Gülsem mi ağlasam mı bilemedimGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki canım
Geçen sene bu durumun benzerini oğlumla yaşadım
Aynı sınıfta kız arkadaşı sürekli oğluma tipsiz seni rezil edicem işte senin fotolarını gizli çektim efekt yapıp seni ifşa edicem gibi bir sürü şeyler söylemiş ve bu çocuklar daha 10 yaşında
Kızın ailevi sorunları olduğunu duymuştum anne baba ile alakalı sorunlar Bende bu durumdan dolayı oğluma arkadaşın ne derse desin tepki verme sakın dedim Bir kaç gün sonra oğlum eve ağlayarak geldi oğlumun resimlerine efekt ekleyerek sınıfa dağıtmış
Tabi hemen sınıf öğretmeni ve rehber öğretmenimizle iletişime geçtik sağolsunlar çok yardımcı oldular
Olayı çözdük. Bizim olay çok farklı çıktı Kız oğluma aşık olmuş benim ki de pas vermeyince kız intikam almışen doğru dil ile rehberlik öğretmenimiz her ikisi ile konuştu şimdilik sorun yok bakalım ne olacak
Çok geçmiş olsun canım kanda enfeksiyon çok zor bilirim bnmde sık sık kanda enfeksiyon olur dut kurusu kaynat iç fayda ediyorKızlar günaydın ben haftasonunda serumlarla geçirdim enfeksiyon çıktı kanımdadün ayaklandım kapı kulplarına havluları dezenfekteye etmeye giriştim dünkü menümü yazcam kaptanım
cumartesi 64.20
Salı 64.00
Fark -200gr
Ceeeeeeeeeeee
Aminn teşekkür ederimGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Teşekkür ederim çiçeğimmçok geçmiş olsun canımm
Aminn teşekkürlerçok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulman dileğiyle canım.
Afiyet olsunLenaG Boncuk2307 sibel_84
25 Kasım Pazartesi
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
Tavada mısır ekmeği( 50 gr mısır unu ve pırasa ile yapıldı.
200 yoğurt
1 kepçe lahana çorbası
200gr susuz et yemeği
1 tk pekmezGün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı,
Egzersiz :
22:00-23::00
20 dk evde yürüyüş =2100 adım
240 jumpıng jaks
1. 2. Ve 3. Videolar yapıldı.
Toplamda 30dk bölgesel( kol-omuz) çalışıldı.
Çilingir çağıramaz mıydın acabaKızlar şaka gibi ama kapıda kaldık. Eşim çantamdan anahtarı almıştı yerine koymamış. Anahtar eşimde kaldı eşim sanayide 1 saattir kapıdayız . Valla gelsin çiğparça edicem. 1 saattir söyleniyorum . Birde regliyim karnjm ağrıyor
Aa evet kızıma hep yaparım kendime hiç aklıma gelmedi yapıyorum hemen teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım kanda enfeksiyon çok zor bilirim bnmde sık sık kanda enfeksiyon olur dut kurusu kaynat iç fayda ediyor
Beyimiz mevzuyu yanlış anlamış biz hayatı zorluklarini paylaşmak için evleniyoruz beyni ortak hatta birini boşa çıkarmak için evet demiyoruzYa sorumsuz işte. Birde diyorki sen herzaman evden kontrollü çıkardın. Tabi alışmış herseyi ben düşüncem, hatta onun yerinede düşüncem. Valla bu sefer didik didik didikliycem özrü kabahatinden büyük
Şu dediğin şeyi genelde kavga uzamasın diye yaparım benBeyimiz mevzuyu yanlış anlamış biz hayatı zorluklarini paylaşmak için evleniyoruz beyni ortak hatta birini boşa çıkarmak için evet demiyoruztatlim huzurunu çok da kaçırma ona uzun zamandır almayı dusundugun almadigin bir şeyi kitle böylesi daha güzel.
Komşunuz yok mu kız oraya gitseydin keşke havada buz gibi niye kapıda bekledinKızlar şaka gibi ama kapıda kaldık. Eşim çantamdan anahtarı almıştı yerine koymamış. Anahtar eşimde kaldı eşim sanayide 1 saattir kapıdayız . Valla gelsin çiğparça edicem. 1 saattir söyleniyorum . Birde regliyim karnjm ağrıyor
Geçmiş olsun canım büyük ve uzuuunn bir tribi hak etmişKızlar şaka gibi ama kapıda kaldık. Eşim çantamdan anahtarı almıştı yerine koymamış. Anahtar eşimde kaldı eşim sanayide 1 saattir kapıdayız . Valla gelsin çiğparça edicem. 1 saattir söyleniyorum . Birde regliyim karnjm ağrıyor
İşi bilecen işe gitmicen demişler...(sözcükleri kurallarına uygun yazarsam aynı etkiyi vermiyor da )Şu dediğin şeyi genelde kavga uzamasın diye yaparım benalmak istediğim ne varsa alır eşim de hem benim işim görülür hem sinirim geçer
Ay çok güzel bir taktik bişey aldırmak istediğimde kavga çıkarayım sonra bana bunu alırsan barisirim diye soylim ayy çok güzelmişŞu dediğin şeyi genelde kavga uzamasın diye yaparım benalmak istediğim ne varsa alır eşim de hem benim işim görülür hem sinirim geçer
Canım çok geçmiş olsunKızlar günaydın ben haftasonunda serumlarla geçirdim enfeksiyon çıktı kanımdadün ayaklandım kapı kulplarına havluları dezenfekteye etmeye giriştim dünkü menümü yazcam kaptanım
cumartesi 64.20
Salı 64.00
Fark -200gr
Ceeeeeeeeeeee
ellerine sağlıkk canımmSevgili Masterfit ailesiBu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee olduuu tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)
C.tesi tartımız büyük önem kazandı biliyorsunuz geçen cumartesi harika eksiler gördük. Bu cumartesi de inşallah güzel sonuçlar alırız
Öpüyorum siziiiii
sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
Eki Görüntüle 3510389
Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200
Eki Görüntüle 3510390
Masterfit 143.Etap KIRMIZI TAKIM sibel_84 Kırmızı Takım Kaptanı @gezegenfeza @Ilyusa Sem2024 @Sitare55 arke @s i d e l y a @Makaron23 @Faunaaa @Queen-zen @94bassuk @Goklerce @Purple58 @bnnu B Beklenen2 @Hallederiz @Lotus1234 @nilsub123 MAVİ TAKIM Ceeeeeeeeeeee Mavi Takım Kaptanı Boncuk2307 @Cakinin Gelini Elhan Jasminium84 @Cicekbocekkaktus @60kiloyum @Beyaz leylak @Asya89 @Pembepilates FitVenus @Tutku44 @tomrs @bluegreeneyes @malahit @Ankee @yosunlupapatya HAZIRLIK @Nergis 35 @Azmet5255 @Mthn83 @noram (başlangıç 21.11.24) @Efenin_Annesi @Samara96
Beyimiz mevzuyu yanlış anlamış biz hayatı zorluklarini paylaşmak için evleniyoruz beyni ortak hatta birini boşa çıkarmak için evet demiyoruztatlim huzurunu çok da kaçırma ona uzun zamandır almayı dusundugun almadigin bir şeyi kitle böylesi daha güzel.
Birşey yapmadım ki canımcım hatta bugün bir garip hissettim bi boşluk gibi
Afiyet olsun canım süperDünkü menüm
12.00 granola, yulaf süt bir kase
12.30 cennet hurması
15.30 ton balıklı salata
19.00 1 tane küçük levrek, 1 dilim ekmek, soğan salatası
Ceeeeeeeeeeee
Sorma canım Güler misin ? ağlar mısın ? VallaGülsem mi ağlasam mı bilemedimYaşınız ne başınız ne sizin, aşık olup intikam alacak ne yaşamış olabilirsin acaba. Olaya masumca bakınca çok tatlı geliyor ama oğlunun yaşadıklarını düşününce de can acıtıyor. Neyse ki sorun çözülmüş canım.
Ben de daha dün akşam oğluma sordum, sana zorbalık yapan var mı diye (bizimki yaşıtlarından biraz fazla gelişmiş, boyu falan herkesten uzun) bana nasıl yapsınlar ki anne diyorPeki öyleyse sen yapıyor musun dedim, asla yapmam ben dedi. Çok şükür sınıfları iyi, öğretmenleri de aşırı kuralcılar bu konularda.
Kaptanım ellerine sağlık..Sevgili Masterfit ailesiBu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee olduuu tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)
C.tesi tartımız büyük önem kazandı biliyorsunuz geçen cumartesi harika eksiler gördük. Bu cumartesi de inşallah güzel sonuçlar alırız
Öpüyorum siziiiii
sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
Eki Görüntüle 3510389
Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200
Eki Görüntüle 3510390
Masterfit 143.Etap KIRMIZI TAKIM sibel_84 Kırmızı Takım Kaptanı @gezegenfeza @Ilyusa Sem2024 @Sitare55 arke @s i d e l y a @Makaron23 @Faunaaa @Queen-zen @94bassuk @Goklerce @Purple58 @bnnu B Beklenen2 @Hallederiz @Lotus1234 @nilsub123 MAVİ TAKIM Ceeeeeeeeeeee Mavi Takım Kaptanı Boncuk2307 @Cakinin Gelini Elhan Jasminium84 @Cicekbocekkaktus @60kiloyum @Beyaz leylak @Asya89 @Pembepilates FitVenus @Tutku44 @tomrs @bluegreeneyes @malahit @Ankee @yosunlupapatya HAZIRLIK @Nergis 35 @Azmet5255 @Mthn83 @noram (başlangıç 21.11.24) @Efenin_Annesi @Samara96
Teşekkürler çiçeğim
Komşunuz yok mu kız oraya gitseydin keşke havada buz gibi niye kapıda bekledin