Aman zaten salı tartisi yok haftaya. Ben neden gerildi isem.canım çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyidir
mekanı cennet olsun canım kalanlar çokça sabırlar versin Allah
Miyacığıma da geçmiş olsun, inşallah toparlanır
sağol canımm
oooooo bunlar ne ki bi de benim eşim her yerde herkese anlatır, alakalı alakasız her konuda ucundan iliştirir ve hatta haksız olduğu bir konuda bile kendini haklı çıkarır
örneğin; yıldönümümüzü unuttu ve ben de sitem ettim hemen der ki iyide birşey yapmak isteseydim de sen zaten uymazdın ki
aman gelmiş geçmiş olsun tatlımm
canım kaptanımm, gidersin güzelce yersin ve öncesinde ya da sonrasında da ona göre dengelersin
canım çok geçmiş olsun, bizim kızlarda da d vitamini eksikliği çıktı damla yazdılar, onu muhakkak yağlı bir besinle beraber verin dedi eczacı, örneğin bi lokma ekmeğe damlatın peşinden hemen bi tane zeytin yesinler, d vitamini yağda çözünürmüş
bir de tiroid için de dereotu ve glutensiz beslenme çok iyi geliyor
aaaaa Allah korumuş canım çok geçmiş olsun
Kız dün bişi yememişsin. Sen beni de geçtin. Valla yarına güzel bir eksi gelecek inşallah. Afiyet olsun canimGünaydın Hanımlar akşam uyuyakalmışım menü bugüne kaldı
21 Kasım Menüsü
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim buğday ekmeği, peynir ,
Ara : Sade Türk kahvesi, mandalin
Ara : 1 kupa süt
İştah gitti canım bir şey istemedi akşam yok
2.5litre su
10000 adım
LenaG , Boncuk2307 , sibel_84
Bana gelen çiçekte "Bu çiçekler sizin güzelliğiniz yanında sönük kalır" yazmışlar, fikir olsun canım
Hint sokak lezzetleri seyrettim işin şakasına iştah yokKız dün bişi yememişsin. Sen beni de geçtin. Valla yarına güzel bir eksi gelecek inşallah. Afiyet olsun canim
sağol kaptanımm, yok olmadı çok şükür ama şimdi acıktım, birazcık erken bir öğlen öğününe başladım hatta tam şu andaAfiyet olsun canım inşallah akşama acıkma olmamıştır.
Geçmiş olsun canım. Çok iyi bilirim o ağrıyı. Emzirdiğim dönemlerde 2 defa olmuştu. Saf zeytin yağlı sabun ve ılık su ile duşta güzelce mesaj yaparak yıka öyle biraz rahatlıyor. Birde sıcak tutHepinize çok teşekkür ederim kızlar
Çok teşekkür ederim canım, evet normalde emzirirken olur mastıt ama kendimde öğrendim ki nadiren de olsa emzirmeyen kadınlarda da oluyormuş, ben de bu 3. Oluşu...ilki bebeğimi emzirirken oldu sonra emzirmeden 2 yıl sonra aynı yerden bir daha oldu, şimdi emzirmeyi bırakalı 5 yıl oldu şimdi aynı yerde bir daha oldu...bu yumurta büyüklüğünde dokunamiyorum ağrıyor hatta dokinmasam bile ağrıyor, halsizlik yapıyor 3 gün önce çıktı
Senin kac kilo oldu toplamD vitamini demir B12 vitamini yerlerde dedi doktor. Sen kapıdan girdin ben vitamin takviyesine ihtiyacın olduğunu anladım dedi kadın, insülin direnci baya düzelmiş dedi, açlık şekerim biraz yüksek çıktı tiroit de biraz yüksek. Diyete devam dedi. Çok güzel zayıflamışsın dedi. Ne yapıyorsan aynen devam et dedi3 ay sonra kontrol
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar olsun inşallah
Felaket grip olmuşum reglime 7 gün var şimdiden sistim sizdede böyle mi.kizlar ya Benim neredeyse 10 gün önceden başlıyor.sisligim
canım benim de öyle oluyor, 8 gün var görünüyor reglime ama etkilerini şimdiden hissettiriyorHayırlı cumalar olsun inşallah
Felaket grip olmuşum reglime 7 gün var şimdiden sistim sizdede böyle mi.kizlar ya Benim neredeyse 10 gün önceden başlıyor.sisligim
Evet ya yeter ki ellerine fırsat geçsin.oooooo bunlar ne ki bi de benim eşim her yerde herkese anlatır, alakalı alakasız her konuda ucundan iliştirir ve hatta haksız olduğu bir konuda bile kendini haklı çıkarır
örneğin; yıldönümümüzü unuttu ve ben de sitem ettim hemen der ki iyide birşey yapmak isteseydim de sen zaten
Allâh yardımcısı olsun kardeşinin, şu anki evliliği iyidir umarım. Geçmiş kötü günler yaşanmamış gibi mutlu olsun inşallah. Neyse ki kurtulmuş o ...... Ne yazsam olmadı buraya, adam diyesim gelmedi.Cevaplarini da okudum celladina aşık olmak vs. Alabiliyorsan psk destek al.vBu insanlar cok yakininda ve sevdigin insanlar olunca zihnin ile de oynuyorlar. Saglikli düşünme becerini bitiriyorlar , sorgulatiyorlar. Bunun icin o insandan bağımsız, saglikli düşünebilen egitimli bilgili insanlarin destegine ihtiyacin var.
Benim kiz kardeşim kpss atamasi olmadan evlendi. Esi ile yaşittılar o bir şekilde atanmisti ama 3000 nüfuslu kendi yaşadığı köy gibi yere. Baska bir ilceden ev tutsun gitsin gelsin diyemedik, kıyamadık . Kardesim de zaten çalışmıyor, kpssya çalışıyordu. Gittigi gunden itibaren kucuk yer baskisi, kaynana, kaynananin misafirleri, elalem ne der baskisi oldu. Inan kaynana vs baskisi degil eşinin bu insanlari tanitma şekli daha problemliymis.
Oradan ayrildiktan sonra dedi ki " ben zannediyordum ki bu ilcede kadınlar markete gitmez , pazara gitmesi ayiplarlar " vs.
Surekli kıskançlık niye selam verdin , bu adam ( kendi arkadaşı, yuzune de guluyor ) niye selam verdi.
Kpss calisma surecinde kardesimi baba evine birakmakla tehdit etti , neymis kavga ediyorlarmışafedersiniz de bu adam universite okumus, bu kadar cahillik...neyse kardesim zaten 8 yildir 1 pusndan daha dusuk farkla atamayi kaçırıyordu. En son atandı. Atanamasa da markette vs nasil calisarak kızıma bakarim diye yolunu ariyordu.
Baska şehre atandiktan sonra bosanmak istedi. Adamin arka arkaya 2 ciddi kayip yasamasi sevebiyle psk bozuktur diye psikolga gitmelerini istedik. Adam ise psk bozuk diye kardeşimi götürdüki kardesimin psk bozulmuştu da. Sira eş terapisine gelince psikologu suçladi. Psikolog yazin tatil dolayidiyla 20 gun randevu veremedi. : Benim yuvam yıkılıyor pskikolog randevu vermiyor " diye küplere bindi . Psikolog tedaviye adamı da dahil eymeye calistiginda psikologun yontemlerini sorguladi vs.
Neyse sonuc olarak bosandilar. Kardesim kızını alip ev, araba,mehir nafaka hic birsey istemedi( bizce yanlis yapti, ama kardesimin sabri kalmamisti ) Mehrini , bizim taktigimiz altinlari dahi kendi hakki gibi gosteriyor, inan ikna olursunacirsin üstüne para veresin gelir. 8 yillik eşyaları aldi bir tek. Onlari da gece gündüz haram etti.
Adam Kizina aylik 1750 tl nafaka veriyor. 15 gunde bir kizini gorme hakki var. Bayramlarda veya tatillerde özel bir hakki yok. Yeri geliyor bu verdiği 1750tl icin yeri geliyor tatillerde sanki kızı kendisinde kalacakmış ama kardesim mahkeme kararina uyuyormuş gibi kavga cikariyor.
Kardesim de suclana suclana suçu kabul eder olmuş.
Neyse kardesim tekrar evlendi. Adamin gittigi görücüler cok altin isyeyinceeski enayi karisiyla yani kardesimle barisma planı yapmışmis , o suya düştü . Tehditler etti, uzaklastirma aldi. Neyse sonucta kurtulabildi kardesim.
seni ezen insana verdigin 1 gunluk emege, +1 cocuga , almasına katki sağladığın evin arabanin her kurusuna yazik. Boşan demiyorum.cunku her vaka ayri. Ama kimse de seni ezmesin. Bazi erkeklere höt diyen olunca az biraz toparlıyor.
Allah zihin açıklığı, saglikli dusunme becerisi versin sana. Eşine de merhamet, vefa, feraset dilerim.
Öğretmenler günü pazar günü ama tatil olduğu için benimkiler dün getirmişler. Ellerine çok güzel bir buket çiçek alıp gelmişler, üzerine de birlikte not yazmışlar. Bugün de olur pazartesi de olur.Konudan bağımsız . Öğretmenler günü pazar günü bugün mü kutlamak lazım ben hediyeyi pazartesi gönderirim diye düşünmüştüm
Geçmiş olsun canım. Regl şişkinliği iki gün önce falan geliyor bana. Senin bayağı erken oluyormuşHayırlı cumalar olsun inşallah
Komşum için sağol canım ama şuan hıçkırıklara boğuldum miya aramızdan ayrıldı yeni aldım habericanım çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyidir
mekanı cennet olsun canım kalanlar çokça sabırlar versin Allah
Miyacığıma da geçmiş olsun, inşallah toparlanır
sağol canımm
oooooo bunlar ne ki bi de benim eşim her yerde herkese anlatır, alakalı alakasız her konuda ucundan iliştirir ve hatta haksız olduğu bir konuda bile kendini haklı çıkarır
örneğin; yıldönümümüzü unuttu ve ben de sitem ettim hemen der ki iyide birşey yapmak isteseydim de sen zaten uymazdın ki
aman gelmiş geçmiş olsun tatlımm
canım kaptanımm, gidersin güzelce yersin ve öncesinde ya da sonrasında da ona göre dengelersin
canım çok geçmiş olsun, bizim kızlarda da d vitamini eksikliği çıktı damla yazdılar, onu muhakkak yağlı bir besinle beraber verin dedi eczacı, örneğin bi lokma ekmeğe damlatın peşinden hemen bi tane zeytin yesinler, d vitamini yağda çözünürmüş
bir de tiroid için de dereotu ve glutensiz beslenme çok iyi geliyor
aaaaa Allah korumuş canım çok geçmiş olsun
canım başın saolsun kendini heba etme lütfen sana muhtaç olan baktığın bir yavrunda evinde var. ona sığın bo bol dua etKomşum için sağol canım ama şuan hıçkırıklara boğuldum miya aramızdan ayrıldı yeni aldım haberi