- 30 Aralık 2022
- 2.969
- 11.876
Yaa tatlı krizine yenik mi düştünBoşver canım grubu etkilemek istemiyorum
Gene mi mapusa düştü benim kaptanim yoksaSitare55 nerdesin?
Çok sağol canımBaşın sağolsun canım
Teşekkür ederim kaptanımm
Çok sağol canım
Arasıra böyle yapıyorum bugün de keyfim yoktu bu şekilde oldu canımKesinlikle çok yememişsin ama protein çok düşük olmuş. Yumurta, et, tavuk gibi doyurucu ve besleyici şeyler muhakkak olmalı ki vüdumuz güçsüz düşmesin. Afiyet olsun.
Mükemmel bir menü, afiyet olsun. Sadece lif eksiği var biraz, roka, maydonoz, yeşillik vs eklersen süper olur.
Bu özel bir diyet mi? Hiçbir şey yememişsin ki
Afiyet olsun. Salatanın içinde biraz daha protein olsa çok iyi olurmuş.
Biraz daha menünü zenginleştirebilirsin diye düşünüyorum. Kalori olarak çok az. Afiyet olsun
10-10 çok güzel ve dengeli bir menü. Afiyet olsun
Güzel menü. Afiyet olsun
Yok hayır yemedim canımYaa tatlı krizine yenik mi düştün
Sebebini biliyosun kaptaniçem bugün keyfim yoktu baya ağladım yarında tartı bu haftalık pek umudum yok ama bugün menüm böyle olduAfiyet olsun canımsabah bir dilim ekmek eklenebilirmiş ve yeşillik eksik kalmış
Afiyet olsun canımçok çok az olmuş gerçekten
Afiyet olsun güzel bir menüakşama yeşillik eklenebilirmiş makro değerleri nasıl olmalı bilemiyorum açıkçası kişiden kişiye değiştiği için
Afiyet olsunmeyveyi 1 porsiyona indirip yanına biraz k.yemiş eklense güzel olurmuş
Afiyet olsunçok az geldi bana sabah neredeyse bir şey yok öğle sadece kavurmayı yanında yeşillik vs olmadan yemişsin veya 1 dilim ekmek olabilirdi
Afiyet olsunsabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Afiyet olsun güzel bir menü
Afiyet olsuntarhanayla peynir acayip güzel gidiyor
Afiyet olsun bu hafta çoğunlu düşük kalorili beslendi bakalım yarın ne oalcak merak ediyorum
Çok güzel menü, 200 gr saf et beni kalp kalp yaptı. Afiyet olsunHayırlı akşamlar herkese menümü yazayım hemen
Öğlen 12//
Havuç salatası ve üstüne 3dilim üçgen peynir yedim sonra bir üçgen peynir daha yedim resim ekledim yağ yok limon ve tuz ekledim
Ara bir muz
Aksam18.30//
200gr döner
Bir kase yeşillikli salata
Ara bir muz
Pasta yaptım bir çatal malzemesinden tadımlık ağzıma attım akşam 8 gibi
Su 2.5lt
Spor 3 mile Leslie
Yarım saat yürüyüş yaptım öğlen
LenaG Boncuk2307 noram Sitare55 @Queen-zen dolar milyoneri
Afiyet olsun, yarın güzel eksiler görürsün de keyfin yerine gelir inşallah önce keyifArasıra böyle yapıyorum bugün de keyfim yoktu bu şekilde oldu canım
Evet ama bitmiş evde ondan yalın kaldı.Afiyet olsun canımsabah bir dilim ekmek eklenebilirmiş ve yeşillik eksik kalmış
Afiyet olsun canımçok çok az olmuş gerçekten
Afiyet olsun güzel bir menüakşama yeşillik eklenebilirmiş makro değerleri nasıl olmalı bilemiyorum açıkçası kişiden kişiye değiştiği için
Afiyet olsunmeyveyi 1 porsiyona indirip yanına biraz k.yemiş eklense güzel olurmuş
Afiyet olsunçok az geldi bana sabah neredeyse bir şey yok öğle sadece kavurmayı yanında yeşillik vs olmadan yemişsin veya 1 dilim ekmek olabilirdi
Afiyet olsunsabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Afiyet olsun güzel bir menü
Afiyet olsuntarhanayla peynir acayip güzel gidiyor
Afiyet olsun bu hafta çoğunlu düşük kalorili beslendi bakalım yarın ne oalcak merak ediyorum
Kabızlık için magnezyum sitrat takviyesi öneririm. Bende de kronik kabızlık mevcut. Magnezyum sitrat çözdü sorunumu. Bağırsaklarda su tutmayı sağlıyormuş. Kabızlık Zor ya.Herkese selam… yoğun bir gündü
Menümü yazayım
8.30
Sirkeli su
5-6 gün kurusu (kabızlık için)
Bol su
Kolajenli kahve
10.30
3 yk yulaf
1.5 yk chia tohumu
1tk bal ve sütle kavanoz yaptım geceden
Bir avuç çiğ kuruyemiş ile onu yedim
15.30
Körili tavuk
3 yk makarna
Salata
16.30
Mandalina
2-3 gün kurusu(içimde kayısı ağacı çıkacak)
1 avuç beyaz leblebi (doymuyorum)
Su 2 lt
Adım 5.000
LenaG kaptanım beni hazırlığa alır mısın bu hafta
Sitare55 @Denp yosunlupapatya Boncuk2307
Magnezyum zaten kullanıyorum canım 4 lğ olandan, fibromiyalji için.Evet ama bitmiş evde ondan yalın kaldı.
Kabızlık için magnezyum sitrat takviyesi öneririm. Bende de kronik kabızlık mevcut. Magnezyum sitrat çözdü sorunumu. Bağırsaklarda su tutmayı sağlıyormuş. Kabızlık Zor ya.
Menümü beğeneceğini tahmin etmiştimÇok güzel menü, 200 gr saf et beni kalp kalp yaptı. Afiyet olsun
Afiyet olsun, yarın güzel eksiler görürsün de keyfin yerine gelir inşallah önce keyif
evet güzel geldi. bir arkadaş anlatmıştı. Uşaklılar tarhana çorbasını zeytinle birlikte yerlermiş. çok güzel oluyormuş. Uşak tarhanası meşhurdur yaAfiyet olsuntarhanayla peynir acayip güzel gidiyor
Sağol canım inşallahÇok güzel menü, 200 gr saf et beni kalp kalp yaptı. Afiyet olsun
Afiyet olsun, yarın güzel eksiler görürsün de keyfin yerine gelir inşallah önce keyif