Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selamlar kaptanim gelemiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum

Sabah 7.00
Bi dilim tt ekmek
Krem peynir sal dom zeytin

Saat 12.00
Iki dilim tt ekmek
Arasi marul aci salca krem peynir Dom sal
Bi muz

Aksam 17.15
3yk karabugday pilavi
Kabak
Yogurt

Su 1.5 Lt
Spor 7.000 adim

Allah gönlüne ferahlık versin canım, hakkında hayırlısı neyse o yöne döndürsün inşallah.

Güzelce atlatmışsın bugünü oğlan sayesinde. Pazar günü mecbur katılırsın artık canım, cumartesi hiç kaçamak yapmamaya çalış pazar günü de yemeğini rahatça ye bence.

Güzelce atlatmışsın bugünü oğlan sayesinde. Pazar günü mecbur katılırsın artık canım, cumartesi hiç kaçamak yapmamaya çalış pazar günü de yemeğini rahatça ye bence.
Kahvaltı mahvalti yok zaten protein ağırlıklı birşeyler istedim. CIS olanları eşimin tabağına transfer edeceğim

Kızlar bir sürü alıntı yapmıştım maalesef yanlışlıkla hepsini seçip sildim. Geri de alamıyorum. Birkaç hasta vardı hepinize geçmiş olsun canlarım, tez vakitte şifa bulun inşallah.

Komşu vefatına üzüldüm (hangi arkadaştı hatırlamıyorum), Allah rahmet eylesin. Umarım geride kalan küçük çocukları yoktur.
Minik yavru Miya da umarım çok güzel bir sürpriz yapıp hemen sağlığına kavuşur.

Bazen kendimi bitik hissediyorum, bugün akşama kadar yattım, az eşimin yanına gelip oturdum, mesajları bitirip tekrar yatmaya gideceğim

Kahvaltı mahvalti yok zaten protein ağırlıklı birşeyler istedim. CIS olanları eşimin tabağına transfer edeceğim
Bak işte mis gibi planlamışsın zaten, hiç kendini kasma o gün için. Sevdiğin insanlarla günün tadını çıkarmaya bak. Her zaman yapmıyoruz ne de olsa böyle yemekler falan.

Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah hepimiz için bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.
Canım hayatındaki insanla evli misin yoksa sevgili mi? Evliyseniz çocuk var mı? Sevgiliysen her şey çok daha kolay ama evliysen kendin olmaktan ve kendinden vazgeçme.

Bazen kendimi bitik hissediyorum, bugün akşama kadar yattım, az eşimin yanına gelip oturdum, mesajları bitirip tekrar yatmaya gideceğim
Canını sıkan belli bir olay mı var, yoksa genel bir bıkkınlık gibi mi. Sana enerji verecek bir şeylere yönelmen mümkün değil mi, üzüntü mayalanan bir şey. üzüldükce daha fazlası oluyor.

Bi ara yaptım, pek sevmedi, belki tarif değiştirebilirim

Allah şifa versin canım

Dişardaydım ancak eve gelebildim canım.
Aslında planımda 5 de yemek vardı. Tavuk haşlama yicektim kısmet böyle oldu canım
Sağlık olsun canım. Bende geç yedim bugün her güne göre.
Bak işte mis gibi planlamışsın zaten, hiç kendini kasma o gün için. Sevdiğin insanlarla günün tadını çıkarmaya bak. Her zaman yapmıyoruz ne de olsa böyle yemekler falan.
Yaw aslında her zaman buluştuğumuz arkadaşlarla oldu gibi. Haftada bir ailecek görüştüğümüz kişiler hepsi sadece müdür bey eklendi. Okulun diğer öğretmenleri teşrif etmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…