- 18 Mart 2018
- 30.133
- 119.154
- 34
Miya ya geçmiş olsunİyi akşamlar
11:30 1elma, 3yk.yulaf, 1tk.kakao, 2kuru incir ve yağsız sütten oluşan yulaf lapası
(Yarısını yedim)
13:00 lapanın diğer yarısını yedim
18:00 1büyük tabak pırasa yemeği, 4yuvarlak dilim kızarmış patates, 3köfte, 1kase yy.yoğurt, biraz sos
Arkasından, 1hurma, 15leblebi, 8kuru üzüm, 8gr.çikolata, 1yk.keçiboynuzu özü
LenaG Sitare55 Boncuk2307
3 litre su
Kızlar geceden beri keyifsizim yat kalk çokta uyumadım gece aynı kattaki komşumun eşi vefat etti abi çoktandır hastaydı ona üzüldüm kaldı gencecik kadın
ardından kardeşimin kızı mayanın bebekleri olmuştu ya oraya gidince sizede göstermiştim 2 oğlan 1kız kız olan miya çok hasta şimdi yoğun bakımda kendini hazırla miya kötü demiş yerimden kalkamıyorum çok üzgünüm zar zor yemek hazırladım ve bilnçsizce yedim
Anam 8 öğün yapmışsın ya gııızGeçmişi okuyamadım etiketlere cevap verebildim inşallah herkes iyidir
21 Kasım Perşembe
7.30
Sirkeli su
8.00
6-7 gün kurusu
Bolca suyla
8.30
Kolajenli kahve
10.00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik domates salatalık
Bir dilim tbe
12.00
Yarım züber
13.00
Yarım mandalina
Bir avuc leblebi
15.30
Cennet hurması
4-5 gün kurusu
İki tam ceviz
16.00
Türk kahvesi
Yanına 200 kalorilik çiko
18.00
Bir avuç beyaz leblebi
Su 2 litre
5.000 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @Denp @yosunlupapatya
Rabbim gelecek günleri güzelleştirsinÖzel hayatımda sorunlar var.
Gelgitlerden rutinden istediğim şeylerin olmamasından usandım.
Özel hayatımla ilgili gelgitler sorunlarım sikintilarim var hiç huzurlu mutlu degilim gelgitlerden yoruldum, artık kendimi bırakıyorum galiba zorlanıyorum çok kesinlikle duygusal yaşamım rutinim hayatım beni bunaltiyor.
İşim bitmiyor, gün az geliyor, ağrı zorluyorCanını sıkan belli bir olay mı var, yoksa genel bir bıkkınlık gibi mi. Sana enerji verecek bir şeylere yönelmen mümkün değil mi, üzüntü mayalanan bir şey. üzüldükce daha fazlası oluyor.
Bekarım cocugum yok tek başıma yasiyorum.O başka bir ülkede ne yaşadığımı bende bilmiyorumCanım hayatındaki insanla evli misin yoksa sevgili mi? Evliyseniz çocuk var mı? Sevgiliysen her şey çok daha kolay ama evliysen kendin olmaktan ve kendinden vazgeçme.
Amin inşallah sağolunRabbim gelecek günleri güzelleştirsin
Benim yaşadığım şey celladına aşik olmak gibi birseymis internette baktım biraz arastirdim Stockholm sendromu diye geçiyorCanım hayatındaki insanla evli misin yoksa sevgili mi? Evliyseniz çocuk var mı? Sevgiliysen her şey çok daha kolay ama evliysen kendin olmaktan ve kendinden vazgeçme.
Amin çok sağol canımMiya ya geçmiş olsun
Vefat eden abiye Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin
Afiyet olsun canım. Sağlığına dikkat etSelam
Bugünkü menüm
Sabah
7.30
1 h yumurta
1 simit (bunun yüzünden akşam yemek yemedim )
Öğle
3/4 kase şehriye çorbası
1 p sulu köfte (patateslerini yemedim sadece köfte)
1 kase yeşillik
Ara
4-5 çiğ badem
3-4 kuru erik
Akşam yok
21 gibi
2 dilim ananas yedim .
Kesilmişti hastayım die almışlardı c vit olsun
Su 1 lt (içemedim) su hastalıktan kurulmak istiyorum
LenaG sibel_84
Canım ilk önce sen kendine değer ver. Ben bunları hakediyor muyum diye sor bir kendine. Rabbim yardımcın olsun.Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah hepimiz için bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.
Rutin kontrol için gitmiştim kaptanım, bir de durduk yere her yerim morarıyordu onun için gitmiştim.Niye hastaneye gidiyorsun canım ?
Teşekkür ediyorum canımın içi ablam, vitamin kontrolü ve insulin direnci için.Tatlım geçmiş olsun. Tetkikler ne amaçlı? Sağlığın iyi inşallah.
Eveet 1 hafta izin aldım ailem gelecek diyeaa sen de izinde misin
Rutin kontrol feza ablam vitamin falan bakıldı.Hayrolsun canım, neden gidiyorsun?
Çok geçmiş olsun canımD vitamini demir B12 vitamini yerlerde dedi doktor. Sen kapıdan girdin ben vitamin takviyesine ihtiyacın olduğunu anladım dedi kadın, insülin direnci baya düzelmiş dedi, açlık şekerim biraz yüksek çıktı tiroit de biraz yüksek. Diyete devam dedi. Çok güzel zayıflamışsın dedi. Ne yapıyorsan aynen devam et dedi3 ay sonra kontrol
En güzeli canım, teşrif etmeyenler belli ki yakın olmadıkların. Daha da keyifli bir ortam seni bekliyor. Sen hiç korkma o günkü yemekten, uygun bir şey seçip yersin.Sağlık olsun canım. Bende geç yedim bugün her güne göre.
Yaw aslında her zaman buluştuğumuz arkadaşlarla oldu gibi. Haftada bir ailecek görüştüğümüz kişiler hepsi sadece müdür bey eklendi. Okulun diğer öğretmenleri teşrif etmediler.