Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ağrıların için keşke elden bir şey gelse canım. Gelen giden için kendini çok yormamaya çalış canım, birileri için ekstra temizlik yapıp harap etme kendini.

Eşin hem ameliyatlı hem de istekli değil, sen tek gidemez misin o iyileşince. benim eşim de ailemin yanında sıkıldığı için çocukla gidiyorum. Böylece hem ben rahat ediyorum, arada kalmamış oluyorum hem de eşim mecburen gelmemiş oluyor. İkimiz için de daha iyi oluyor. Senin de böyle bir fırsatın olur mu ki.

Bekarım cocugum yok tek başıma yasiyorum.O başka bir ülkede ne yaşadığımı bende bilmiyorum
Haddimi aşmak istemem canım ama madem sorunlu bir ilişki hem de bu kadar uzak, belki de zorlamaya gerek yoktur. İyisiyle kötüsüyle iyice değerlendirip hangisinin daha hayırlı olduğuna karar verip yoluna devam edersen kendini de daha iyi hissedersin.

Amin inşallah sağolun

Benim yaşadığım şey celladına aşik olmak gibi birseymis internette baktım biraz arastirdim Stockholm sendromu diye geçiyor
Az önceki yorumu bu mesajı görmeden yazmıştım, eğer durum bu kadar ağırsa kurtar kendini canım, en fazla birkaç ay üzülürsün sonra inan bana geriye bakınca doğru kararı verdiğin için sevineceksin. Hayatındaki insanı celladına aşık olmak gibi ağır bir tanımla eşleştiriyorsan kendine büyük haksızlık ediyorsundur, kimse senden kıymetli değil.

Geçmiş olsun canım.

Afiyet olsun ceza gibi görme ama bunu yerim spor yapar yakarım diye de düşünme.
Olmuş yemişsin madem bir sonraki öğünde dengelersin canım
Çok geçmiş olsun ❤
Afiyet olsun canım kaloriyi düşürdükçe vücut alışıp kendini ona göre dengeleyecek ve sen en küçük bir farklı yiyecek yediğinde artış görebilirsin.
1-2 kg artışı göze alıp bir dengeye oturtup biraz yükseltmelisin bence
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok atıştırmalık olmuş
Sahur ve iftar menum herkese afiyet olsun
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Afiyet olsun afiyet olsun akşama biraz yeşillik eklense iyi olurmuş bir de biraz yeme saatini geriye çekme imkanı olursa süper olur
Afiyet olsun Neyse ki akşam normal yemek yemişsin
Afiyet olsun sadece patlakla nasıl doyulur ki bari üzerine birşey koyaydın süzük,labne vs yanına zeytin domatis

Afiyet olsun

Sağol kaptanım sanada afiyet olsun. Canım bende öyle düşünüyorum ama şimdilik bu artıdan kurtulursam çok iyi gelecek. Önümüzdeki hafta kalori alımını biraz daha yükselteceğim

Kıslar kıslarrrr öğrencilere halk oyunu kursu benim kendi halk oyunu çalışmam derken aşırı yorgunum uyuyayım ben yarın alıntılarımla ve
enerjmle buradaym inşallah

Ilk defa duydum canim hem de yumurta buyuklugundeymis. Allah sifa versin tez vakitte

Sitare55 Boncuk2307 LenaG

Perşembe

10.30
2 yumurtali menemen
1 dilim tbe'den tost
4 zeytin
Domates, salatalık

Ara kahve
4 zeytin ( kurdugum zeytini unutmusum tuz ekledim vs )

12.30
Yulaf kasesi : 1 çb meyveli kefir , 2 yk yulaf ezmesi +1 küçük muz+4 kuru uzum +5 badem +6 fıstık

15
3 kanat
1 kase paca corba
2 dilim ekmek

19
1 cennet hurmasi
10 kabuklu fistik

Spor. 5000 adim
1.5 saat ev isi
Dün de 1.5 saat ev isi vardi yazmamisim

21 Kasım menü
Sabah 9
Bir k incir 2 ceviz
Ogledn sonra 1bucuk
Bir kase kt suyu,bir dilim tb ekmeği

Akşam 6 buçuk
Bir kıymalı ay börek,bir kase köy tavuksuyu,5 zeytin,iki dilim domates
LenaG , sibel_84

21 Kasım menü
07.00 1 bardak sirkeli su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
10.30 3 kaşık lor peyniri ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
12.30 1 fincan kahve 1 portakal 12 beyaz leblebi
16.00 1 fincan kiraz sapı çayı 1 muz 10 badem
18.30 5 kaşık ıspanak yemeği, 3 kaşık patatesli tavuk, 1 dilim ekmek, salata
20.00 2 kuru incir, 2 kuru kayısı, 1 avuç karışık kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Sitare55 Boncuk2307

Vücuttaki tuz oranınin azaldığının belirtisiymis. Maden suyu bunu telafi ediyormuş. Geçen gün bir doktor anlatmıştı tekrar denk gelirse paylaşirim.
Ben de yeni dinledim Aysegul Coruhlu diye bir doktor var ya youtube da epey meshur o soyledi su icmek iyi ama mumkun oldugu kadar suyun vucutta cok durmasi lazimmis yani hemen atilmasi iyi degilmis tuzlu su icin dedi ozellikle kadinlarda tuz eksikligi fazla bu yuzden cogu kadinda tansiyon dusuklufi var dedi tuzlu suya pek sicak bakmiyorumda kristal kaya tuzunu deneyecegim normal sofra tuzundansa o daha şifa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…