz tatlımm sen nasılsın

Günaydın canım kaptanım

Bugün okula git gel yapacağım kızımn hocasıyla görüşeceğm malesef akran zorbalığı ve en alası malesef ve ben bilmeden ,farkında olmadan kızımı bastirmisim o kadar zorbalık karşısında

Canım benim oğlumda anaokulu da benzer bir durum yaşadı. Arkadaşı kaynaştırma öğrencisiymis ve ilaç almasına rağmen çok saldırganmis . Normalde okulun bu konuda veliye bence bilgi vermesi gerekiyor ama bilgimiz yoktu bir gün wc de oğlumun boğazını sıkıp yere yatırmış kolunu ısırmış. ( çok kilolu yasitlarindan çok uzun bir çocuk). Beynimden vurulmuşa döndüm . Elbette hastalık bizler için Rabbım ailesine yardım etsin ama bir çocuğu düzeltmek adına benim çocuğum aylarca altına işedi zor toparladım. Evde bile aniden seslenince irkildi aylarca. Valla okuluda öğretmenide ( böyle bir çocuk ile oğlumu dakikalarca wc de yanliz birakmiş) bütün şehre tüm internette rezil ettim. Sende takip et Allah korusun

Kaptaniçem boncuk hanımın keyifli olduğunu benim keyifli olmamdan anlamanız lazım lütfen yani
6 bıdığıda koccaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…