- 25 Mayıs 2023
- 4.223
- 7.030
Canım benim hiç bir şey hiç bir kimse senden önemli değilÖzel hayatımda sorunlar var.
Gelgitlerden rutinden istediğim şeylerin olmamasından usandım.
Özel hayatımla ilgili gelgitler sorunlarım sikintilarim var hiç huzurlu mutlu degilim gelgitlerden yoruldum, artık kendimi bırakıyorum galiba zorlanıyorum çok kesinlikle duygusal yaşamım rutinim hayatım beni bunaltiyor.
ahhhh canım benimm çok üzüldüm, başın sağolsunKomşum için sağol canım ama şuan hıçkırıklara boğuldum miya aramızdan ayrıldı yeni aldım haberi
Çok sağol canım Allah'ım geride kalan yavrucaklara anneleri Maya ya benim de yavruma uzun ömürler versin Amin.canım başın saolsun kendini heba etme lütfen sana muhtaç olan baktığın bir yavrunda evinde var. ona sığın bo bol dua et
Çok sağol canımahhhh canım benimm çok üzüldüm, başın sağolsun
Afiyet olsun bitanecimGünaydın herkesebu saatler en sevdiğim saatler kendimle baş başa kalıyorum herkez uyurken eşimin sağlık sorunları var hastanelere git gel gelen giden derken ugrayamaz oldum dün de kaçırdım biraz inşallah yarın tartı yüzümü güldürür
Sabah 11
Pırasalı patatesli omlet
1 dilim ekmek ile
Öğle arası
1 mandalina
Çeyrek elma
3 kaşık kadar tahin pekmez kaşikladim
şekerim düşmüştü sanki
Akşam 19
3 adet kuru dolma
4 adet sarma
Bol salata yoğurt
Su 2 litre
7 bin adım yürüyüşLenaG Boncuk2307 sibel_84
Kediciklere şifalar dilerim canım.Çok sağol canım Allah'ım geride kalan yavrucaklara anneleri Maya ya benim de yavruma uzun ömürler versin Amin.
Başıniz sağolsun canım, geride kalan kuzucukların ömrü uzun olsun.Çok sağol canım Allah'ım geride kalan yavrucaklara anneleri Maya ya benim de yavruma uzun ömürler versin Amin.
Komşum için sağol canım ama şuan hıçkırıklara boğuldum miya aramızdan ayrıldı yeni aldım haberi
Allah korumus canım sizleri ve bebeklerini nasıl olmuş o öyle duşa kabinin camını patladığını duydum ama vitrin camı nasıl patlar ki verilmiş sadaka niz varmis canım
anaaa ay nasıl olmuş çok geçmiş olsun yaa
Allah korumuş.
Geçmiş olsun canım. Değişik bir durum olmuş.
Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Gerçekten enteresan bir patlama, ne olmuş olabilir ki.
Cok teşekkür ederim kızlarcanım çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyidir
mekanı cennet olsun canım kalanlar çokça sabırlar versin Allah
Miyacığıma da geçmiş olsun, inşallah toparlanır
sağol canımm
oooooo bunlar ne ki bi de benim eşim her yerde herkese anlatır, alakalı alakasız her konuda ucundan iliştirir ve hatta haksız olduğu bir konuda bile kendini haklı çıkarır
örneğin; yıldönümümüzü unuttu ve ben de sitem ettim hemen der ki iyide birşey yapmak isteseydim de sen zaten uymazdın ki
aman gelmiş geçmiş olsun tatlımm
canım kaptanımm, gidersin güzelce yersin ve öncesinde ya da sonrasında da ona göre dengelersin
canım çok geçmiş olsun, bizim kızlarda da d vitamini eksikliği çıktı damla yazdılar, onu muhakkak yağlı bir besinle beraber verin dedi eczacı, örneğin bi lokma ekmeğe damlatın peşinden hemen bi tane zeytin yesinler, d vitamini yağda çözünürmüş
bir de tiroid için de dereotu ve glutensiz beslenme çok iyi geliyor
aaaaa Allah korumuş canım çok geçmiş olsun
Hiç sorma canım, dün duşta sıcak su ile masaj yapayım dedim ama çok ağrıdı, tekrar deneyeceğim amaGeçmiş olsun canım. Çok iyi bilirim o ağrıyı. Emzirdiğim dönemlerde 2 defa olmuştu. Saf zeytin yağlı sabun ve ılık su ile duşta güzelce mesaj yaparak yıka öyle biraz rahatlıyor. Birde sıcak tut
Basın sağ olsun canım, Allah sabır versinÇok sağol canım Allah'ım geride kalan yavrucaklara anneleri Maya ya benim de yavruma uzun ömürler versin Amin.
Öğretmenler günü pazar günü ama tatil olduğu için benimkiler dün getirmişler. Ellerine çok güzel bir buket çiçek alıp gelmişler, üzerine de birlikte not yazmışlar. Bugün de olur pazartesi de olur.
Ikinci evliligi yeni. 2 -3 ay oldu. Iyi anlaşıyor görünüyorlar. Umarim boyle devam eder.Evet ya yeter ki ellerine fırsat geçsin.
Allâh yardımcısı olsun kardeşinin, şu anki evliliği iyidir umarım. Geçmiş kötü günler yaşanmamış gibi mutlu olsun inşallah. Neyse ki kurtulmuş o ...... Ne yazsam olmadı buraya, adam diyesim gelmedi.
Aldım ablam, hepsi düşük çıktı, d vit, B12, demir kan ilacı hepsini verdi. Kullanıp 3 ay sonra tekrar kontrol dedi.Vitaminler ne durumda sonuçları aldın mı ?
Teşekkür ederim yasemin ablam, d vitamini hap olarak verdi bunu da öyle mi kullanayım.canım çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyidir
mekanı cennet olsun canım kalanlar çokça sabırlar versin Allah
Miyacığıma da geçmiş olsun, inşallah toparlanır
sağol canımm
oooooo bunlar ne ki bi de benim eşim her yerde herkese anlatır, alakalı alakasız her konuda ucundan iliştirir ve hatta haksız olduğu bir konuda bile kendini haklı çıkarır
örneğin; yıldönümümüzü unuttu ve ben de sitem ettim hemen der ki iyide birşey yapmak isteseydim de sen zaten uymazdın ki
aman gelmiş geçmiş olsun tatlımm
canım kaptanımm, gidersin güzelce yersin ve öncesinde ya da sonrasında da ona göre dengelersin
canım çok geçmiş olsun, bizim kızlarda da d vitamini eksikliği çıktı damla yazdılar, onu muhakkak yağlı bir besinle beraber verin dedi eczacı, örneğin bi lokma ekmeğe damlatın peşinden hemen bi tane zeytin yesinler, d vitamini yağda çözünürmüş
bir de tiroid için de dereotu ve glutensiz beslenme çok iyi geliyor
aaaaa Allah korumuş canım çok geçmiş olsun
Temmuzda 76 yla başladım geçen hafta cumartesi 66 yla izne ayrıldım şu an ne kadarım bilmiyorum yarın tartılacağım.Senin kac kilo oldu toplamve ne kadar süre ☺
Tamamdır canımBen senden daha misafirim canım. EtiketlerdeLenaG ya yap. Kayıt işleri inda ve Boncuk2307 de
Ellerine sağlık kızların
evet evet tabii canımm, hapı at ağzına, peşinden bi kaşık zeytinyağı içebilirsin bi tane zeytin yiyebilirsinTeşekkür ederim yasemin ablam, d vitamini hap olarak verdi bunu da öyle mi kullanayım.
Maşallah sana. Onemli olan hedefe dogru yürümek. Valla bir ayda nasil 10 kilo verdim , 10 gunde nasil 8 kilo verdim videolarini es geciyorum hep. Kiymetli olan bizimkisi. Onlar tez verir tez alir , devami da yok 10 gunde verip 5 gunde geri aliyorlar muhtrmelen . Gec olsun guc olmasin. Sabitleye sabitleye gidiyoryuz bizAldım ablam, hepsi düşük çıktı, d vit, B12, demir kan ilacı hepsini verdi. Kullanıp 3 ay sonra tekrar kontrol dedi.
Teşekkür ederim yasemin ablam, d vitamini hap olarak verdi bunu da öyle mi kullanayım.
Temmuzda 76 yla başladım geçen hafta cumartesi 66 yla izne ayrıldım şu an ne kadarım bilmiyorum yarın tartılacağım.4 ayda 10 kilo gitmiş. Aralarda anneme gittim o geldi derken hep bozdum diyeti olmasaydı daha çok giderdi eminim ama olsun yavaş olsun böylesi daha iyi. Son 3-4 kilo kaldı
Oyyyy bir ara bir öğretmen arkadas bir surekli gönderiyordu. Sürekli önüme o şekilde videolar düşüyordu hep.Hint sokak lezzetleri seyrettim işin şakasına iştah yok
Afiyet olsun canım. Bende az önce bir ısırım börek aldım. Yoksa gönül koyacaklardi.sağol kaptanımm, yok olmadı çok şükür ama şimdi acıktım, birazcık erken bir öğlen öğününe başladım hatta tam şu anda
ıspanak yiyorum