- 30 Aralık 2022
- 2.964
- 11.841
tabikii yorumların çok değerli bizim içinde ben seni etiketlerim menümü paylaştıkça ozaman hoşgeldin tekrardanAfiyet olsunellerine sağlık.
Güzel bir yemek, ellerine sağlık şimdiden
Kızlar öğün atlamayın. Özellikle Akşam öğünlerinde ise proteine ağırlık vermeye çalışın. Beslenme düzenlerinin sürdürülebilir olmasının kilit noktası yememek değil, proteini bol tüketmektir. Az yemekten ziyade buna odaklanmak daha uzun vadeli ve kalıcı kilo vermeyi sağlar.
Bu arada yeniyim ama menülere yorum yapabilir miyim ben de?
Amin inşallah, herkesin yuvasi mutlu olsunAllah kurtarmış kardeşini, bundan sonra çok mutlu olsun
Ablacığımm, ne zamandır göremiyordum seni. Tamam gidişlerim sert ama dönüp dolaşıp geliyorumHallederiz dedi mi kaptan
Bakma takılıyorum, isabet olmuş kuzucum. Çok saçma bir haftaydı, inanılmaz yoğundum şu dakikaya kadar. Onca zaman sonra gelmişken ciddiye almıyor gibi gözükmek istemezdim. Yarın tertemiz bir başlangıç yapacağım Allah’ın izniyleBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş
Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiiigörsem beğeni atar veya cevap verirdim
Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir
Afiyet olsunhem akşaamm hem böreekl bilemedim
Afiyet olsun
Doğum günün kutlu olsun canım
Afiyet olsunsporlar efsane
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel bir menü
afiyet olsunne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?
Afiyet olsun akşam baya az olmuş
Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz
Spor ve su
Güzel menüler canım afiyet olsun
Vay güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canımhasta hasta iyi spor yapmışsın
Afiyet olsun canımya çorbayı ya pırasayı mı tercih etseydik acaba
Su ve adımlar çok güzel
İnşallah canım benim.hiçbirşeycik olmaz kaptanım, 6lar azıcık ötede seni bekliyor
Tatlışım elini uzat yeter ki .Ablacığımm, ne zamandır göremiyordum seni. Tamam gidişlerim sert ama dönüp dolaşıp geliyorumtutun elimden, çıkarın beni bu dipsin kuyudan
Başın sağolsun canımSağol canım kardeşimin minik kızıydı miya
Teşekkür ederim kaptanımmAfiyet olsunöğle yemeğinde sandviç yeterli olmuş bence muz fazla canım sanırım canın tatlı istedi. Bir de su biraz az kalmış 2 lt yi geçmeye çalışalım
Afiyet olsun keyifli bir menü
Canım acilen kafanı toparlayıp gerekirse uzman destek alıp kendi hayatına bakmalısın. Önceliğin sen olmalısın hayatında eminin karşına seni anlayan,beraber gülebildiğin,omzuna yaslanabildiğin biri çıkacaktır boş yere yürümüyorsa yıpratma kendini
Afiyet olsungeçmiş olsun canım
Afiyet olsunkızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı,mutlu yaşlar dilerim
Bence annesi olarak pastasından ince 1 dilim bile yemen güzel olur
Afiyet olsuncips nerden çıktııı ve protein eksik kalmış
Vuhuu menüye geeell afiyet bol eksi olsun
Afiyet olsun canımgün içinde yeme aralıkların sık geldi bana biraz
Afiyet olsun
Afiyet olsun yine güzel bir menü sadece patatesli bir yemek varsa ekmeğe gerek kalmıyor
Canım alman gereken kalori miktarını ne kadar düşürürsen vücut ona uyum sağlamak içğn kendini kapatıyor. Eğer senin kilonu korumak için günlük ihtiyacın atıyorum 1600 kaloriyse ve sen 600 alıyorsan ilk etapta birden hızlı kilo gidiyor ama sonra durmaya başlıyor
Bir uygulama yükleyip hesaplat ihtiyacını ne çıkıyorsa onun 500-600 eksiğini almaya çalış
Tünaydın canım
Tünaydın öğretmenim
Afiyet olsunevet akşam kaçmış bugün suyu yarım lt daha içmeye çalışalım
Canım çok geçmiş olsun çok ilginç bir durum. Belki ağırlık vardır evdeEvi havalandır, sana iyi gelecek tütsü yakabilirsin inanıyorsan veya evde bir dua okutabilirsin iyi gelir çocukları Allah korumuş
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş360 jumping jacks mii
Tünaydın canım
Güzel bir menü afiyet olsunyine de hazır barları çok tercih etmeyelim
Tünaydın canım
Tünaydııınn evet bugün cumaa hadi bakalım yarın ne eksiler gelecek göreceğiiizz
Afiyet olsun
Tünaydııınnn çiçeemm
Tünaydın arke cim
Tünaydın canım
Hiç takılma regl artısına moral bozmadan devamm
Regl artısına can sıkılmaz canım takılmadan devammmm
Afiyet olsun neredeyse tek öğün olmuşçok kısmadan devam canım
Afiyet olsunyeşillik türü olsaymış iyimiş
Tünaydın canım Allah kolaylık versin
Afiyet olsungerçekten çok az olmuş menüler az olunca bende yeme atağı yapar mı endişesi başlıyor
Geçmiş olsun canımbenim 15 gün önceden başlardı
Tünaydııınn
Afiyet olsunkeşke nugget ve köfte sayıları tam tersi olaymış
Afiyet olsuntek başına 800 kalorilik bir akşam yemeği ve tatlı vuhuu
Yarına bol bol su içelim hatta wc ile kanka olalım ki ödem yaptıysa gitsin bir an evvel
Afiyet olsunakşam porsiyon kontrolü yapabilirsin
Afiyet olsun yeşillik eksik geldi gözüme
Sağlıklı, musmutlu bir ömrü olsun canım. Sağlıkla büyüyün inşallahçokkk teşekkür ederimm, canım çekmesin diye sevmediğim şekilde yaptırdım
çokkk teşekkür ederim
Ellerine sağlık fezom.Kaşarlı tavuklu mantar yemeği yapacağım
Tartı öncesi çok güzel bir menü.İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 9:30
Yarım ceviz
Türk kahvesi
5 antep fıstığı
1 kuru kayısı
Öğle 12:00
100 gr kavurma
Ara 15:00
7 antep fıstığı
1 mandalina
Yarım fincan filtre kahve
Akşam 18:00
1 kase Salata ( 2-3 küçük dilim peynir, yarım nar, 3 ceviz, domates, salatalık vardı)
Su 2 lt olur yatana kadar
1 kupa zencefilli yeşil çay
9100 adım
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Çok teşekkür ederim ablaTartı öncesi çok güzel bir menü.Afiyet olsun canım