Ağrıların için keşke elden bir şey gelse canım. Gelen giden için kendini çok yormamaya çalış canım, birileri için ekstra temizlik yapıp harap etme kendini.İşim bitmiyor, gün az geliyor, ağrı zorluyor
Son 1 hafta gelen çok oldu, temizliğe filan ekstra dikkat etmem gerekti
Yoruldum açıkçası
Bazen böyle durumlarda bir Tr tatili ruhuma iyi geliyor, eşim ameliyat oldu, gidemiyoruz.
Geçtiğimiz 2 yıl eşimin aile içinde sıkıntılar oldu, eşim gitmek istemiyor gibi gibi
Aslında böyle durumlarda şımarıklık etme kızım iyisin diyorum
Belki geçmişten gelen sıkıntılar yüzünden tahammülüm azaldı, bilemiyorum
Dün son gündü
Bugün şöyle diyelim
Hayat güzel, elimiz, ayağımız tutuyor, evlatlarımız yanımızda, hamdolsun bize verilen nimetlere
Haddimi aşmak istemem canım ama madem sorunlu bir ilişki hem de bu kadar uzak, belki de zorlamaya gerek yoktur. İyisiyle kötüsüyle iyice değerlendirip hangisinin daha hayırlı olduğuna karar verip yoluna devam edersen kendini de daha iyi hissedersin.Bekarım cocugum yok tek başıma yasiyorum.O başka bir ülkede ne yaşadığımı bende bilmiyorum
Az önceki yorumu bu mesajı görmeden yazmıştım, eğer durum bu kadar ağırsa kurtar kendini canım, en fazla birkaç ay üzülürsün sonra inan bana geriye bakınca doğru kararı verdiğin için sevineceksin. Hayatındaki insanı celladına aşık olmak gibi ağır bir tanımla eşleştiriyorsan kendine büyük haksızlık ediyorsundur, kimse senden kıymetli değil.Amin inşallah sağolun
Benim yaşadığım şey celladına aşik olmak gibi birseymis internette baktım biraz arastirdim Stockholm sendromu diye geçiyor
Geçmiş olsun canım.Selam
Bugünkü menüm
Sabah
7.30
1 h yumurta
1 simit (bunun yüzünden akşam yemek yemedim )
Öğle
3/4 kase şehriye çorbası
1 p sulu köfte (patateslerini yemedim sadece köfte)
1 kase yeşillik
Ara
4-5 çiğ badem
3-4 kuru erik
Akşam yok
21 gibi
2 dilim ananas yedim .
Kesilmişti hastayım die almışlardı c vit olsun
Su 1 lt (içemedim) su hastalıktan kurulmak istiyorum
LenaG sibel_84
Afiyet olsunMerhabalar gelemedim buralara bugün benim büyük oğlan hastaydı okula gitmedi bide bebeler olunca işte
Neyse menumu yazayım
Sabah
Menemen
Peynir 5 zeytin
Bir dilim mercimekli ekmek
Bir dilim tahinli corek
Tabi bunu yedim diye kendime ceza verdim 39 dk leslie yaptım
Daha öğlen bise yemedim
Akşam
4 kaşık patlıcan yemeği ve cacık
Su 2.5 lt
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Afiyet olsun canım kaloriyi düşürdükçe vücut alışıp kendini ona göre dengeleyecek ve sen en küçük bir farklı yiyecek yediğinde artış görebilirsin.LenaG Sitare55
21 Kasım menüm
8:30
2 sütlü kahve
11:30
1 kase tarhana çorbası
Baharatsız salata
Çocuklara çikolatalı ekmek verdim 2 ısırık kadar kalmıştı onu yedim
14:30
1 sade Türk kahvesi
16:00 akşam yemeği bitti
2 yk yoğurt haşlanmış karnabahar yarım domates yarım salatalık biraz maydanoz ile salata yaptım tuzsuz biraz bul biber kattım
1 ince ekmekli tonlu tost 160 kalori
Su 2 litre olur
Toplam bu gün aldığım kalori 585
Yakılan 180 kalori
Sabah kar yağdı şimdi de aşırı bir yağmur var
Eşim iş saatleri değiştiği için artık yürüyüşe çıkamıyorum havalarda çok soğuk
Evde spor yapmaya çalışıyorum
Yarında çok kısmam gerekiyor yoksa benim gidişat iyi değil. Dün akşam tok karnına tartıldım 80.20 gördüm
Benim açlık tokluk arasında en fazla 2 kg fark olur bu demek oluyor ki kilo alıyorum tekrardan
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
10.00 kahvaltı
7 adet mantar, 2 biber ve 2 yumurtadan omlet
30 gr peynir
Salatalık ve yeşillik
1 çb çay
Ara 14.30
küçük muz
1 tatlı kaşığı tuzlu fıstık ezmesi
1 çay kaşığı çam balı
Akşam
250 gram et sote
1 kase çoban salata
30 dk hiit kardiyo
5300 adım. Bugün evdeydim malum İstanbul havası.
2 litre su içtim, 2 adet de maden suyu. Su daha içerim.
Afiyet olsun canım çok atıştırmalık olmuşGeçmişi okuyamadım etiketlere cevap verebildim inşallah herkes iyidir
21 Kasım Perşembe
7.30
Sirkeli su
8.00
6-7 gün kurusu
Bolca suyla
8.30
Kolajenli kahve
10.00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik domates salatalık
Bir dilim tbe
12.00
Yarım züber
13.00
Yarım mandalina
Bir avuc leblebi
15.30
Cennet hurması
4-5 gün kurusu
İki tam ceviz
16.00
Türk kahvesi
Yanına 200 kalorilik çiko
18.00
Bir avuç beyaz leblebi
Su 2 litre
5.000 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @Denp @yosunlupapatya
Allah kabul etsin canım afiyet olsunSahur ve iftar menum herkese afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsunBende menümü yazıp çayımı yudumlayayim. O kadar yogundum ki ilaçları almanın bugün son günüydü onu bile unutmuşum. Eşimi gönderdim nöbetçi eczaneye.
Kahvaltı
3 hurma+2 (kaşık yoğurt
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+2hurma
Akşam
3 servis kaşığı ile plzeytinyagli pırasa
Ara öğün
1 Trabzon hurması
8500 adım
Su tamam
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Afiyet olsun21 Kasım
11.00 Üç karabuğday patlağı , bir küçük boy kefir
Bir ayva
12.30 Kahve
16.00 Izgara tavuk kanat bir porsiyon saymadım, bir kase kabak cacık
İki litre su tamamlanmaya az kaldı .
LenaG Sitare55
Eki Görüntüle 3507645
Boncuk2307
Afiyet olsun21 Kasım Perşembe menüsü
Yine tek öğün yaptım
16.00 akşam
4 parça çıtır tavuk (parmak kalınlığında, evde ben yaptım), 3 çiğköfte suşi (köfteyi vs. hepsini ben yaptım), 2 kaşık arpa şehriyeli salata (bol yeşillikli), 2 kaşık rus salatası, 1 avuç lavaş, 1 parça peynir.
Bugün bir kutlamamız vardı, çok çeşitliydi ama azar azar yedim.
Su 2 litre
Spor yok (hazırlıklar boyunca ayaktaydım)
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Sağol kaptanım sanada afiyet olsun. Canım bende öyle düşünüyorum ama şimdilik bu artıdan kurtulursam çok iyi gelecek. Önümüzdeki hafta kalori alımını biraz daha yükselteceğimAfiyet olsunceza gibi görme ama bunu yerim spor yapar yakarım diye de düşünme.
Olmuş yemişsin madem bir sonraki öğünde dengelersin canım
Çok geçmiş olsun ❤
Afiyet olsun canım kaloriyi düşürdükçe vücut alışıp kendini ona göre dengeleyecek ve sen en küçük bir farklı yiyecek yediğinde artış görebilirsin.
1-2 kg artışı göze alıp bir dengeye oturtup biraz yükseltmelisin bence
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok atıştırmalık olmuş
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Afiyet olsunafiyet olsun akşama biraz yeşillik eklense iyi olurmuş bir de biraz yeme saatini geriye çekme imkanı olursa süper olur
Afiyet olsunNeyse ki akşam normal yemek yemişsin
Afiyet olsunsadece patlakla nasıl doyulur ki bari üzerine birşey koyaydın süzük,labne vs yanına zeytin domatis
Afiyet olsun
Ilk defa duydum canim hem de yumurta buyuklugundeymis. Allah sifa versin tez vakitteHepinize çok teşekkür ederim kızlar
Çok teşekkür ederim canım, evet normalde emzirirken olur mastıt ama kendimde öğrendim ki nadiren de olsa emzirmeyen kadınlarda da oluyormuş, ben de bu 3. Oluşu...ilki bebeğimi emzirirken oldu sonra emzirmeden 2 yıl sonra aynı yerden bir daha oldu, şimdi emzirmeyi bırakalı 5 yıl oldu şimdi aynı yerde bir daha oldu...bu yumurta büyüklüğünde dokunamiyorum ağrıyor hatta dokinmasam bile ağrıyor, halsizlik yapıyor 3 gün önce çıktı
Çok teşekkür ederim canmAllah şifa versin canım
Çok teşekkür ederim canmGeçmiş olsun canım tekrardan.
15.30 da ki menü olmasaymis keşke. Çok peşpeşe olmuş aldığın gıdalar. Afiyet olsun canım
Ben de yeni dinledim Aysegul Coruhlu diye bir doktor var ya youtube da epey meshur o soyledi su icmek iyi ama mumkun oldugu kadar suyun vucutta cok durmasi lazimmis yani hemen atilmasi iyi degilmis tuzlu su icin dedi ozellikle kadinlarda tuz eksikligi fazla bu yuzden cogu kadinda tansiyon dusuklufi var dedi tuzlu suya pek sicak bakmiyorumda kristal kaya tuzunu deneyecegim normal sofra tuzundansa o daha şifaVücuttaki tuz oranınin azaldığının belirtisiymis. Maden suyu bunu telafi ediyormuş. Geçen gün bir doktor anlatmıştı tekrar denk gelirse paylaşirim.