- 21 Aralık 2016
- 8.895
- 40.933
Selamlar kaptanim gelemiyorum ama yediklerime dikkat ediyorumHey hey kırmızı takımım tartıya son iki günnnn
Son kontroller son önlemler son menüleri bekliyorum
@Elhan
@dolar milyoneri
arke
@Fitt_anne
@Asya89
@Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
@Ceeeeeeeeeeee
@94bassuk
@60kiloyum
suspushanimcim
@malahit
@Beklenen2
@Queen-zen
@Sem2024
Allah gönlüne ferahlık versin canım, hakkında hayırlısı neyse o yöne döndürsün inşallah.Özel hayatımda sorunlar var.
Gelgitlerden rutinden istediğim şeylerin olmamasından usandım.
Özel hayatımla ilgili gelgitler sorunlarım sikintilarim var hiç huzurlu mutlu degilim gelgitlerden yoruldum, artık kendimi bırakıyorum galiba zorlanıyorum çok kesinlikle duygusal yaşamım rutinim hayatım beni bunaltiyor.
Güzelce atlatmışsın bugünü oğlan sayesinde. Pazar günü mecbur katılırsın artık canım, cumartesi hiç kaçamak yapmamaya çalış pazar günü de yemeğini rahatça ye bence.Eşim ufaklığı alıp okula geldi fotoğraf kağıdı lazımdı. Oglusa yedirdim. Onu yazmayı unutmuşum bak bir tane attım ağzıma
Bak yiyorum diye. Hayır o değil de erkek arkadaşların bile dalga konusu olacağım. Pazar günü yemeğimiz var. Katılım bayağı az. Ama geliriz dedim. Gidip de yemek yememek de olmaz . Napcaz bilmiyorum
Kahvaltı mahvalti yok zaten protein ağırlıklı birşeyler istedim. CIS olanları eşimin tabağına transfer edeceğimGüzelce atlatmışsın bugünü oğlan sayesinde. Pazar günü mecbur katılırsın artık canım, cumartesi hiç kaçamak yapmamaya çalış pazar günü de yemeğini rahatça ye bence.
Bazen kendimi bitik hissediyorum, bugün akşama kadar yattım, az eşimin yanına gelip oturdum, mesajları bitirip tekrar yatmaya gideceğimSen mi güçsüzsünbuna ancak böyle şok geçirir bakarım yani
Fikren,bedenen çok güçlü bir kadınsın sen felci uçan tekmeyle savurmuşsun gözünü seveyim
İnsanlık,kibarlık,sabır,iyiniyet kimilerine zayıflık gelir de özel güçlerdir
Dişardaydım ancak eve gelebildim canım.Afiyet olsun canım .menü güzel sadece biraz erkene alabilseydin keşke
Bak işte mis gibi planlamışsın zaten, hiç kendini kasma o gün için. Sevdiğin insanlarla günün tadını çıkarmaya bak. Her zaman yapmıyoruz ne de olsa böyle yemekler falan.Kahvaltı mahvalti yok zaten protein ağırlıklı birşeyler istedim. CIS olanları eşimin tabağına transfer edeceğim
Lafı değiştirme şimdi sen mucizemizsin
aa hiçde öyle değilsin feza abla taa alamanyalardan tanıdık sevdik görmeden bile seni sen bizim grubumuzun ablasısın en tatlısından hemde
hahahaha acaba nedir nedir
ne kaynana imiş arkadaş
yemek seçmek kötü cidden bende çok seçerim ama kendim kendime yapıp yiyorum Allahtan
Canım hayatındaki insanla evli misin yoksa sevgili mi? Evliyseniz çocuk var mı? Sevgiliysen her şey çok daha kolay ama evliysen kendin olmaktan ve kendinden vazgeçme.Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah hepimiz için bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.
Aman deyim dikkat edin kuzumBi fırtına çıktı sobalar tersine tersine üflemeye başladıgözüm yaşardı resmen dumandan
Canını sıkan belli bir olay mı var, yoksa genel bir bıkkınlık gibi mi. Sana enerji verecek bir şeylere yönelmen mümkün değil mi, üzüntü mayalanan bir şey. üzüldükce daha fazlası oluyor.Bazen kendimi bitik hissediyorum, bugün akşama kadar yattım, az eşimin yanına gelip oturdum, mesajları bitirip tekrar yatmaya gideceğim
Bi ara yaptım, pek sevmedi, belki tarif değiştirebilirimCanım yurt dışında kırmızı patates kullanıyordum onun nişasta ve karbonhidrat oranı düşük diyorlar. Burada diğer sebzelere göre pahalı tercih edemiyorum. Diyette olan oğlunun damak tadına uyarsa fırında kizartabilirsin.
Kaptanım inşallah sizleri etkilememiştir duman, dikkatli olun.Bi fırtına çıktı sobalar tersine tersine üflemeye başladıgözüm yaşardı resmen dumandan
36 saatlik açlık, ilk günHey hey kırmızı takımım tartıya son iki günnnn
Son kontroller son önlemler son menüleri bekliyorum
@Elhan
@dolar milyoneri
arke
@Fitt_anne
@Asya89
@Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
@Ceeeeeeeeeeee
@94bassuk
@60kiloyum
suspushanimcim
@malahit
@Beklenen2
@Queen-zen
@Sem2024
Allah şifa versin canımMerhabalar dünden beri çok kötüyüm boğaz öksürük çok afedersiniz grip mi virüs mü bilmiyorum
Menümü aktarayım
Sbah bir bardak portakal suyu
Sabah, 10
Küçük kase yoğurt,iki biber, kk peynir, haşlanmış yumurta, bir dilim tbekmek
Öğleden sonra 2 buçuk
Ortaboy kase köy tavuğu suyuetli
Bir mandalina, 3 dilim ayva ,
Meyve den sonra iştahım acildi
Bir avuç çekirdek
Akşam 6 da
Bir tabak Kuru fasulye,3yk bulgur,
Bir bardak ayran
Akşam çayın yanında kuru tarhana ve 3 ceviz bir mandalina
Bol bol akşama kadar limonlu çay içtim
LenaG sibel_84
Hayrolsun canım, neden gidiyorsun?Canım hatunlar ne alemlerdesiniz, iznim bitiyor yarın son gün cumartesi başlıyorum tekrar.. İki gündür hastaneye gidip geliyorum vallahi yoruldumÖzledim sizleri de
Sağlık olsun canım. Bende geç yedim bugün her güne göre.Dişardaydım ancak eve gelebildim canım.
Aslında planımda 5 de yemek vardı. Tavuk haşlama yicektim kısmet böyle oldu canım
Yaw aslında her zaman buluştuğumuz arkadaşlarla oldu gibi. Haftada bir ailecek görüştüğümüz kişiler hepsi sadece müdür bey eklendi. Okulun diğer öğretmenleri teşrif etmediler.Bak işte mis gibi planlamışsın zaten, hiç kendini kasma o gün için. Sevdiğin insanlarla günün tadını çıkarmaya bak. Her zaman yapmıyoruz ne de olsa böyle yemekler falan.