- 30 Aralık 2022
- 2.938
- 11.788
Akşam yapmamissin canım acikmayasin gün içinde aparatif kalmışsınGeçmişi okuyamadım etiketlere cevap verebildim inşallah herkes iyidir
21 Kasım Perşembe
7.30
Sirkeli su
8.00
6-7 gün kurusu
Bolca suyla
8.30
Kolajenli kahve
10.00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik domates salatalık
Bir dilim tbe
12.00
Yarım züber
13.00
Yarım mandalina
Bir avuc leblebi
15.30
Cennet hurması
4-5 gün kurusu
İki tam ceviz
16.00
Türk kahvesi
Yanına 200 kalorilik çiko
18.00
Bir avuç beyaz leblebi
Su 2 litre
5.000 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @Denp yosunlupapatya
Acıkmadım kuzucum zaten erken yatacağım hastayım dinlenmem lazım değilse geçmiyorAkşam yapmamissin canım acikmayasin gün içinde aparatif kalmışsın
Afiyet olsun akşamdan sonrakiler fazla olmuş canımİyi akşamlar
11:30 1elma, 3yk.yulaf, 1tk.kakao, 2kuru incir ve yağsız sütten oluşan yulaf lapası
(Yarısını yedim)
13:00 lapanın diğer yarısını yedim
18:00 1büyük tabak pırasa yemeği, 4yuvarlak dilim kızarmış patates, 3köfte, 1kase yy.yoğurt, biraz sos
Arkasından, 1hurma, 15leblebi, 8kuru üzüm, 8gr.çikolata, 1yk.keçiboynuzu özü
LenaG Sitare55 Boncuk2307
3 litre su
Kızlar geceden beri keyifsizim yat kalk çokta uyumadım gece aynı kattaki komşumun eşi vefat etti abi çoktandır hastaydı ona üzüldüm kaldı gencecik kadın
ardından kardeşimin kızı mayanın bebekleri olmuştu ya oraya gidince sizede göstermiştim 2 oğlan 1kız kız olan miya çok hasta şimdi yoğun bakımda kendini hazırla miya kötü demiş yerimden kalkamıyorum çok üzgünüm zar zor yemek hazırladım ve bilnçsizce yedim
Valla hepsini özledim üzüm sucugundan tut elibogrundeye varana kadarDürüm yapıp acı ekşi yemeyi mi ozledin tatlım
Afiyet olsun canım .menü güzel sadece biraz erkene alabilseydin keşke
İnşallah kaptaniçem çok sağolAfiyet olsun akşamdan sonrakiler fazla olmuş canım
Çok üzüldüm komşuna sabırlar diliyorum
Ve MiyaAllah ım yardım etsin miniğe iyileşsin inşallah Nasıl da güzel
Anladım canım bu durumda aşırı dikkatli olmak gerekiyor tabi, kolaylıklar diliyorum.yok canım baharat alerjisi değil de kızlarım ve eşim çölyak hastası ve karışım baharatlarda gluten olma ihtimali çok yüksek oluyormuş o yüzden tüketemiyoruz
Vayy ben seni yemeğe götürecektim, yok sen istemedin, aman bir daha yapmam falan derler hiç gerek yok bunlara :))evet evet di mi aynennn, ona fırsat vermek istemem
bu arada nasıl oldun, miden daha iyi mi
Ooooo fenaymış canım, bize azıcıkmış gibi geliyor ama bayağı fazlaymış.Tarttım var ya 290 gr mış 11 dilim ekmek yanibilmefen ne kadar çok yiyormuşuz
Bugün nasıl oldun, biraz daha iyi misin?Yok canım her sey aynı sadece wc ye gitme ve giderken ki sıkışıklık farklıkıvrıla kıvrıla gidiyprum kızzz
Saat kaçta kaptancım
Gece buluşalım burada
Çok geçmiş olsun kuzumAcıkmadım kuzucum zaten erken yatacağım hastayım dinlenmem lazım değilse geçmiyor
Nelerle imtihan oluyoruz böyle, benim kv gitmeden mantı yapıp atalım buzluğa diyor. O mantı yapılınca illa ki yenir de, buzlukta yerim yok deyip öteliyorum ama kaçış yok gibi. Sen ne yaptın kurtarabildin mi kendini.Önüme bir kase mantı düştü az önce. Yok dedim. Ama nasıl dedim bilmiyorum.
Teneffüste aşağı inmek istemiyorum. Kankam zorlayacak çünkü
Özel hayatımda sorunlar var.neden?
Gelgitlerden rutinden istediğim şeylerin olmamasından usandım.Sen herkesten bal alırsan bende sana herkes derim.
Valla ciddi ciddi dedi. İki gündür enerjin düşük ben eski Sibel hocayı istiom dedi. Yoruldum dedim. Azıcık da ağlamış olabilirim.
Sana yoldu benim ufaklığın tabiriyle
Özel hayatımla ilgili gelgitler sorunlarım sikintilarim var hiç huzurlu mutlu degilim gelgitlerden yoruldum, artık kendimi bırakıyorum galiba zorlanıyorum çok kesinlikle duygusal yaşamım rutinim hayatım beni bunaltiyor.Başlangıcın hayırlı olsun canım
Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş
Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiiigörsem beğeni atar veya cevap verirdim
Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir
Afiyet olsunhem akşaamm hem böreekl bilemedim
Afiyet olsun
Doğum günün kutlu olsun canım
Afiyet olsunsporlar efsane
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel bir menü
afiyet olsunne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?
Eşim ufaklığı alıp okula geldi fotoğraf kağıdı lazımdı. Oglusa yedirdim. Onu yazmayı unutmuşum bak bir tane attım ağzımaNelerle imtihan oluyoruz böyle, benim kv gitmeden mantı yapıp atalım buzluğa diyor. O mantı yapılınca illa ki yenir de, buzlukta yerim yok deyip öteliyorum ama kaçış yok gibi. Sen ne yaptın kurtarabildin mi kendini.
Bilmiyorum ne yaşıyorsun canım ama şu bir hafta benim de burnumdan geldi . Takma kafaya diyeceğim ama takıyoruz biliyorum. İnşallah tez vakitte feraha ulaşırsın .Özel hayatımda sorunlar var.
Gelgitlerden rutinden istediğim şeylerin olmamasından usandım.
Özel hayatımla ilgili gelgitler sorunlarım sikintilarim var hiç huzurlu mutlu degilim gelgitlerden yoruldum, artık kendimi bırakıyorum galiba zorlanıyorum çok kesinlikle duygusal yaşamım rutinim hayatım beni bunaltiyor.
Benim sorunum hayatımdaki insan.Bilmiyorum ne yaşıyorsun canım ama şu bir hafta benim de burnumdan geldi . Takma kafaya diyeceğim ama takıyoruz biliyorum. İnşallah tez vakitte feraha ulaşırsın .
Canım sorun ne bilmiyorum ama öncelik ilişkide kendin ol. Zorlaniyorsan zorlama derim ben anca . Ama yine de iyi düşün iyi karar ver. Bencil ol. Bencil desinler. Tıka kulaklarını herşeye.Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.