Aynen canım tahinliyi çok seviyorum esim de bana gıcıklık yapar gibi almış gelmiş tutamadın kendimi inşallah dengelemisimdir.Afiyet olsunceza gibi görme ama bunu yerim spor yapar yakarım diye de düşünme.
Olmuş yemişsin madem bir sonraki öğünde dengelersin canım
Çok geçmiş olsun ❤
Afiyet olsun canım kaloriyi düşürdükçe vücut alışıp kendini ona göre dengeleyecek ve sen en küçük bir farklı yiyecek yediğinde artış görebilirsin.
1-2 kg artışı göze alıp bir dengeye oturtup biraz yükseltmelisin bence
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok atıştırmalık olmuş
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Afiyet olsunafiyet olsun akşama biraz yeşillik eklense iyi olurmuş bir de biraz yeme saatini geriye çekme imkanı olursa süper olur
Afiyet olsunNeyse ki akşam normal yemek yemişsin
Afiyet olsunsadece patlakla nasıl doyulur ki bari üzerine birşey koyaydın süzük,labne vs yanına zeytin domatis
Afiyet olsun
Yani kafa yapımız uyuşmayanlar diyelim. İnşallah ortamda güzeldir . Eğleniriz bolcaEn güzeli canım, teşrif etmeyenler belli ki yakın olmadıkların. Daha da keyifli bir ortam seni bekliyor. Sen hiç korkma o günkü yemekten, uygun bir şey seçip yersin.
Bugün hiç yememem gerek saliya göre artidayim. O artiyi verip eksiye geçmem lazım canımAfiyet olsunceza gibi görme ama bunu yerim spor yapar yakarım diye de düşünme.
Olmuş yemişsin madem bir sonraki öğünde dengelersin canım
Çok geçmiş olsun ❤
Afiyet olsun canım kaloriyi düşürdükçe vücut alışıp kendini ona göre dengeleyecek ve sen en küçük bir farklı yiyecek yediğinde artış görebilirsin.
1-2 kg artışı göze alıp bir dengeye oturtup biraz yükseltmelisin bence
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok atıştırmalık olmuş
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Afiyet olsunafiyet olsun akşama biraz yeşillik eklense iyi olurmuş bir de biraz yeme saatini geriye çekme imkanı olursa süper olur
Afiyet olsunNeyse ki akşam normal yemek yemişsin
Afiyet olsunsadece patlakla nasıl doyulur ki bari üzerine birşey koyaydın süzük,labne vs yanına zeytin domatis
Afiyet olsun
KT suyunu anlamadım canım.
Kesinlikle. Üç dört gün daha fazlası olsun 3-4 hafta. Ama sonra bitti gitti. Diğeri ömür boyu.Kısacık bir ömrümüz var hayatına sahip çik kuzum. Birkaç gün yaşayacağın acı var geri kalan ömrünü heba ettiğine inan değmeyecek. En sağlıklı kararlar almanı ümit ediyorum.
He he sen çok bosladin burayı. Kendine başka kankalar mi buldun ?Kıslar kıslarrrr öğrencilere halk oyunu kursu benim kendi halk oyunu çalışmam derken aşırı yorgunum uyuyayım ben yarın alıntılarımla ve
enerjmle buradaym inşallah
Allah korumus canım sizleri ve bebeklerini nasıl olmuş o öyle duşa kabinin camını patladığını duydum ama vitrin camı nasıl patlar ki verilmiş sadaka niz varmis canımKızlar Sabah sabah başıma gelene bakın yatak odamız soğuk oluyor bebekler üşümesin diye salonda yatıyoruz sabah gözümü patlama sesine açtım böyle bir korku yok kalbim duracak sandım vitrini cami patlamış niye oldu neden oldu hiç bilmiyorum ama allatan bebeklerin üstüne filan gelmedi cam kırıkları. Şimdi her yer cam nasi temizleyecem hiç bilmiyorum
Afiyet olsun canım tek öğün yapanlara hayranımGünaydın arkadaşlar! Umarım herkes iyidir. Bugünlere yoğunluğumdan dolayı sayfaları takip edemiyorum. Hepinize gönlünce bir gün diliyorum.
Dünkü menüm bırakıp kaçıyorum
LenaG Boncuk2307 Sitare55
21 Kasım Perşembe
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
150 gr derisiz haşlanmış tavuk göğüs
Kabak sote
Salata(havuç, turp, kırmızı lahana)
Tandır ekmeği(25 gr)
1 çorba kaşığı Zile pekmezi
15 gr dut kurusu
30 gr badem, ceviz
Gün içinde: 1,75 lt su, 2 fincan bitki çayı, 2 şişe maden suyu
Egzersiz :
21:00-21:30
30 dk evde yürüyüş =3100 adım
360 jumpıng jaks
Valla öyle canım aynen Allah korudu resmen yaa şok oldum bendeAllah korumus canım sizleri ve bebeklerini nasıl olmuş o öyle duşa kabinin camını patladığını duydum ama vitrin camı nasıl patlar ki verilmiş sadaka niz varmis canım
İçinde yumurta varya tok tutuyorTarttım var ya 290 gr mış 11 dilim ekmek yanibilmefen ne kadar çok yiyormuşuz
Menü su çok güzel canım bol eksi olsun
Yok canım her sey aynı sadece wc ye gitme ve giderken ki sıkışıklık farklıkıvrıla kıvrıla gidiyprum kızzz
Gece buluşalım burada
Sopuk çay niye ya ne güzel menüymüş mısır da var
Bu sefer beğendim afiyet kas olsun canım
Aaa olabilir mi olabilir
Valla dokuz lahmacundan bir tane kalmıştı akşam saat 12 suları bir kokuyor bir kokuyor
Hemen aldım dolap posetini hooop buzluğa tırnaklı pidenin de tamamını buzluğa yolladım ohhh,
Gurur duymak da kaptanlığa dahil mi
Kız ben detoksçu bir insam değilim aslında menülerim genelde tam kahvaltı proteinli akşam seklindedir ama kasların su tuttugunu düşünüyprum bende bilemedim yani
Oh gelmiş hoş gelmiş sökülür o iki güneKahvaltıda ne yedin canım yazar mısın
Hoş geldin canım başlangocon hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım
Mısır ekmeği ve yumurta ne alaka acaba
peynir yiyebilirdin yerine Küstüm baane
Menü çok güzel gündüz öğününde kek beni rahatsız etmedi bol eksi olsun canım
Çok teşekkür ederim canm Allah'ım razı olsunYani kafa yapımız uyuşmayanlar diyelim. İnşallah ortamda güzeldir . Eğleniriz bolca
Bugün hiç yememem gerek saliya göre artidayim. O artiyi verip eksiye geçmem lazım canım
KT suyunu anlamadım canım.
Ama asagiyi okuyunca köy tavuğu suyu dedim herhalde.sifa olsun aafiyet olsun canım.