Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aynen canım tahinliyi çok seviyorum esim de bana gıcıklık yapar gibi almış gelmiş tutamadın kendimi inşallah dengelemisimdir.
Aslinda bise sorcam sana alttaki yazdığında ilgili sanırım bende çok düşük kalorili yemeye başladım yani benim kilomdaki birinin yemesi gerekenden az yiyorum bazı günlerde bu bi tik artıyor acaba benim vücutta mi alıştı az kalori ye ne yapacam ben şimdi.

En güzeli canım, teşrif etmeyenler belli ki yakın olmadıkların. Daha da keyifli bir ortam seni bekliyor. Sen hiç korkma o günkü yemekten, uygun bir şey seçip yersin.
Yani kafa yapımız uyuşmayanlar diyelim. İnşallah ortamda güzeldir . Eğleniriz bolca
Bugün hiç yememem gerek saliya göre artidayim. O artiyi verip eksiye geçmem lazım canım
21 Kasım menü
Sabah 9
Bir k incir 2 ceviz
Ogledn sonra 1bucuk
Bir kase kt suyu,bir dilim tb ekmeği

Akşam 6 buçuk
Bir kıymalı ay börek,bir kase köy tavuksuyu,5 zeytin,iki dilim domates
LenaG , sibel_84
KT suyunu anlamadım canım.
Ama asagiyi okuyunca köy tavuğu suyu dedim herhalde.sifa olsun aafiyet olsun canım.

Günaydın herkese bu saatler en sevdiğim saatler kendimle baş başa kalıyorum herkez uyurken eşimin sağlık sorunları var hastanelere git gel gelen giden derken ugrayamaz oldum dün de kaçırdım biraz inşallah yarın tartı yüzümü güldürür

Sabah 11
Pırasalı patatesli omlet
1 dilim ekmek ile
Öğle arası
1 mandalina
Çeyrek elma
3 kaşık kadar tahin pekmez kaşikladim
şekerim düşmüştü sanki
Akşam 19
3 adet kuru dolma
4 adet sarma
Bol salata yoğurt
Su 2 litre
7 bin adım yürüyüş LenaG Boncuk2307 sibel_84

Kızlar Sabah sabah başıma gelene bakın yatak odamız soğuk oluyor bebekler üşümesin diye salonda yatıyoruz sabah gözümü patlama sesine açtım böyle bir korku yok kalbim duracak sandım vitrini cami patlamış niye oldu neden oldu hiç bilmiyorum ama allatan bebeklerin üstüne filan gelmedi cam kırıkları. Şimdi her yer cam nasi temizleyecem hiç bilmiyorum

Eklentiler

• 20241122_065356.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 11
Günaydın arkadaşlar! Umarım herkes iyidir. Bugünlere yoğunluğumdan dolayı sayfaları takip edemiyorum. Hepinize gönlünce bir gün diliyorum.
Dünkü menüm bırakıp kaçıyorum
LenaG Boncuk2307 Sitare55
21 Kasım Perşembe
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

150 gr derisiz haşlanmış tavuk göğüs
Kabak sote
Salata(havuç, turp, kırmızı lahana)
Tandır ekmeği(25 gr)
1 çorba kaşığı Zile pekmezi

15 gr dut kurusu
30 gr badem, ceviz

Gün içinde: 1,75 lt su, 2 fincan bitki çayı, 2 şişe maden suyu
Egzersiz :
21:00-21:30
30 dk evde yürüyüş =3100 adım
360 jumpıng jaks

Allah korumus canım sizleri ve bebeklerini nasıl olmuş o öyle duşa kabinin camını patladığını duydum ama vitrin camı nasıl patlar ki verilmiş sadaka niz varmis canım

Afiyet olsun canım tek öğün yapanlara hayranım

Dün giremedim müsait olamadım hiç. Menümü de yazamadım.
Sabah 9:00
Türk kahvesi,4 fındık,10 antep fıstığı,1 ceviz

Öğle 12:00
2 kanat ucu,1 kanat butu ızgara
1 küçük kase yoğurtlu semizotu
1 kuru kayısı
Yarım yeşil elma
Yarım ceviz

Ara 15:30
1 etilifalif kırmızı meyveli bar

Akşam 17:30
Narlı cevizli peynirli çoban salata(içerisinde yarım nar ve 2 dilim peynir 3 ceviz domates salatalık vardı)

Su 2 lt
1 kupa yeşil çay
9000 adım

LenaG
Sitare55
Boncuk2307

İçinde yumurta varya tok tutuyor küsme kaptanım aldım yumurta mı hem eksiye de düştüm affet beni

Dünün menüsü
9.30
Filtre kahve 1 hurma 2 ceviz

Kahvaltı 11.oo
1 dilim mısır ekmeği azıcık kaşar peyniri ile tost(ufacikti minnacık ti kaptanım)
5 Zeytin
Küçük kase biberli domates kavurma
Yeşillik domates
1tk bal

Ara 16.oo
Ihlamur 1 avuç çiğ yer fıstığı
1 hurma

Akşam 18.3o
Yulaf tost
7 zeytin
2 ceviz
Domates ezmesi

2,5lt su 1 büyük bardak form çayı
12.5oo adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307

Çok teşekkür ederim canm Allah'ım razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…