Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aman zaten salı tartisi yok haftaya. Ben neden gerildi isem.

Kız dün bişi yememişsin. Sen beni de geçtin. Valla yarına güzel bir eksi gelecek inşallah. Afiyet olsun canim

Geçmiş olsun canım. Çok iyi bilirim o ağrıyı. Emzirdiğim dönemlerde 2 defa olmuştu. Saf zeytin yağlı sabun ve ılık su ile duşta güzelce mesaj yaparak yıka öyle biraz rahatlıyor. Birde sıcak tut

Senin kac kilo oldu toplam ve ne kadar süre ☺

Evet ya yeter ki ellerine fırsat geçsin.
Allâh yardımcısı olsun kardeşinin, şu anki evliliği iyidir umarım. Geçmiş kötü günler yaşanmamış gibi mutlu olsun inşallah. Neyse ki kurtulmuş o ...... Ne yazsam olmadı buraya, adam diyesim gelmedi.

Konudan bağımsız . Öğretmenler günü pazar günü bugün mü kutlamak lazım ben hediyeyi pazartesi gönderirim diye düşünmüştüm
Öğretmenler günü pazar günü ama tatil olduğu için benimkiler dün getirmişler. Ellerine çok güzel bir buket çiçek alıp gelmişler, üzerine de birlikte not yazmışlar. Bugün de olur pazartesi de olur.

Hayırlı sabahlar kızlar hemen dünkü menümü yazayım
LenaG Boncuk2307 Sitare55 Queen-zen dolar milyoneri

sabah 9,30//
çeyrek tam buğday ekmek arası peynir şekersiz çay ile

öğlen 12.00//
2 servis kaşığı fırın türlü(et,patates,biber,patlıcan)
bir bardak ayran

akşam 18,30//
5 minik nugget
1 adet köfte
dünden kalan kasenin dibinde döner vardı yedşm.
az da yeşillik salatası yedim
(karşık olmuş akşamda şimdi yazınca farkettim eşim et köftesi istedi kızım nugget istedi bende az ondan az ondan dünden kalan yemeklerle karnımı doyurdum)

su2,5lt.
spor: 25 dk hııt cardiyo yaptım

Hayırlı cumalar olsun inşallah
Felaket grip olmuşum reglime 7 gün var şimdiden sistim sizdede böyle mi.kizlar ya Benim neredeyse 10 gün önceden başlıyor.sisligim
Geçmiş olsun canım. Regl şişkinliği iki gün önce falan geliyor bana. Senin bayağı erken oluyormuş

Komşum için sağol canım ama şuan hıçkırıklara boğuldum miya aramızdan ayrıldı yeni aldım haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…