Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakarsak hepimiz birbirimizin hayatında mucizelerizDelü mucizemiz olduğunu unutmuş.
Sitareyle senin sınavın da ikram edilen yiyeceklerÖnüme bir kase mantı düştü az önce. Yok dedim. Ama nasıl dedim bilmiyorum.
Teneffüste aşağı inmek istemiyorum. Kankam zorlayacak çünkü
inşallah kaptanımmWuwww menüye gel. Güzel bir eksi bekliyorum.
işte irade budurrÖnüme bir kase mantı düştü az önce. Yok dedim. Ama nasıl dedim bilmiyorum.
Merhabalar, hedefim 58 şu an. Doğumdan önceki kilom yaniHosgeldin , hedef kac
Gecmis olsun yine de zumba yapilmis
Sen mi güçsüzsün buna ancak böyle şok geçirir bakarım yaniKendimi kilo hariç her yönden zayıf hissediyorum
Hay maşallah hamarat hanımın hali de başka oluyor
Lafı değiştirme şimdi sen mucizemizsinBakarsak hepimiz birbirimizin hayatında mucizeleriz
Dünyanın herbir yerinden nasıl birbirimizi bulmuşuz
aa hiçde öyle değilsin feza abla taa alamanyalardan tanıdık sevdik görmeden bile seni sen bizim grubumuzun ablasısın en tatlısından hemdeKendimi kilo hariç her yönden zayıf hissediyorum
hahahaha acaba nedir nedirBiri haftalik 15 kilo süt alir birinin evinde 60 yumurta var ? Bilmece gibi oldu. Bilin bakalım burasi neresi?
ne kaynana imiş arkadaşHahhaa kaynanamın tavuk bastırmak(kuluçkaya yatırmak) için yumurta toplaması gibi
Bugünkğ kaynanam da sen oldun fezam
yemek seçmek kötü cidden bende çok seçerim ama kendim kendime yapıp yiyorum AllahtanBüyük oğlum da diyette ya ( bak yorgunluğumun bir sebebi de bu)
Patates yemiyoruz, alternatif olarak kereviz çok yakıştı, ilk başlarda önyargılı tadına baktı, çok da farklı deyil dedi
Şimdi eşim ve küçük oğlana patatesli
Bana ve büyük oğlana kerevizli yapıyorum
Senin gibi gelinim olsun daha ne isterim
Oy anam anammm ben bu laflara nasıl kayıtsız kalayım canım ablalarımBen de ben de isterim tipkisinin aynısını
Sorma yaDelü mucizemiz olduğunu unutmuş.
O zaman sana tünaydınWuwww menüye gel. Güzel bir eksi bekliyorum.
Kız günaydını mı kaldı?
Yarmayi nedense hurma diye okudum önce. Dedim değişik bir beslenme olmuş. Sonra yarma imiş. Afiyet olsun canım. Bol eksilerin olsun inşallah.
Bi yerlerin şişmesin ye sen onuÖnüme bir kase mantı düştü az önce. Yok dedim. Ama nasıl dedim bilmiyorum.
Konuş be kaptaniçemSen mi güçsüzsün buna ancak böyle şok geçirir bakarım yani
Fikren,bedenen çok güçlü bir kadınsın sen felci uçan tekmeyle savurmuşsun gözünü seveyim
İnsanlık,kibarlık,sabır,iyiniyet kimilerine zayıflık gelir de özel güçlerdir
Herkes sen mi trip atacak feza ablam sevindi hııhhhne kaynana imiş arkadaş
yemek seçmek kötü cidden bende çok seçerim ama kendim kendime yapıp yiyorum Allahtan
bak şimdi ne gönderiyorum sana bununla ilgili dönen bi espri var hahahahBi fırtına çıktı sobalar tersine tersine üflemeye başladı gözüm yaşardı resmen dumandan
Bu resmen ben
Beni her gören arkadaşıö mesela geçen hafta grüyor bu hafta görüypr aaa sen yine zayıflamışsın diypr oysa tartıda öyle değil bu terslikte bir iş varYorumlara ben de demekten utanıyorum artık.
Canım yurt dışında kırmızı patates kullanıyordum onun nişasta ve karbonhidrat oranı düşük diyorlar. Burada diğer sebzelere göre pahalı tercih edemiyorum. Diyette olan oğlunun damak tadına uyarsa fırında kizartabilirsin.Büyük oğlum da diyette ya ( bak yorgunluğumun bir sebebi de bu)
Patates yemiyoruz, alternatif olarak kereviz çok yakıştı, ilk başlarda önyargılı tadına baktı, çok da farklı deyil dedi
Şimdi eşim ve küçük oğlana patatesli
Bana ve büyük oğlana kerevizli yapıyorum