Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yaaa maşallah sanaevlatlarımızı güzel yetistirmeliyiz çok üzülüyorum ben zorbalık yapılan çocuklara

Çok teşekkür ederim evet çilingir adım atması 1000tl imiş. . Çok uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim şimdi sakinleştim. şimdi sessiz sessiz oturuyor biraz önce mutfağa geldi. Gözümün önünde eridin valla hayatım dedi. Gözlerimi kocaman yaptım içeri kaçtı. Biraz daha konuşursan akşam yemeği yok dedim . Rabbim başka dert vermesin. Mutfak dolapları silinecek , camlar silinecek ,perdeler yıkanıp asılacak

Sağol canm Allah razı olsun

Ya şimdikiler erken gelişiyor. Benim oğlum 8 yaşındayken okul müdür yardımcısı telefon açıp beni çağırdı. Allah im koşarak gittim. Odasına girdim benim oğlan kafası yerde Mahsun Mahsun oturuyor. Benimki sınıftaki bir kıza mektup yazmış . Sen bu sınıfın en güzel kızısın ,aynı annem gibi beceriklisin seni seviyorum yazmış kalp ve çiçekler çizmiş masasına bırakmış. Kızda abisine söylemiş, abisi annesini aramış,annesi zaten öğretmen o da müdüre söylemiş . Hayatımın şokunu yaşadım . Müdürün yanında uyardık sınıfa gitti. Müdür o gidince kahkaha attı hoşuna gitmiş ama oğluma belli etmemiş. Okul çıkışında kızın annesini gördüm baktım bana doğru geliyor korktum kavga edecek diye. Meğer hoşuna gitmiş kızıma yazılan ilk aşk itirafı bu mektubu saklayacağım falan dedi. . Bende rahatladım

En korktuğum şey çocuklarımızın zorbalığı uğraması ya da başka bir çocuğu zorbalaması. İnşallah çözüm bulabilirsiniz canım, umarım kızın bu durumdan çok etkilenmemiştir.
Çok sağol canm sıra değişikliği olacak aileyle görüşecek hoca, aslında bir tek ben değil aileler sürekli şikayetciymis bakalım umarım o cocukda bı sakinleşir dinginlesir akıllı olur

26 Kasım Salı

öğlen 12de biberli domatesli omlet , tam buğday ekmeği, kasar

ara öğün kahve

aksam 16.45te 3 -4 kaşık kiymali makarna, bir tabak salata, 1 kaşık havuç tarator yanina sade soda

kapanışı yine turk kahvesi çayla yaparim. 3 lt de şu içildi teşekkürler

LenaG Boncuk2307

Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin.

Afiyet olsun güzel bir menü tabi ciğer umarım yağda kızarmıyordur
Makyaj çantasını dök önüne cilt temizliği falan yap anılar geldi aklıma
Ohoo saçıma kat kesip fönledim bile kraliçem cilt temizliği akşam ritüelim

Afiyet olsun

Kadın kızına yazılan ilk aşk itirafı diye seviniyor ama bizim çucugun ilk aşk yarasi kirik bir minik kalbi kim tamir edecek

LenaG Ceeeeeeeeeeee
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve

11:30
1 lahmacun
3/4 küçük parça sucuk
1 tatlı kaşığı pekmez
Bol salata

14:30
Misafir geldi
1 avuç fındık
1 avuç karışık çerez
1 sütlü kahve

Akşam 15:30 bitti
Bu gün resmen dünden kalan yemekleri ben yedim

1 kase dünden kalan taze fasülye
2/3 yk bulgur pilavı
Su 2 litre olur
Adım sayım 5 bin olur

Deneyeyim bakalım

Afiyet olsun güzel menü planı
Afiyet olsun güzel menü olmuş, teşekkürler
Afiyet olsun çok erken bitmiş gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…