Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Akşam yapmamissin canım acikmayasin gün içinde aparatif kalmışsın

Afiyet olsun akşamdan sonrakiler fazla olmuş canım

Çok üzüldüm komşuna sabırlar diliyorum
Ve Miya Allah ım yardım etsin miniğe iyileşsin inşallah Nasıl da güzel

Afiyet olsun canım .menü güzel sadece biraz erkene alabilseydin keşke

Bende menümü yazıp çayımı yudumlayayim. O kadar yogundum ki ilaçları almanın bugün son günüydü onu bile unutmuşum. Eşimi gönderdim nöbetçi eczaneye.
Kahvaltı
3 hurma+2 (kaşık yoğurt
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+2hurma
Akşam
3 servis kaşığı ile plzeytinyagli pırasa
Ara öğün
1 Trabzon hurması
8500 adım
Su tamam
LenaG Sitare55 Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-21-20-25-17-762_com.mi.android.globallauncher.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 2
yok canım baharat alerjisi değil de kızlarım ve eşim çölyak hastası ve karışım baharatlarda gluten olma ihtimali çok yüksek oluyormuş o yüzden tüketemiyoruz
Anladım canım bu durumda aşırı dikkatli olmak gerekiyor tabi, kolaylıklar diliyorum.
evet evet di mi aynennn, ona fırsat vermek istemem

bu arada nasıl oldun, miden daha iyi mi
Vayy ben seni yemeğe götürecektim, yok sen istemedin, aman bir daha yapmam falan derler hiç gerek yok bunlara :))

Midem çok şükür o gün akşama doğru toparlandı canım. Genelde ağrımazdı ama bir şey dokundu bence.

21 Kasım Perşembe menüsü

Yine tek öğün yaptım
16.00 akşam
4 parça çıtır tavuk (parmak kalınlığında, evde ben yaptım), 3 çiğköfte suşi (köfteyi vs. hepsini ben yaptım), 2 kaşık arpa şehriyeli salata (bol yeşillikli), 2 kaşık rus salatası, 1 avuç lavaş, 1 parça peynir.

Bugün bir kutlamamız vardı, çok çeşitliydi ama azar azar yedim.

Su 2 litre
Spor yok (hazırlıklar boyunca ayaktaydım)

LenaG Sitare55 Boncuk2307

Tarttım var ya 290 gr mış 11 dilim ekmek yani bilmefen ne kadar çok yiyormuşuz
Ooooo fenaymış canım, bize azıcıkmış gibi geliyor ama bayağı fazlaymış.
Yok canım her sey aynı sadece wc ye gitme ve giderken ki sıkışıklık farklı kıvrıla kıvrıla gidiyprum kızzz
Bugün nasıl oldun, biraz daha iyi misin?

Gece buluşalım burada
Saat kaçta kaptancım

Önüme bir kase mantı düştü az önce. Yok dedim. Ama nasıl dedim bilmiyorum.
Teneffüste aşağı inmek istemiyorum. Kankam zorlayacak çünkü
Nelerle imtihan oluyoruz böyle, benim kv gitmeden mantı yapıp atalım buzluğa diyor. O mantı yapılınca illa ki yenir de, buzlukta yerim yok deyip öteliyorum ama kaçış yok gibi. Sen ne yaptın kurtarabildin mi kendini.

Özel hayatımda sorunlar var.
Gelgitlerden rutinden istediğim şeylerin olmamasından usandım.
Özel hayatımla ilgili gelgitler sorunlarım sikintilarim var hiç huzurlu mutlu degilim gelgitlerden yoruldum, artık kendimi bırakıyorum galiba zorlanıyorum çok kesinlikle duygusal yaşamım rutinim hayatım beni bunaltiyor.

Eşim ufaklığı alıp okula geldi fotoğraf kağıdı lazımdı. Oglusa yedirdim. Onu yazmayı unutmuşum bak bir tane attım ağzıma
Bak yiyorum diye. Hayır o değil de erkek arkadaşların bile dalga konusu olacağım. Pazar günü yemeğimiz var. Katılım bayağı az. Ama geliriz dedim. Gidip de yemek yememek de olmaz . Napcaz bilmiyorum

Bilmiyorum ne yaşıyorsun canım ama şu bir hafta benim de burnumdan geldi . Takma kafaya diyeceğim ama takıyoruz biliyorum. İnşallah tez vakitte feraha ulaşırsın .

Bilmiyorum ne yaşıyorsun canım ama şu bir hafta benim de burnumdan geldi . Takma kafaya diyeceğim ama takıyoruz biliyorum. İnşallah tez vakitte feraha ulaşırsın .
Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah hepimiz için bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.

Son düzenleme:
Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.
Canım sorun ne bilmiyorum ama öncelik ilişkide kendin ol. Zorlaniyorsan zorlama derim ben anca . Ama yine de iyi düşün iyi karar ver. Bencil ol. Bencil desinler. Tıka kulaklarını herşeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…