Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugun hatta dun geceden beri evde yumurta yok netcem diye düşünüyordum ben de yimirta onemli Allahtan vaktim vardi gittim aldim geldim.
Benim evde şu an 60 küsür yumurta var
Azaldı diye oğlana marketten 30 lu aldırdım
Akşam arkadaş yazdı, 30 yumurta var istermisin diye ( tavukları var), az önce de o geldi
Toplaşın gelin, yumurta partisi yapalım

Son düzenleme:
O nerden çıktı acaba güçlü sevilen her seyden önemlisi kendisi için kararlar alıp adımlar atan önemli birisin. Ve tabiki bizler tarafından çok sevilen
Arada dibe çöküyorum, galiba son zamanlarda çok yoruldum, birçok yönden
Dün temiz bir niyetle 4. Seviyeye başladık
Rabbim her yönden kolaylık versin

Biri haftalik 15 kilo süt alir birinin evinde 60 yumurta var ? Bilmece gibi oldu. Bilin bakalım burasi neresi?

Kaptanım regl oldum muhtemelen ondan ev halkı içerken canm çekti de çok sevdiğim bişey de değildir normalde

Hahhaa kaynanamın tavuk bastırmak(kuluçkaya yatırmak) için yumurta toplaması gibi
Bugünkğ kaynanam da sen oldun fezam

20 Kasım

17 :00 ile 18:00 arası

Bol yerelması
Yarım kase yoğurtlu yarma
Tavuklu kerevizli çökertme kebabı
Bikaç cherry domates

(Biraz saçma yasaklı şeylerden)
Cumartesi serbest öğün dü, artık serbest filan kalmadı, yapmayacağım, kendime ceza olsun

Yarım lt zencefil, limon, yeşil çay, soda
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

3,080 adım

LenaG sibel_84 Boncuk2307

Afiyet olsun canım Ben nasıl kereviz alternatifini düşünemedim. Akil küpüm çokertme pek havalı olmuş denemeyenin catalinin bir ucu kırılsın

Hay maşallah hamarat hanımın hali de başka oluyor

Afiyet olsun canım Ben nasıl kereviz alternatifini düşünemedim. Akil küpüm çokertme pek havalı olmuş denemeyenin catalinin bir ucu kırılsın
Büyük oğlum da diyette ya ( bak yorgunluğumun bir sebebi de bu)
Patates yemiyoruz, alternatif olarak kereviz çok yakıştı, ilk başlarda önyargılı tadına baktı, çok da farklı deyil dedi
Şimdi eşim ve küçük oğlana patatesli
Bana ve büyük oğlana kerevizli yapıyorum

20 Kasım Salı Menüm

13.30

1 tabak yeşillik (tere, kuzu kulağı, maydonoz)
6 yk etli basmati pilavı
1 avuç fıstık
1 portakal

17.00
3 hurma
1 avuç fıstık

su: 2,5 lt

sibel_84 LenaG
Wuwww menüye gel. Güzel bir eksi bekliyorum.
Günaydııınnlaaarrrrr
Kız günaydını mı kaldı?
Yarmayi nedense hurma diye okudum önce. Dedim değişik bir beslenme olmuş. Sonra yarma imiş. Afiyet olsun canım. Bol eksilerin olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…