Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızına hayırlı, huzurlu, mutlu yaşlar dilerim canım

Canım geçmiş olsun

Çok da güzel bir ödül olur ama yanına kapya biber,domates,salatalık,peynir ve zeytinle zenginleştirilmiş hali

Annem rahmetli, babam tekrar evlendi, hanımı çok iyi birisi hamdolsun. Gidip babamda kalsam memnun olurlar, ben rahat edemem, hanımının bazı rahatsızlıkları var. Kendi evim de tek kalamam korkarım , hem evim benimkilere biraz uzak, hem yardıma ihtiyacım var, bana uyan bir kızkardeşim var ona da son zamanlarda çok yüklendim, kıyamıyorum.
Yine en iyisi eşimin iyileşmesini bekleyip Türkiye’nin neresi olursa olsun gidip biraz kafa dinlemek

Ne çok bahanem varmış
Gidecek olsam tüm yollar açık oysa

Ben artık bildiğimiz sofra tuzunu hayatımızdan çıkardım, yemeğe, salatalara filan deniz tuzu atıyorum

Ben sanırım bir diyetisyene de gitsem bana benim yedigimden daha fazlasını yazacak eminim ve bu yüzden de dediğin gibi önce gitti kilo şimdi veremiyorum malesef haklısın bundan sonra daha dikkatli olacağım

Ya sorma inanırım tabiki ağırlık var sanırım evde resmen buz gibi dağıldı etrafa hiç böyle bise ile karsilasmamistim neysek kimseye bise olmadan hallettik

Nazara gelmişsiniz canım, neyseki dediğin gibi kimseye bişey olmamış

Canım ben kızımın bebeklerinde beri bu tuzu kullaniyorum. Market tuzları gibi ucuz değil ama bence değer araştır istersen

Ayni durumdayız canım sadece bende troit yok. Benim doktorda beni görür görmez sende vitamin eksikliği var bembeyazsin tahlile bile gerek yok dedi . İşin kötüsü bir kaç çeşit ilaç kullandım iğne serum gibi ama yükseleceğini daha çok düşüyor b12 . Bende ocak ayında tekrar gidicem kilo ver demişti biraz daha veriyim

Allah kurtarmış kardeşini, bundan sonra çok mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…