Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım benim hiç bir şey hiç bir kimse senden önemli değil

Afiyet olsun bitanecim

Allah korumus canım sizleri ve bebeklerini nasıl olmuş o öyle duşa kabinin camını patladığını duydum ama vitrin camı nasıl patlar ki verilmiş sadaka niz varmis canım

anaaa ay nasıl olmuş çok geçmiş olsun yaa
Allah korumuş.

Geçmiş olsun canım. Değişik bir durum olmuş.

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Gerçekten enteresan bir patlama, ne olmuş olabilir ki.

Cok teşekkür ederim kızlar

Hiç sorma canım, dün duşta sıcak su ile masaj yapayım dedim ama çok ağrıdı, tekrar deneyeceğim ama
Çok sağol canım Allah'ım geride kalan yavrucaklara anneleri Maya ya benim de yavruma uzun ömürler versin Amin.
Basın sağ olsun canım, Allah sabır versin

O zaman öğretmenler gününüz kutlu olsun

Ikinci evliligi yeni. 2 -3 ay oldu. Iyi anlaşıyor görünüyorlar. Umarim boyle devam eder.

Vitaminler ne durumda sonuçları aldın mı ?
Aldım ablam, hepsi düşük çıktı, d vit, B12, demir kan ilacı hepsini verdi. Kullanıp 3 ay sonra tekrar kontrol dedi.
Teşekkür ederim yasemin ablam, d vitamini hap olarak verdi bunu da öyle mi kullanayım.
Senin kac kilo oldu toplam ve ne kadar süre ☺
Temmuzda 76 yla başladım geçen hafta cumartesi 66 yla izne ayrıldım şu an ne kadarım bilmiyorum yarın tartılacağım. 4 ayda 10 kilo gitmiş. Aralarda anneme gittim o geldi derken hep bozdum diyeti olmasaydı daha çok giderdi eminim ama olsun yavaş olsun böylesi daha iyi. Son 3-4 kilo kaldı

Merhabalar dün biraz kaçırdım akşama doğru yine tabi 69lardayım

Dün sabah
1 küçük kavanoz yogurt
1tatlı kaşığı keten tohumu
4kaşık yulaf
1 küçük elma
Karıştırdım yedım

Öğlen
2 3 tane petibör ve çeyrek nar

Akşam
1 porsiyon İskender
Ama ekmeklerıyle yedım karnım çok acıkmıs
Yarım porsiyon sütlaç

LenaG

Maşallah sana. Onemli olan hedefe dogru yürümek. Valla bir ayda nasil 10 kilo verdim , 10 gunde nasil 8 kilo verdim videolarini es geciyorum hep. Kiymetli olan bizimkisi. Onlar tez verir tez alir , devami da yok 10 gunde verip 5 gunde geri aliyorlar muhtrmelen . Gec olsun guc olmasin. Sabitleye sabitleye gidiyoryuz biz gitsinler de gelmesin kilocuklar

Hint sokak lezzetleri seyrettim işin şakasına iştah yok
Oyyyy bir ara bir öğretmen arkadas bir surekli gönderiyordu. Sürekli önüme o şekilde videolar düşüyordu hep.
sağol kaptanımm, yok olmadı çok şükür ama şimdi acıktım, birazcık erken bir öğlen öğününe başladım hatta tam şu anda

ıspanak yiyorum
Afiyet olsun canım. Bende az önce bir ısırım börek aldım. Yoksa gönül koyacaklardi.

Bugün
Sabah yok

Öğlen
1 el büyüklüğünde ballı ekmek
Yarım yumurta
3 4 parça elma
Yarım tost

Akşam öğretmenler günü kutlaması var onun için yemeğe gıdecegız
Mercimek çorbası
Hünkar begendi
Salata
Baklava

Bu akşam dikkat edemem sanırım
Ama 1 kg da olsa vermişim ya haftasonu dikkat edecegım

LenaG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…