Popüler Konu LenaG ile MasterFit

20.11.2024

Kahvaltı 10:00
3 yemek kaşığ yulaf ile yapılmış yulaf lapası ( içeriğinde 1 su bardağı süt 2 kare %85 kakao oranlı bitter çikolata 1 tatlı kaşığı toz tarçın üzerine 2 yemek kaşığı orman meyvesı )

Ara 1 fincan Türk kahvesi
1 küçük dilim kek

Akşam
3 halka fırında palamut
1 tabak salata

2,5 litre su

6000 adım

Sitare55 LenaG Boncuk2307

Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
üşütmüşsündür diyecektim ama bir aşağıda yazmışsın canım, sıcak tutmaya çalış kendini

İnşallah takılmam bir daha çok yoruldum 72.73 .71 de
inşallah canım kaptanımm

biraz gecikmeli oldu ama dün girememiştim akşam

doğum günün kutlu olsun çiçeğimmm, nice güzel, sağlıklı, huzurlu yaşların olsun

Üşüttüm ya pazartesi okul çok soğuktu bir de sobalı ya gir çık falan sibel_84
çok geçmiş canımm

Selamlaaarrr daha da arttırıyorum akşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil ablam yolladı
vaaayyyyy süpersinnn

Baharat alerjiniz mi var canım, sebebini merak ettim. Zamanla diğer balıkları da dene canım, eldivenle falan dokunursun belki. Zaten balıkları temizleterek alabiliyorsun ama yıkamak için dokunacaksın mecburen.
yok canım baharat alerjisi değil de kızlarım ve eşim çölyak hastası ve karışım baharatlarda gluten olma ihtimali çok yüksek oluyormuş o yüzden tüketemiyoruz

eldivenle bi nebze hallederim heralde canım

şahsen ben de diyemezdim canım, reddetmek sonraki fırsatları da engeller bence :)
evet evet di mi aynennn, ona fırsat vermek istemem

bu arada nasıl oldun, miden daha iyi mi

Kendimi kilo hariç her yönden zayıf hissediyorum

Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 3507311
LenaG bu da başlangıç tartım. Hayırlı uğurlu olsun
Hosgeldin , hedef kac
Gecmis olsun yine de zumba yapilmis

Valla ben de yaparım, yanına katık edecek bir şeye bile ihtiyacım olmaz :))
Tarttım var ya 290 gr mış 11 dilim ekmek yani bilmefen ne kadar çok yiyormuşuz
Menü su çok güzel canım bol eksi olsun
Üşütmüş olabilir misin canım, o yüzden olabilir. Ya da suyu birden tüketiyorsan direkt boşaltıma gidermiş, içme düzenin değişmiş olabilir mi.
Yok canım her sey aynı sadece wc ye gitme ve giderken ki sıkışıklık farklı kıvrıla kıvrıla gidiyprum kızzz
Teşekkür ederim canım, akşam geç kalınca yemeyeyim bari dedim Sitare55 canım kaptanıma cumartesi için söz verdim. İnşallah mahcup olmam.

Konuş kaptanım konuş, benim kulağıma da fısıldaayabilirsin istersen :))
Gece buluşalım burada
Sopuk çay niye ya ne güzel menüymüş mısır da var
Bu sefer beğendim afiyet kas olsun canım
Vücuttaki tuz oranınin azaldığının belirtisiymis. Maden suyu bunu telafi ediyormuş. Geçen gün bir doktor anlatmıştı tekrar denk gelirse paylaşirim.
Aaa olabilir mi olabilir
Sanki yedim taktigini tavsiye ederim canım Bu zamana kadar yedim de ne oldu' yu da ekle. aglama yani sevin. Yağlar gidecek onun mutluluğu daha güzel.
Valla dokuz lahmacundan bir tane kalmıştı akşam saat 12 suları bir kokuyor bir kokuyor
Hemen aldım dolap posetini hooop buzluğa tırnaklı pidenin de tamamını buzluğa yolladım ohhh,
Gurur duymak da kaptanlığa dahil mi
Kız ben detoksçu bir insam değilim aslında menülerim genelde tam kahvaltı proteinli akşam seklindedir ama kasların su tuttugunu düşünüyprum bende bilemedim yani

Sitare55 @dolar milyoneri kontrolsuz yemelerimin ve kilo artisimin sebebi reglmis. Gecen aya göre 4 gun erken geldi
Oh gelmiş hoş gelmiş sökülür o iki güne Kahvaltıda ne yedin canım yazar mısın
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 3507311
LenaG bu da başlangıç tartım. Hayırlı uğurlu olsun
Hoş geldin canım başlangocon hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım
Mısır ekmeği ve yumurta ne alaka acaba
peynir yiyebilirdin yerine Küstüm baane
Menü çok güzel gündüz öğününde kek beni rahatsız etmedi bol eksi olsun canım

Ailecek geçmiş olsun canım

Bugun hatta dun geceden beri evde yumurta yok netcem diye düşünüyordum ben de yimirta onemli Allahtan vaktim vardi gittim aldim geldim.

Yazayim hemen
2 yumurtalı menemen
1 d tbe ile tost
4 zeytin
Domates, salatalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…