Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kendimi kilo hariç her yönden zayıf hissediyorum
Sen mi güçsüzsün 🫨 buna ancak böyle şok geçirir bakarım yani
Fikren,bedenen çok güçlü bir kadınsın sen felci uçan tekmeyle savurmuşsun gözünü seveyim 😘
İnsanlık,kibarlık,sabır,iyiniyet kimilerine zayıflık gelir de özel güçlerdir 🥰

Herkeşlere günaydıınnn 🥰❤️❤️❤️

Dün akşam yemeğimi benim için erkene çektim sonra çok acıktım dayanamadım sütlü kahve içtim gece 11 gibi e uykum gelmedi sonra dedim şöyle hoplama zıplama olmadan güzel bir egzersiz arayayım buldum deneme yapmaya başladım bol bol squat var egzersizde gece 01:00 ben de evde squat yaparak yürüyorum falan neyse baya yaptım oldu mu 02:30 yatayım bari dedim sabah ayağa zor kalktım dizlerim öyle bir ağrıyor kiii pelte gibi oturuyorum şu an 🥴
Ağrıyla uyanırsam çok keyifsiz oluyorum halbuki hava da tam benlik aslında sıcak bir içecek alıp üzerime battaniye çekip pel pel yatasım var
Ayh çenem düştü 🤭

Geçmişe bakacağım birazdan 🥰

Kendimi kilo hariç her yönden zayıf hissediyorum
aa hiçde öyle değilsin feza abla taa alamanyalardan tanıdık sevdik görmeden bile seni sen bizim grubumuzun ablasısın en tatlısından hemde :KK200: :KK60:
Biri haftalik 15 kilo süt alir birinin evinde 60 yumurta var ? Bilmece gibi oldu. Bilin bakalım burasi neresi?
hahahaha acaba nedir nedir :KK70:
Hahhaa kaynanamın tavuk bastırmak(kuluçkaya yatırmak) için yumurta toplaması gibi 🤣🤣🤣
Bugünkğ kaynanam da sen oldun fezam :KK60:
ne kaynana imiş arkadaş:KK70::KK70::KK70:
Büyük oğlum da diyette ya ( bak yorgunluğumun bir sebebi de bu)
Patates yemiyoruz, alternatif olarak kereviz çok yakıştı, ilk başlarda önyargılı tadına baktı, çok da farklı deyil dedi
Şimdi eşim ve küçük oğlana patatesli
Bana ve büyük oğlana kerevizli yapıyorum
yemek seçmek kötü cidden bende çok seçerim ama kendim kendime yapıp yiyorum Allahtan :KK54:

Senin gibi gelinim olsun daha ne isterim 🥰🥰
Ben de ben de isterim tipkisinin aynısını :rapci:
Oy anam anammm ben bu laflara nasıl kayıtsız kalayım canım ablalarım :KK68:
Delü mucizemiz olduğunu unutmuş. :rolleyes:
Sorma ya 🙄
Wuwww menüye gel. Güzel bir eksi bekliyorum.

Kız günaydını mı kaldı?

Yarmayi nedense hurma diye okudum önce. Dedim değişik bir beslenme olmuş. Sonra yarma imiş. Afiyet olsun canım. Bol eksilerin olsun inşallah.
O zaman sana tünaydın 🥰
Önüme bir kase mantı düştü az önce. Yok dedim. Ama nasıl dedim bilmiyorum. 😁😁😁
Teneffüste aşağı inmek istemiyorum. Kankam zorlayacak çünkü 🤣🤣
Bi yerlerin şişmesin ye sen onu 🤣🤣
Sen mi güçsüzsün 🫨 buna ancak böyle şok geçirir bakarım yani
Fikren,bedenen çok güçlü bir kadınsın sen felci uçan tekmeyle savurmuşsun gözünü seveyim 😘
İnsanlık,kibarlık,sabır,iyiniyet kimilerine zayıflık gelir de özel güçlerdir 🥰
Konuş be kaptaniçem 😘❤️

Büyük oğlum da diyette ya ( bak yorgunluğumun bir sebebi de bu)
Patates yemiyoruz, alternatif olarak kereviz çok yakıştı, ilk başlarda önyargılı tadına baktı, çok da farklı deyil dedi
Şimdi eşim ve küçük oğlana patatesli
Bana ve büyük oğlana kerevizli yapıyorum
Canım yurt dışında kırmızı patates kullanıyordum onun nişasta ve karbonhidrat oranı düşük diyorlar. Burada diğer sebzelere göre pahalı tercih edemiyorum. Diyette olan oğlunun damak tadına uyarsa fırında kizartabilirsin.

X