Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok sağol canm, Şükür çözülmüş canım bı sikinti çıkmaz umarım

Geçmiş olsun canm çok sağol bir giruseyim umarım bir çözüm bulunur

Güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun ben beğendim
Afiyet olsun yıldızkuşum, maşallah sporuna
Afiyet olsun çok güzel olmuş
Teşekkürler bilgi için :))
Ben en son başbaşa görmüştüm ankette devamı noldu bilemedim kalkmamasından yanaydı oyum :) ne güzel frenliyordu beni
Sen kendin evde tartılabilirsin ablam, kimisi her gün tartılıyor en azından kendi kendini frenlersin
Menüler bir tık dengesiz olmuş ama sen korumada olduğun için bir şey demiyorum afiyet olsun papatyam
Afiyet olsun tarhana imtihanı bitmiyordu
Kusur olur mu ablacım, çocuğu aile şımartıyor tabi hasta diye her şeyi yapabileceği öğretilmiş çocuğa. Çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun
Kraliçem yok aslında bugün burdaaan kaptanın yazdıklarını okuyanla okumayanı görüyoruzz
Ayy kaptanım çok hoşsun

Evet evet haklısın boncuğum ama bugün daha güzel menüler yazicam iki gündür evime ugrayamadim yaa akşam dan akşama girdim otel gibi tüneyip tüneyip çıktım evden

Canım çok geçmiş olsun, kanama çok uzun sürmüş korkmanız çok normal. tansiyon çok yükselmiş ama yine de bu kadar kanama yapması enteresan. İnşallah tekrarlamamıştır. Sebebini anlayabildiler mi acaba?

Canımmm sağol balım. İyi ki hepimiz birbirimizi tanımışız.
9 sayfam kalmıştı şimdi olmuş 19 sayfa
Benim de hiç bitmiyor, şu an 15 sayfam var, inşallah niyetim bitirmek.
Kortizon berbat bir şey. Uzun süre kullandım aşırı kilo aldım veremedim de hala.
Hormonlu spiral kesermiş genelde, benim de taktırdığımdan beri olmuyor. Günleri o yüzden ben de takip edemiyorum, genelde belirtileri de yaşamıyorum çünkü. Geçen hafta oldum, tek gün azıcık bir lekelenme ve şişlik oldu. Sanırım sen de artık tarih takip etmiyorsundur benim gibi.

Gun icinde kaloriyi ayarlamissinsabah bol karbonhidrat ve yag aldigini tahmin ediyorum o yuzden aksam ogununde ne tahin pekmeze gerek yoktu sebze ve yogurt daha dengeli olurdu, afiyet olsun
Tamam canım dikkat edeceğim ben emziriyorum süt yapıyor emzirince de şekerim düşüyor ondan maalesef ara ara krizlerimde tahine koşuyorum

Teşekkür ederim canım

Yorumlamadığım için menüleri pek okumuyorum neyse ki seninki gözüme çarptı canım, bu haber böyle arada derede verilir mi hiç.

Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Sevgili Masterfit ailesi Bu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee olduuu tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)

C.tesi tartımız büyük önem kazandı biliyorsunuz geçen cumartesi harika eksiler gördük. Bu cumartesi de inşallah güzel sonuçlar alırız

Öpüyorum siziiiii

sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071

Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200

LenaG Boncuk2307 sibel_84
25 Kasım Pazartesi
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

Tavada mısır ekmeği( 50 gr mısır unu ve pırasa ile yapıldı.
200 yoğurt
1 kepçe lahana çorbası
200gr susuz et yemeği

1 tk pekmezGün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı,
Egzersiz :
22:00-23::00
20 dk evde yürüyüş =2100 adım
240 jumpıng jaks
1. 2. Ve 3. Videolar yapıldı.
Toplamda 30dk bölgesel( kol-omuz) çalışıldı.

Eklentiler

• Screenshot_20241126_133608_YouTube.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_20241126_133553_YouTube.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_20241126_133541_YouTube.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 0
  • 20241125_232538.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 0
Eline sağlık canım. Ceeeeeeeeeeee tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…