Popüler Konu LenaG ile MasterFit

20.11.2024

Kahvaltı 10:00
3 yemek kaşığ yulaf ile yapılmış yulaf lapası ( içeriğinde 1 su bardağı süt 2 kare %85 kakao oranlı bitter çikolata 1 tatlı kaşığı toz tarçın üzerine 2 yemek kaşığı orman meyvesı )

Ara 1 fincan Türk kahvesi
1 küçük dilim kek

Akşam
3 halka fırında palamut
1 tabak salata

2,5 litre su

6000 adım

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
üşütmüşsündür diyecektim ama bir aşağıda yazmışsın canım, sıcak tutmaya çalış kendini :KK200:

İnşallah takılmam bir daha çok yoruldum 72.73 .71 de
inşallah canım kaptanımm :KK68:

kızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
ve doğumgünü pastamı yemedim bence muhteşemim ahahadksdjkdajkldj
ama çok yoğunum çok aşırı aşırı yoğunum
o kadar çok iş vardı ki, kutlayan kimsenin telefonunu açamadım
doğum günü harici 108 görüşme yapmışım yaa
biraz gecikmeli oldu ama dün girememiştim akşam

doğum günün kutlu olsun çiçeğimmm, nice güzel, sağlıklı, huzurlu yaşların olsun :KK68:

Üşüttüm ya pazartesi okul çok soğuktu bir de sobalı ya gir çık falan :KK43: sibel_84 sibel_84
çok geçmiş canımm :dua::KK68:

Selamlaaarrr daha da arttırıyorum:rolleyes: akşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil :KK43: ablam yolladı 😭
vaaayyyyy süpersinnn :KK9::KK60:

Baharat alerjiniz mi var canım, sebebini merak ettim. Zamanla diğer balıkları da dene canım, eldivenle falan dokunursun belki. Zaten balıkları temizleterek alabiliyorsun ama yıkamak için dokunacaksın mecburen.
yok canım baharat alerjisi değil de kızlarım ve eşim çölyak hastası ve karışım baharatlarda gluten olma ihtimali çok yüksek oluyormuş o yüzden tüketemiyoruz

eldivenle bi nebze hallederim heralde canım

şahsen ben de diyemezdim canım, reddetmek sonraki fırsatları da engeller bence :)
evet evet di mi aynennn, ona fırsat vermek istemem :KK53:

bu arada nasıl oldun, miden daha iyi mi

Kizceemm sonradan düzenleme yaptım yazdım sonradan hatta afiyet eksi olsun yazmışım aşkım 🤩🥰😘

Afiyet olsun sana canimm menü de spor da harika maşallah 🤩ne zamandır böyle tek öğün yapıyorsun merak ettim canım zor olmuyormu kahvaltıyı atlamak🤔

Çok geçmiş olsun canım 🥺

Hayrolsun inşallah feza ablacım🥺
Kendimi kilo hariç her yönden zayıf hissediyorum

Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 3507311
LenaG LenaG bu da başlangıç tartım. Hayırlı uğurlu olsun 😎
Hosgeldin , hedef kac😊
Günaaaydııın hasta olduk ailecek aşırı halsizim ve ödem var mayalanmış hamur gibi uyandım 🦦
Dün 11.00 ayak üstü omlet peynir
16.00 tarhana çorbası 1 mandalina
20.00 patlıcan musakka 2 kaşık pilav
40 dk zumba 1.5 lt civarı su suyu artırmaya çalışıyorum 🥲
sibel_84 sibel_84
Gecmis olsun yine de zumba yapilmis😃

Valla ben de yaparım, yanına katık edecek bir şeye bile ihtiyacım olmaz :))
Tarttım var ya 290 gr mış 11 dilim ekmek yani :skandal: bilmefen ne kadar çok yiyormuşuz 😭
Menüm sabah 11.00
Bir yumurta ile menemen
Peynir
İki dilim TB ekmeği
Öğlen 15.00
Bir kase buğday çorbası
Salata
Akşam 19.00
Buğday çorbası bı kase
Bir parça ekmek
Yeşil fasulye 3-4 YK
Şu 3.5 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Menü su çok güzel canım bol eksi olsun ❤️
Üşütmüş olabilir misin canım, o yüzden olabilir. Ya da suyu birden tüketiyorsan direkt boşaltıma gidermiş, içme düzenin değişmiş olabilir mi.
Yok canım her sey aynı sadece wc ye gitme ve giderken ki sıkışıklık farklı 🙄 kıvrıla kıvrıla gidiyprum kızzz 😂
Teşekkür ederim canım, akşam geç kalınca yemeyeyim bari dedim Sitare55 Sitare55 canım kaptanıma cumartesi için söz verdim. İnşallah mahcup olmam.
:KK60::KK60::KK74::KK200:
Konuş kaptanım konuş, benim kulağıma da fısıldaayabilirsin istersen :))
Gece buluşalım burada :sus::KK53:
20 Kasım menü
07.00 1 bardak sirkeli su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
10.30 1 yumurta 1 dilim peynir 7-8 zeytin 1 dilim tb ekmek turp roka
12.30 1.5 mandalina 12 beyaz leblebi 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.00 1 galeta 1 kuru kayısı 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
18.30 1 tatlı tabağı büyüklüğünde hamsi tava,bol salata 2 dilim ekmek 1 bardak soğuk çay
21.00 1 avuç patlamış mısır
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Sopuk çay niye ya ne güzel menüymüş mısır da var :KK12:
Dünkü menü mü de yazayım hemen 🥰

Sabah 9.00//
Çeyrek tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim

Öğlen 12//
İki adet tavuk but
İki havuç rendeleyip limonlayip salata yapıp yedim

Akşam 19.30//
Bir dilim tam buğday
150gr döner
Bol yeşillikli salata

Su 2.5lt
Spor 20dk chole think yaptım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @dolar milyoneri @94bassuk @Queen-zen Sitare55 Sitare55

Bu sefer beğendim afiyet kas olsun canım :KK60:
Vücuttaki tuz oranınin azaldığının belirtisiymis. Maden suyu bunu telafi ediyormuş. Geçen gün bir doktor anlatmıştı tekrar denk gelirse paylaşirim.
Aaa olabilir mi olabilir 😱
Kız yok denilir mi lahmacuna ve tırnaklı pideye.

Uyudum uyudum arada WC ye kalktım kulaklarım hep çınladı durdu.
Sen de olmasan kimle uğraşacağım. İnsan sevdiğini yerden yere vururmus 😁😁
Hadi yat yat sonra sabah çok sinilri oluyon😁😁
Sanki yedim taktigini tavsiye ederim canım 😘 Bu zamana kadar yedim de ne oldu' yu da ekle. :KK73:aglama yani sevin. Yağlar gidecek onun mutluluğu daha güzel. :KK36:
Valla dokuz lahmacundan bir tane kalmıştı akşam saat 12 suları bir kokuyor bir kokuyor 🙄
Hemen aldım dolap posetini hooop buzluğa tırnaklı pidenin de tamamını buzluğa yolladım ohhh, 🤣
Gurur duymak da kaptanlığa dahil mi :KK74::KK200:
@Elhan in dedigi gibi. Su atıyorsun ödem atıyorsun bebeğim.
Diyelim ki bir iki gun cok hamur isi tatli vs yedin vucut odem tuttu detoks tarzi beslenmeye geçtiğinde aşırı idrara cikarsin. Ben de noluyo böyle bu kadar su nereden geliyor demiştim.
Su atarken vucut tuz ve diger mineralleri da atar.
Oyle günlerde 1-su gittigi icin güzel kilo veririm 2- başim ağrır.
Bir de senin son olcumde su kaybin vardi. Cihazlar ne kadar dogru olcuyor bilmiyorum ama vucutta 1 kg kas 3 kilo su tutar. Kas kaybetmemeye calis ,yeyerli protein ve saglikli karbonhidrat sart. Sporun cok çünkü. Gaza gelip surekli detoks yapma özetle 🙈
Kız ben detoksçu bir insam değilim aslında menülerim genelde tam kahvaltı proteinli akşam seklindedir ama kasların su tuttugunu düşünüyprum bende bilemedim yani 🙄

Sitare55 Sitare55 @dolar milyoneri kontrolsuz yemelerimin ve kilo artisimin sebebi reglmis. Gecen aya göre 4 gun erken geldi 🥴
Oh gelmiş hoş gelmiş sökülür o iki güne🙏 Kahvaltıda ne yedin canım yazar mısın
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 3507311
LenaG LenaG bu da başlangıç tartım. Hayırlı uğurlu olsun 😎
Hoş geldin canım başlangocon hayırlı olsun 🙏
Günaaaydııın hasta olduk ailecek aşırı halsizim ve ödem var mayalanmış hamur gibi uyandım 🦦
sibel_84 sibel_84
Geçmiş olsun canım 🙏
Sitare55 Sitare55 kaptancigim sorma başıma geleni 🙁yumurtam bitmiş (dolaptaki yumurtadan bahsediyorum😁) ben şimdi ne yiycem kahvaltı da 😭doymazsam zorlanirim dışarıya da cikicam .Oyuzden musadenle mısır ekmeğinden yiyim bugün de 🙈
Mısır ekmeği ve yumurta ne alaka acaba 🙄
peynir yiyebilirdin yerine Küstüm baane:KK12::KK12:
20.11.2024

Kahvaltı 10:00
3 yemek kaşığ yulaf ile yapılmış yulaf lapası ( içeriğinde 1 su bardağı süt 2 kare %85 kakao oranlı bitter çikolata 1 tatlı kaşığı toz tarçın üzerine 2 yemek kaşığı orman meyvesı )

Ara 1 fincan Türk kahvesi
1 küçük dilim kek

Akşam
3 halka fırında palamut
1 tabak salata

2,5 litre su

6000 adım

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Menü çok güzel gündüz öğününde kek beni rahatsız etmedi bol eksi olsun canım ❤️🙏

sibel_84 sibel_84
Ailecek geçmiş olsun canım 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Sitare55 Sitare55 kaptancigim sorma başıma geleni 🙁yumurtam bitmiş (dolaptaki yumurtadan bahsediyorum😁) ben şimdi ne yiycem kahvaltı da 😭doymazsam zorlanirim dışarıya da cikicam .Oyuzden musadenle mısır ekmeğinden yiyim bugün de 🙈
Bugun hatta dun geceden beri evde yumurta yok netcem diye düşünüyordum ben de 😅 yimirta onemli🤭 Allahtan vaktim vardi gittim aldim geldim. :KK72:

Tarttım var ya 290 gr mış 11 dilim ekmek yani :skandal: bilmefen ne kadar çok yiyormuşuz 😭

Menü su çok güzel canım bol eksi olsun ❤️

Yok canım her sey aynı sadece wc ye gitme ve giderken ki sıkışıklık farklı 🙄 kıvrıla kıvrıla gidiyprum kızzz 😂

:KK60::KK60::KK74::KK200:

Gece buluşalım burada :sus::KK53:

Sopuk çay niye ya ne güzel menüymüş mısır da var :KK12:

Bu sefer beğendim afiyet kas olsun canım :KK60:

Aaa olabilir mi olabilir 😱

Valla dokuz lahmacundan bir tane kalmıştı akşam saat 12 suları bir kokuyor bir kokuyor 🙄
Hemen aldım dolap posetini hooop buzluğa tırnaklı pidenin de tamamını buzluğa yolladım ohhh, 🤣

Gurur duymak da kaptanlığa dahil mi :KK74::KK200:

Kız ben detoksçu bir insam değilim aslında menülerim genelde tam kahvaltı proteinli akşam seklindedir ama kasların su tuttugunu düşünüyprum bende bilemedim yani 🙄

Oh gelmiş hoş gelmiş sökülür o iki güne🙏 Kahvaltıda ne yedin canım yazar mısın

Hoş geldin canım başlangocon hayırlı olsun 🙏

Geçmiş olsun canım 🙏

Mısır ekmeği ve yumurta ne alaka acaba 🙄
peynir yiyebilirdin yerine Küstüm baane:KK12::KK12:

Menü çok güzel gündüz öğününde kek beni rahatsız etmedi bol eksi olsun canım ❤️🙏
Yazayim hemen
2 yumurtalı menemen
1 d tbe ile tost
4 zeytin
Domates, salatalik

X