11 dilimmi ben pandemiden beri ev ekmeği yapiyorum aboowwww ne yedim ne. Yağladım balladım yedim valla. Boşuna tartıda 3 haneliye geçmedim deseneTarttım var ya 290 gr mış 11 dilim ekmek yanibilmefen ne kadar çok yiyormuşuz
Çok haklısın. Dikkatli oluşun hepimize ilham olsun. Bu arada Antepliler dolmayi( kuru patlican, biber) ekmeğe dürüm yapıp yerler en sevdiğimiz yaniSaolasın ablacım insan bulunca kaybetmekten aklı çıkıyormuş bu halini.. bende o misal 20kg giden halim geri gelmesin yeterki 68 kiloydum da bir aaraekmeğin arasına yaprak sarma koyup yiyenlerdenim şimdi pirinç nerde ben ordan kaçıyorum hahah
Nasıl özledim bir bilsen. Bugün memleketten koli çıktı yola. Cumartesiye gelir. Bayram olacak cumartesi bizde.Çok haklısın. Dikkatli oluşun hepimize ilham olsun. Bu arada Antepliler dolmayi( kuru patlican, biber) ekmeğe dürüm yapıp yerler en sevdiğimiz yanisarmayı da affetmeyiz.
Yok canım inan emzirme olayı yıllar önce bitti, bu 3. Oluşu neden anlamadımSüt mü gelmeye çalışıyor acaba
Evet çok zor oluyor hele emzirirken daha zor ,çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim emzirirken olmuştu çok ağır geçmişti.
Canım hatunlar ne alemlerdesiniz, iznim bitiyor yarın son gün cumartesi başlıyorum tekrar.. İki gündür hastaneye gidip geliyorum vallahi yoruldumÖzledim sizleri de
Merhabalar gelemedim buralara bugün benim büyük oğlan hastaydı okula gitmedi bide bebeler olunca işte
Neyse menumu yazayım
Sabah
Menemen
Peynir 5 zeytin
Bir dilim mercimekli ekmek
Bir dilim tahinli corek
Tabi bunu yedim diye kendime ceza verdim 39 dk leslie yaptım
Daha öğlen bise yemedim
Akşam
4 kaşık patlıcan yemeği ve cacık
Su 2.5 lt
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Dürüm yapıp acı ekşi yemeyi mi ozledin tatlımNasıl özledim bir bilsen. Bugün memleketten koli çıktı yola. Cumartesiye gelir. Bayram olacak cumartesi bizde.
Kimin bacısıTeşekkürler kaptanım
Valla ilk kez yaptım canım ben diyet kafasına girdim mi pek kaçamak falan yapmam ama bana etkisi nasıl oldu bilmiyorum( kilo aldırır endişesi ile yemedim evrene pozitif enerjimi yolladım enerji olarak dönsün diye niyet ettim ) bugün tartılmadım artı getirmez diye düşündüm ama hayırlısı bakalım
Bilmem artııııkkkBiz her gece telli duvaklı giyinir öyle yatağa gireriz
Allah rahatlık versin tatlım.
Cadı da olduk iyiHaklisin Güccük Cadıonemli olan toparlananilmek
He valla ben de öyle Didim de yok demedim diiiiyyyy
Kizceemm sonradan düzenleme yaptım yazdım sonradan
He şükür yaaa hoşgelmisSitare55 dolar milyoneri kontrolsuz yemelerimin ve kilo artisimin sebebi reglmis. Gecen aya göre 4 gun erken geldi
İyi akşamlar hanımlar
10.00 kahvaltı
7 adet mantar, 2 biber ve 2 yumurtadan omlet
30 gr peynir
Salatalık ve yeşillik
1 çb çay
Ara 14.30
küçük muz
1 tatlı kaşığı tuzlu fıstık ezmesi
1 çay kaşığı çam balı
Akşam
250 gram et sote
1 kase çoban salata
30 dk hiit kardiyo
5300 adım. Bugün evdeydim malum İstanbul havası.
2 litre su içtim, 2 adet de maden suyu. Su daha içerim.
Kankam şifa olsun da tüm gün şekeri depolamissin vücuduna bu kadar meyve niyeeeeGeçmişi okuyamadım etiketlere cevap verebildim inşallah herkes iyidir
21 Kasım Perşembe
7.30
Sirkeli su
8.00
6-7 gün kurusu
Bolca suyla
8.30
Kolajenli kahve
10.00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik domates salatalık
Bir dilim tbe
12.00
Yarım züber
13.00
Yarım mandalina
Bir avuc leblebi
15.30
Cennet hurması
4-5 gün kurusu
İki tam ceviz
16.00
Türk kahvesi
Yanına 200 kalorilik çiko
18.00
Bir avuç beyaz leblebi
Su 2 litre
5.000 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp yosunlupapatya
Şeker mi hani gı eridi gitti onlarKankam şifa olsun da tüm gün şekeri depolamissin vücuduna bu kadar meyve niyeeee
Afiyet şifa olsun canım, Allah kabul etsinSahur ve iftar menum herkese afiyet olsun