Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Spora git gel, kahvaltı et, evi temizle, büyüğü okula bırak, küçüğü uyut derken totom yer görmüyor ha bu saate kadar. Şimdi ara öğünümü yaptım. Spor yaptığım günler ara öğün ilaç gibi geliyor. Yemezsem enerjim düşüyor.

Bugün tüm vücut antremani yaptım. Adet öncesi olduğu için güç kaybım var biraz. Zaten bir uyku modum oluyor niyeyse. Şimdi mesele akşama ne pişireyim? Siz neler yapacaksınız kızlar belki fkir olur bana.
Kaşarlı tavuklu mantar yemeği yapacağım

Kolay gelsin ellerine sağlık ❤️ bende köfte salata var eşime de patates yemeği ve pilav yapacağım
Afiyet olsun 🌸 ellerine sağlık.
Kaşarlı tavuklu mantar yemeği yapacağım
Güzel bir yemek, ellerine sağlık şimdiden 💕

Kızlar öğün atlamayın. Özellikle Akşam öğünlerinde ise proteine ağırlık vermeye çalışın. Beslenme düzenlerinin sürdürülebilir olmasının kilit noktası yememek değil, proteini bol tüketmektir. Az yemekten ziyade buna odaklanmak daha uzun vadeli ve kalıcı kilo vermeyi sağlar.

Bu arada yeniyim ama menülere yorum yapabilir miyim ben de?

Canlar ben geldim resmi daire işlerim banka işlerim vardı sanki üzerimden tir geçti. Kızda hiç durmadı yemek düzenide kalmadi ama kaçamak yapmadım aç gezdim . menüyü yazıp mutfağa kaçıyorum

Saat 08.30 kiraz saplı bitki çayı ( regli tam sökjlmedi)
Saat 11.00 şekersiz kahve yanıma kolajen almıştım onu koydum.

Saat 13.30 eve geldik. Yesilmercimek haslamistim 4 kaşık yesil mercimek içine 4 kaşık yoğurt koyup yedim.
Saat 14.00 şekersiz açık çay içtim

Saat 18.00 tavuklu salata ve yoğurt yerim
Saat 20.00 maden suyu ve kapanış
Kızlar biliyorsunuz tartilmadim hiç . 1 haftadir hiç şeker ve karbonhidrat tüketmedim. eğer regli etkilemez ve yarın kilo verirsem kendime ödül simit düşünüyorum🙈.
Su 2litre ancak
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun canım 😘 Süreci sağlıklı bir şekilde yonetmissin umarım uyuyana kadar devamlı olur. :super:

Kızlar öğün atlamayın. Özellikle Akşam öğünlerinde ise proteine ağırlık vermeye çalışın. Beslenme düzenlerinin sürdürülebilir olmasının kilit noktası yememek değil, proteini bol tüketmektir. Az yemekten ziyade buna odaklanmak daha uzun vadeli ve kalıcı kilo vermeyi sağlar.

Hoş geldin noram. Tabii ki yorum herkese açık.

Tabii ki yapabilirsen çok sevinirim 🥰

Hoşgeldin, tabii ki başka bakış açıları, değişik yorumlar, her zaman kıymetlidir :KK60:

Afiyet olsun❤️ öğle yemeğinde sandviç yeterli olmuş bence muz fazla canım sanırım canın tatlı istedi. Bir de su biraz az kalmış 2 lt yi geçmeye çalışalım 🥰

Afiyet olsun keyifli bir menü ❤️

Canım acilen kafanı toparlayıp gerekirse uzman destek alıp kendi hayatına bakmalısın. Önceliğin sen olmalısın hayatında eminin karşına seni anlayan,beraber gülebildiğin,omzuna yaslanabildiğin biri çıkacaktır boş yere yürümüyorsa yıpratma kendini ❤️

Afiyet olsun ❤️ geçmiş olsun canım 🙏

Afiyet olsun ❤️ kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı,mutlu yaşlar dilerim🙏
Bence annesi olarak pastasından ince 1 dilim bile yemen güzel olur 🥰

Afiyet olsun ❤️ cips nerden çıktııı ve protein eksik kalmış ❤️

Vuhuu menüye geeell afiyet bol eksi olsun ❤️🙏

Afiyet olsun canım ❤️ gün içinde yeme aralıkların sık geldi bana biraz

Afiyet olsun❤️

Afiyet olsun yine güzel bir menü sadece patatesli bir yemek varsa ekmeğe gerek kalmıyor ❤️

Canım alman gereken kalori miktarını ne kadar düşürürsen vücut ona uyum sağlamak içğn kendini kapatıyor. Eğer senin kilonu korumak için günlük ihtiyacın atıyorum 1600 kaloriyse ve sen 600 alıyorsan ilk etapta birden hızlı kilo gidiyor ama sonra durmaya başlıyor
Bir uygulama yükleyip hesaplat ihtiyacını ne çıkıyorsa onun 500-600 eksiğini almaya çalış

Tünaydın canım ❤️

Tünaydın öğretmenim ❤️

Afiyet olsun ❤️ evet akşam kaçmış bugün suyu yarım lt daha içmeye çalışalım 🥰

Canım çok geçmiş olsun çok ilginç bir durum. Belki ağırlık vardır evde 🤷‍♀️ Evi havalandır, sana iyi gelecek tütsü yakabilirsin inanıyorsan veya evde bir dua okutabilirsin iyi gelir çocukları Allah korumuş 🙏

Afiyet olsun güzel bir menü olmuş ❤️ 360 jumping jacks mii 🧿

Tünaydın canım ❤️

Güzel bir menü afiyet olsun ❤️ yine de hazır barları çok tercih etmeyelim

Tünaydın canım ❤️

Tünaydııınn evet bugün cumaa hadi bakalım yarın ne eksiler gelecek göreceğiiizz :rapci:

Afiyet olsun ❤️

Tünaydııınnn çiçeemm 😘

Tünaydın arke cim ❤️

Tünaydın canım ❤️

Hiç takılma regl artısına moral bozmadan devamm 💪

Regl artısına can sıkılmaz canım takılmadan devammmm 💪

Afiyet olsun neredeyse tek öğün olmuş ❤️ çok kısmadan devam canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ yeşillik türü olsaymış iyimiş 🥰

Tünaydın canım Allah kolaylık versin 🙏

Afiyet olsun ❤️gerçekten çok az olmuş menüler az olunca bende yeme atağı yapar mı endişesi başlıyor

Geçmiş olsun canım 🙏 benim 15 gün önceden başlardı

Tünaydııınn ❤️

Afiyet olsun ❤️ keşke nugget ve köfte sayıları tam tersi olaymış 🥰

Afiyet olsun ❤️ tek başına 800 kalorilik bir akşam yemeği ve tatlı vuhuu
Yarına bol bol su içelim hatta wc ile kanka olalım ki ödem yaptıysa gitsin bir an evvel

Afiyet olsun ❤️ akşam porsiyon kontrolü yapabilirsin 🥰

Afiyet olsun yeşillik eksik geldi gözüme ❤️
Teşekkür ederim kaptanım patates yarım dilim ekmek kadardı

22 Kasim'
10.30 İki haş yumurta, iki yaprak marul, bir tutam maydanoz nane , salatalık, havuç , bir minik havuç , bir tatlı kaşığı tahin, iki ceviz , iki zeytin, iki çeri
12.00 Kahve
16.00 Bir kabak, bir havuç , yarım kapya sotelendi, içine iki yumurta .Yemeğin yarısı yenildi. Ayran
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Screenshot_2024-11-22-16-16-56-403-edit_com.huawei.health.jpg

Aldım ablam, hepsi düşük çıktı, d vit, B12, demir kan ilacı hepsini verdi. Kullanıp 3 ay sonra tekrar kontrol dedi. 🫶

Teşekkür ederim yasemin ablam, d vitamini hap olarak verdi bunu da öyle mi kullanayım.

Temmuzda 76 yla başladım geçen hafta cumartesi 66 yla izne ayrıldım şu an ne kadarım bilmiyorum yarın tartılacağım. ☺️ 4 ayda 10 kilo gitmiş. Aralarda anneme gittim o geldi derken hep bozdum diyeti olmasaydı daha çok giderdi eminim ama olsun yavaş olsun böylesi daha iyi. Son 3-4 kilo kaldı 🫶
Şifa olsun boncuğum depolarin iyice dolsun inşallah 🙏

Afiyet olsun❤️ öğle yemeğinde sandviç yeterli olmuş bence muz fazla canım sanırım canın tatlı istedi. Bir de su biraz az kalmış 2 lt yi geçmeye çalışalım 🥰

Afiyet olsun keyifli bir menü ❤️

Canım acilen kafanı toparlayıp gerekirse uzman destek alıp kendi hayatına bakmalısın. Önceliğin sen olmalısın hayatında eminin karşına seni anlayan,beraber gülebildiğin,omzuna yaslanabildiğin biri çıkacaktır boş yere yürümüyorsa yıpratma kendini ❤️

Afiyet olsun ❤️ geçmiş olsun canım 🙏

Afiyet olsun ❤️ kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı,mutlu yaşlar dilerim🙏
Bence annesi olarak pastasından ince 1 dilim bile yemen güzel olur 🥰

Afiyet olsun ❤️ cips nerden çıktııı ve protein eksik kalmış ❤️

Vuhuu menüye geeell afiyet bol eksi olsun ❤️🙏

Afiyet olsun canım ❤️ gün içinde yeme aralıkların sık geldi bana biraz

Afiyet olsun❤️

Afiyet olsun yine güzel bir menü sadece patatesli bir yemek varsa ekmeğe gerek kalmıyor ❤️

Canım alman gereken kalori miktarını ne kadar düşürürsen vücut ona uyum sağlamak içğn kendini kapatıyor. Eğer senin kilonu korumak için günlük ihtiyacın atıyorum 1600 kaloriyse ve sen 600 alıyorsan ilk etapta birden hızlı kilo gidiyor ama sonra durmaya başlıyor
Bir uygulama yükleyip hesaplat ihtiyacını ne çıkıyorsa onun 500-600 eksiğini almaya çalış

Tünaydın canım ❤️

Tünaydın öğretmenim ❤️

Afiyet olsun ❤️ evet akşam kaçmış bugün suyu yarım lt daha içmeye çalışalım 🥰

Canım çok geçmiş olsun çok ilginç bir durum. Belki ağırlık vardır evde 🤷‍♀️ Evi havalandır, sana iyi gelecek tütsü yakabilirsin inanıyorsan veya evde bir dua okutabilirsin iyi gelir çocukları Allah korumuş 🙏

Afiyet olsun güzel bir menü olmuş ❤️ 360 jumping jacks mii 🧿

Tünaydın canım ❤️

Güzel bir menü afiyet olsun ❤️ yine de hazır barları çok tercih etmeyelim

Tünaydın canım ❤️

Tünaydııınn evet bugün cumaa hadi bakalım yarın ne eksiler gelecek göreceğiiizz :rapci:

Afiyet olsun ❤️

Tünaydııınnn çiçeemm 😘

Tünaydın arke cim ❤️

Tünaydın canım ❤️

Hiç takılma regl artısına moral bozmadan devamm 💪

Regl artısına can sıkılmaz canım takılmadan devammmm 💪

Afiyet olsun neredeyse tek öğün olmuş ❤️ çok kısmadan devam canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ yeşillik türü olsaymış iyimiş 🥰

Tünaydın canım Allah kolaylık versin 🙏

Afiyet olsun ❤️gerçekten çok az olmuş menüler az olunca bende yeme atağı yapar mı endişesi başlıyor

Geçmiş olsun canım 🙏 benim 15 gün önceden başlardı

Tünaydııınn ❤️

Afiyet olsun ❤️ keşke nugget ve köfte sayıları tam tersi olaymış 🥰

Afiyet olsun ❤️ tek başına 800 kalorilik bir akşam yemeği ve tatlı vuhuu
Yarına bol bol su içelim hatta wc ile kanka olalım ki ödem yaptıysa gitsin bir an evvel

Afiyet olsun ❤️ akşam porsiyon kontrolü yapabilirsin 🥰

Afiyet olsun yeşillik eksik geldi gözüme ❤️
Tamam kaptanım:rapci:

X