Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Spora git gel, kahvaltı et, evi temizle, büyüğü okula bırak, küçüğü uyut derken totom yer görmüyor ha bu saate kadar. Şimdi ara öğünümü yaptım. Spor yaptığım günler ara öğün ilaç gibi geliyor. Yemezsem enerjim düşüyor.

Bugün tüm vücut antremani yaptım. Adet öncesi olduğu için güç kaybım var biraz. Zaten bir uyku modum oluyor niyeyse. Şimdi mesele akşama ne pişireyim? Siz neler yapacaksınız kızlar belki fkir olur bana.

Afiyet olsun öğle yemeğinde sandviç yeterli olmuş bence muz fazla canım sanırım canın tatlı istedi. Bir de su biraz az kalmış 2 lt yi geçmeye çalışalım
Afiyet olsun keyifli bir menü
Amin inşallah sağolun

Benim yaşadığım şey celladına aşik olmak gibi birseymis internette baktım biraz arastirdim Stockholm sendromu diye geçiyor
Canım acilen kafanı toparlayıp gerekirse uzman destek alıp kendi hayatına bakmalısın. Önceliğin sen olmalısın hayatında eminin karşına seni anlayan,beraber gülebildiğin,omzuna yaslanabildiğin biri çıkacaktır boş yere yürümüyorsa yıpratma kendini
Afiyet olsun geçmiş olsun canım
Afiyet olsun kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı,mutlu yaşlar dilerim
Bence annesi olarak pastasından ince 1 dilim bile yemen güzel olur
Bugünkü menüm sabah
TB ekmeği ile tost
3-4 tane cips
Akşam
Ispanak yemeği
Buğday çorbası
Ara bir avuç kaju çekirdek cay
Şu 2.5 lt
Spor Leslie 2 mil
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Afiyet olsun cips nerden çıktııı ve protein eksik kalmış
Vuhuu menüye geeell afiyet bol eksi olsun
Afiyet olsun canım gün içinde yeme aralıkların sık geldi bana biraz
21 Kasım menü
Sabah 9
Bir k incir 2 ceviz
Ogledn sonra 1bucuk
Bir kase kt suyu,bir dilim tb ekmeği

Akşam 6 buçuk
Bir kıymalı ay börek,bir kase köy tavuksuyu,5 zeytin,iki dilim domates
LenaG , sibel_84
Afiyet olsun
Afiyet olsun yine güzel bir menü sadece patatesli bir yemek varsa ekmeğe gerek kalmıyor
Canım alman gereken kalori miktarını ne kadar düşürürsen vücut ona uyum sağlamak içğn kendini kapatıyor. Eğer senin kilonu korumak için günlük ihtiyacın atıyorum 1600 kaloriyse ve sen 600 alıyorsan ilk etapta birden hızlı kilo gidiyor ama sonra durmaya başlıyor
Bir uygulama yükleyip hesaplat ihtiyacını ne çıkıyorsa onun 500-600 eksiğini almaya çalış
Günaydın kizlarr
Tünaydın canım
Herkese günaydın hanımlar...
Tünaydın öğretmenim
Afiyet olsun evet akşam kaçmış bugün suyu yarım lt daha içmeye çalışalım
Canım çok geçmiş olsun çok ilginç bir durum. Belki ağırlık vardır evde Evi havalandır, sana iyi gelecek tütsü yakabilirsin inanıyorsan veya evde bir dua okutabilirsin iyi gelir çocukları Allah korumuş
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş 360 jumping jacks mii
Kızlarr günaydınnn
Tünaydın canım
Güzel bir menü afiyet olsun yine de hazır barları çok tercih etmeyelim
günaydın kızlar, şimdi spora gitmek için evde çıktım. Hava buz gibi…
Tünaydın canım
Günaydın kizlar tartı oncesi bol iradeli az kalorili bir gün dilerim
Tünaydııınn evet bugün cumaa hadi bakalım yarın ne eksiler gelecek göreceğiiizz
Afiyet olsun
günaaydııııııııııınnnnnnnnnnnn
Tünaydııınnn çiçeemm
Günaydın arkadaşlar
Tünaydın arke cim
Günaydın kizlar
Tünaydın canım
Kızlar herkese merhaba dün ne yaptıysam da giremedim siteye, 2 gündür diyet spora rağmen artıyım sanırım regl ödemi daha olmadım reglim çok yakın
Hiç takılma regl artısına moral bozmadan devamm
Bu sabah regl ile uyandım, karnım davul gibi ellerim şişmiş. Umarım yarın tartı can sıkmaz. Bugün işte çok yoğun bir gün olacak, belki koşturmaca sayesinde biraz şişlerim iner. Sitare55
Regl artısına can sıkılmaz canım takılmadan devammmm
Afiyet olsun neredeyse tek öğün olmuş çok kısmadan devam canım
Afiyet olsun yeşillik türü olsaymış iyimiş
Günaydın kızlar bugün çokkkkk yoğunum dışarı işlerim var . Kahvemi içtim kendimi yollara vurayım
Tünaydın canım Allah kolaylık versin
Afiyet olsun gerçekten çok az olmuş menüler az olunca bende yeme atağı yapar mı endişesi başlıyor
Hayırlı cumalar olsun inşallah
Felaket grip olmuşum reglime 7 gün var şimdiden sistim sizdede böyle mi.kizlar ya Benim neredeyse 10 gün önceden başlıyor.sisligim
Geçmiş olsun canım benim 15 gün önceden başlardı
Günaydınlar hanımlar
Tünaydııınn
Afiyet olsun keşke nugget ve köfte sayıları tam tersi olaymış
Afiyet olsun tek başına 800 kalorilik bir akşam yemeği ve tatlı vuhuu
Yarına bol bol su içelim hatta wc ile kanka olalım ki ödem yaptıysa gitsin bir an evvel
Afiyet olsun akşam porsiyon kontrolü yapabilirsin
Afiyet olsun yeşillik eksik geldi gözüme

Selamlar

Kolay gelsin ellerine sağlık bende köfte salata var eşime de patates yemeği ve pilav yapacağım

Canlar ben geldim resmi daire işlerim banka işlerim vardı sanki üzerimden tir geçti. Kızda hiç durmadı yemek düzenide kalmadi ama kaçamak yapmadım aç gezdim . menüyü yazıp mutfağa kaçıyorum

Saat 08.30 kiraz saplı bitki çayı ( regli tam sökjlmedi)
Saat 11.00 şekersiz kahve yanıma kolajen almıştım onu koydum.

Saat 13.30 eve geldik. Yesilmercimek haslamistim 4 kaşık yesil mercimek içine 4 kaşık yoğurt koyup yedim.
Saat 14.00 şekersiz açık çay içtim

Saat 18.00 tavuklu salata ve yoğurt yerim
Saat 20.00 maden suyu ve kapanış
Kızlar biliyorsunuz tartilmadim hiç . 1 haftadir hiç şeker ve karbonhidrat tüketmedim. eğer regli etkilemez ve yarın kilo verirsem kendime ödül simit düşünüyorum.
Su 2litre ancak
LenaG Sitare55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…