- 14 Şubat 2021
- 1.161
- 7.114
- 43
Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Rekorum 15 gün normalde 1 ay tartilmayacagim diye soz vermistim kendime ama 15 gun dayanabildimicinin kıpır kıpır olmasi guzel degil mi demekki gidiyor kilolar. ben tartilara küstüm hic canim istemiyor tartilmak basarili kacamaksiz bir diyet yapsam da istedigim gibi gitmiyor o yuzden haftada 1 kez yetiyor bana
Geçmiş olsun canım
Cumartesiye ileri vadede yeni yıla bu emeklerimizin karşılığını almış olarak girecez inş canım
Ayy bende günler gitti resmen canım çok afedersinkaşar mevzusuna gelince sen 11 yasmışsın anacım ben nedem
Çok geçmiş olsun, mastit fena bir şey, umarım çabuk atlatırsın.
Çok geçmiş olsun canım
Hepinize çok teşekkür ederim kızlarKizceemm sonradan düzenleme yaptım yazdım sonradan hatta afiyet eksi olsun yazmışım aşkım
Afiyet olsun sana canimm menü de spor da harika maşallahne zamandır böyle tek öğün yapıyorsun merak ettim canım zor olmuyormu kahvaltıyı atlamak
Çok geçmiş olsun canım
Hayrolsun inşallah feza ablacım
Çok teşekkür ederim canım, evet normalde emzirirken olur mastıt ama kendimde öğrendim ki nadiren de olsa emzirmeyen kadınlarda da oluyormuş, ben de bu 3. Oluşu...ilki bebeğimi emzirirken oldu sonra emzirmeden 2 yıl sonra aynı yerden bir daha oldu, şimdi emzirmeyi bırakalı 5 yıl oldu şimdi aynı yerde bir daha oldu...bu yumurta büyüklüğünde dokunamiyorum ağrıyor hatta dokinmasam bile ağrıyor, halsizlik yapıyor 3 gün önce çıktıGecmis olsun canim mastit grnelde digumdan sonra süt kanallari tıkaninca olmuyor muydu ?sonra da mi oluyormus? Benim kistlerim var 10 yildan fazladir bazen regl dönemlerinde agri oluyor ama ates halsizlik yok senin dedigin farkli birsey herhalde
Süt mü gelmeye çalışıyor acabaHepinize çok teşekkür ederim kızlar
Çok teşekkür ederim canım, evet normalde emzirirken olur mastıt ama kendimde öğrendim ki nadiren de olsa emzirmeyen kadınlarda da oluyormuş, ben de bu 3. Oluşu...ilki bebeğimi emzirirken oldu sonra emzirmeden 2 yıl sonra aynı yerden bir daha oldu, şimdi emzirmeyi bırakalı 5 yıl oldu şimdi aynı yerde bir daha oldu...bu yumurta büyüklüğünde dokunamiyorum ağrıyor hatta dokinmasam bile ağrıyor, halsizlik yapıyor 3 gün önce çıktı
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Çok teşekkür ederim canım, evet normalde emzirirken olur mastıt ama kendimde öğrendim ki nadiren de olsa emzirmeyen kadınlarda da oluyormuş, ben de bu 3. Oluşu...ilki bebeğimi emzirirken oldu sonra emzirmeden 2 yıl sonra aynı yerden bir daha oldu, şimdi emzirmeyi bırakalı 5 yıl oldu şimdi aynı yerde bir daha oldu...bu yumurta büyüklüğünde dokunamiyorum ağrıyor hatta dokinmasam bile ağrıyor, halsizlik yapıyor 3 gün önce çıktı
Hoşgeldin canım
Amin canım sağol ALLAH razı olsunAllah şifa versin canım
Rabb'ime hep şükür ettiğim çok sevdiğim evimin önündeki yürüyüş alanımBurası neresi canım yaa cokk güzelll
Sütçü teyze haklıGünaydın grubun güzelleri . Günümüz sağlıklı ve kaçamaksız geçsin inşallah. Ben şekersiz kolajenli kahvemi içtim . Yoğurdum kefirim bitti . Sütçüm geldi 15kg süt aldim tencerede kaynıyor. Sütçü abla her hafta bu kadar sütü bitiriyormusunuz napiyorsun bunca sütü diye soruyorBu hafta dereotlu cörekotlu peynirde yapicam .
Yiaaa yeni yaşın kutlu olsun taş gibi olasın çısçıtır olasın sağlıkla huzurla mutlulukla aşklaaaaa dolasın annnkee
Yiaaa yeni yaşın kutlu olsun taş gibi olasın çısçıtır olasın sağlıkla huzurla mutlulukla aşklaaaaa dolasın annnkee
Ayyyy canımın içi bugün de senin doğum günün müüü?? İyi ki doğmuşsun en fit olduğun yaşın olsun
Ayyy nice senelere ankecimm yeni yaşın sana çıpçıtır hatun olma yolunda bol eksiler getirsin
🅼🆄🆃🅻🆄 🆈🅸🅻🅻🅰🆁 🅰🅽🅺🅴🅴
Doğum Günün Kutlu Olsun
Nice mutlu yıllara kuzum
Dogum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlaraamaa neden pasta ni yemedinnn incecik bir dilim yerdim ben olsam
Muhteşemsinher yiğidin harcı değildir doğum günü pastası hayır demek
Doğum günün kutlu olsunn nice mutlu senelere
Doğum günün kutlu olsun canım
Doğum günün kutlu olsun Ankecim, yeni yaşın çok çok güzel olsun.
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara
Geçmiş olsun canım. Sağlığına dikkat et. Kilo bir şekilde veriliyor. Önce sağlıkGünaaaydııın hasta olduk ailecek aşırı halsizim ve ödem var mayalanmış hamur gibi uyandım
Dün 11.00 ayak üstü omlet peynir
16.00 tarhana çorbası 1 mandalina
20.00 patlıcan musakka 2 kaşık pilav
40 dk zumba 1.5 lt civarı su suyu artırmaya çalışıyorum
sibel_84
Sütçü teyze haklıben 5 kilo alıyorum genelde yoğurt yapıyorum sadece arada lor yaptigim oldu