Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim Yaşınız ne başınız ne sizin, aşık olup intikam alacak ne yaşamış olabilirsin acaba. Olaya masumca bakınca çok tatlı geliyor ama oğlunun yaşadıklarını düşününce de can acıtıyor. Neyse ki sorun çözülmüş canım.

Ben de daha dün akşam oğluma sordum, sana zorbalık yapan var mı diye (bizimki yaşıtlarından biraz fazla gelişmiş, boyu falan herkesten uzun) bana nasıl yapsınlar ki anne diyor Peki öyleyse sen yapıyor musun dedim, asla yapmam ben dedi. Çok şükür sınıfları iyi, öğretmenleri de aşırı kuralcılar bu konularda.

Çok geçmiş olsun canım kanda enfeksiyon çok zor bilirim bnmde sık sık kanda enfeksiyon olur dut kurusu kaynat iç fayda ediyor

Afiyet olsun tek öğünle acıkmıyor musun acaba
Çilingir çağıramaz mıydın acaba

Beyimiz mevzuyu yanlış anlamış biz hayatı zorluklarini paylaşmak için evleniyoruz beyni ortak hatta birini boşa çıkarmak için evet demiyoruz tatlim huzurunu çok da kaçırma ona uzun zamandır almayı dusundugun almadigin bir şeyi kitle böylesi daha güzel.

Şu dediğin şeyi genelde kavga uzamasın diye yaparım ben almak istediğim ne varsa alır eşim de hem benim işim görülür hem sinirim geçer

Komşunuz yok mu kız oraya gitseydin keşke havada buz gibi niye kapıda bekledin

Geçmiş olsun canım büyük ve uzuuunn bir tribi hak etmiş

Şu dediğin şeyi genelde kavga uzamasın diye yaparım ben almak istediğim ne varsa alır eşim de hem benim işim görülür hem sinirim geçer
Ay çok güzel bir taktik bişey aldırmak istediğimde kavga çıkarayım sonra bana bunu alırsan barisirim diye soylim ayy çok güzelmiş

Canım çok geçmiş olsun

ellerine sağlıkk canımm

Ceeeeeeeeeeee tebrikler kaptanımm

Geldi çok şükür . Anahtarı binanın kapısından atıp sırıtarak kaçtı. . Ben eve girdim birazda o dışarıda kalsın dedim . Telefonda EMRAH şarkısı açıp mutfağın camına koymuş , boynunu küçük Emrah gibi büküp kapının önünde bekliyordu. Kızım kıyamadi eve aldı . Bayadır mutfak dolapların silmeye üşeniyorum cezası belli oldu.

Dünkü menüm
12.00 granola, yulaf süt bir kase
12.30 cennet hurması
15.30 ton balıklı salata
19.00 1 tane küçük levrek, 1 dilim ekmek, soğan salatası
Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canım süper
Sorma canım Güler misin ? ağlar mısın ? Valla
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah çok zor bir dönemdeyiz

Kaptanım ellerine sağlık..

Ceeeeeeeeeeee canım tebrik ederim, çok güzel eksi görmüşsün.

sibel_84 canım kaptanım seni de tebrik ederim, geçen haftadan sonra birazcık durgun geçmesi normal tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…