Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Miya ya geçmiş olsun
Vefat eden abiye Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin

Anam 8 öğün yapmışsın ya gııız

Sitare55 LenaG Boncuk2307

21 Kasım Perşembe

sabah 09.20
1 asrın tandırı lavaş arasında 30 gr kaşar, 5 zeytin, 1 dilim avokado, köz kapya, kuru domates
1 küçük salatalık

öğlen 12.30
yoğurt, granola, muz, şekersiz fıstık ezmesi

ara 16.30
4 adet altınbaşak

akşam 18.45
120 gr somon, köz kapya ve soğanlı köz patlıcan salatası, 1 dilim tahıl ekmeği, 1 yk nohut yemeği
1 küçük dilim kabak tatlısı ve 1 yk yoğurt

2 lt su

7000 adım

Rabbim gelecek günleri güzelleştirsin

Canını sıkan belli bir olay mı var, yoksa genel bir bıkkınlık gibi mi. Sana enerji verecek bir şeylere yönelmen mümkün değil mi, üzüntü mayalanan bir şey. üzüldükce daha fazlası oluyor.
İşim bitmiyor, gün az geliyor, ağrı zorluyor
Son 1 hafta gelen çok oldu, temizliğe filan ekstra dikkat etmem gerekti
Yoruldum açıkçası
Bazen böyle durumlarda bir Tr tatili ruhuma iyi geliyor, eşim ameliyat oldu, gidemiyoruz.
Geçtiğimiz 2 yıl eşimin aile içinde sıkıntılar oldu, eşim gitmek istemiyor gibi gibi
Aslında böyle durumlarda şımarıklık etme kızım iyisin diyorum
Belki geçmişten gelen sıkıntılar yüzünden tahammülüm azaldı, bilemiyorum

Dün son gündü
Bugün şöyle diyelim
Hayat güzel, elimiz, ayağımız tutuyor, evlatlarımız yanımızda, hamdolsun bize verilen nimetlere

Canım hayatındaki insanla evli misin yoksa sevgili mi? Evliyseniz çocuk var mı? Sevgiliysen her şey çok daha kolay ama evliysen kendin olmaktan ve kendinden vazgeçme.
Bekarım cocugum yok tek başıma yasiyorum.O başka bir ülkede ne yaşadığımı bende bilmiyorum

Rabbim gelecek günleri güzelleştirsin
Amin inşallah sağolun
Canım hayatındaki insanla evli misin yoksa sevgili mi? Evliyseniz çocuk var mı? Sevgiliysen her şey çok daha kolay ama evliysen kendin olmaktan ve kendinden vazgeçme.
Benim yaşadığım şey celladına aşik olmak gibi birseymis internette baktım biraz arastirdim Stockholm sendromu diye geçiyor

Selam
Bugünkü menüm
Sabah
7.30
1 h yumurta
1 simit (bunun yüzünden akşam yemek yemedim )

Öğle
3/4 kase şehriye çorbası
1 p sulu köfte (patateslerini yemedim sadece köfte)
1 kase yeşillik

Ara
4-5 çiğ badem
3-4 kuru erik

Akşam yok
21 gibi
2 dilim ananas yedim .
Kesilmişti hastayım die almışlardı c vit olsun
Su 1 lt (içemedim) su hastalıktan kurulmak istiyorum
LenaG sibel_84

Afiyet olsun canım. Sağlığına dikkat et

Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah hepimiz için bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.
Canım ilk önce sen kendine değer ver. Ben bunları hakediyor muyum diye sor bir kendine. Rabbim yardımcın olsun.

Niye hastaneye gidiyorsun canım ?
Rutin kontrol için gitmiştim kaptanım, bir de durduk yere her yerim morarıyordu onun için gitmiştim.
Tatlım geçmiş olsun. Tetkikler ne amaçlı? Sağlığın iyi inşallah.
Teşekkür ediyorum canımın içi ablam, vitamin kontrolü ve insulin direnci için.
aa sen de izinde misin
Eveet 1 hafta izin aldım ailem gelecek diye
Hayrolsun canım, neden gidiyorsun?
Rutin kontrol feza ablam vitamin falan bakıldı.

D vitamini demir B12 vitamini yerlerde dedi doktor. Sen kapıdan girdin ben vitamin takviyesine ihtiyacın olduğunu anladım dedi kadın, insülin direnci baya düzelmiş dedi, açlık şekerim biraz yüksek çıktı tiroit de biraz yüksek. Diyete devam dedi. Çok güzel zayıflamışsın dedi. Ne yapıyorsan aynen devam et dedi 3 ay sonra kontrol

iyi akşamlar kızlar, bugün kızımın doğum gününü kutladık. asıl doğum günü yarın da evde bi kutlama yaptık, anca yazabiliyorum.

bugün tek öğün beslendim.
14.00 1.5 porsiyon et döner servis, yağsız salata ve ayran

11.700 adım

2.5 lt su

Sitare55 Boncuk2307 LenaG

kızımın doğum günü sofrasından da bi çatal bile yemedim valla. azimli sıçan taşı deler

yarın yolculuğa çıkıyoduz pazara kadar şehir dışında olacağız. tartımı yanıma alıcam

Eklentiler

• IMG_2089.png
    75,9 KB · Görüntüleme: 2
Çok geçmiş olsun canım

En güzeli canım, teşrif etmeyenler belli ki yakın olmadıkların. Daha da keyifli bir ortam seni bekliyor. Sen hiç korkma o günkü yemekten, uygun bir şey seçip yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…