Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Elhan in dedigi gibi. Su atıyorsun ödem atıyorsun bebeğim.
Diyelim ki bir iki gun cok hamur isi tatli vs yedin vucut odem tuttu detoks tarzi beslenmeye geçtiğinde aşırı idrara cikarsin. Ben de noluyo böyle bu kadar su nereden geliyor demiştim.
Su atarken vucut tuz ve diger mineralleri da atar.
Oyle günlerde 1-su gittigi icin güzel kilo veririm 2- başim ağrır.
Bir de senin son olcumde su kaybin vardi. Cihazlar ne kadar dogru olcuyor bilmiyorum ama vucutta 1 kg kas 3 kilo su tutar. Kas kaybetmemeye calis ,yeyerli protein ve saglikli karbonhidrat sart. Sporun cok çünkü. Gaza gelip surekli detoks yapma özetle

Ben mesela şuan kendimi zor tutuyorum yemin ettiğim için tartilamiyorum. Regli var kilo vereceğimi sanmıyorum çık şiştim ama tartıda artı çıkarsa moralim bozulur diyeti bırakmamak için yemin ettim . Vücut bazen diyet yapsana direniyor canım ben 2 aydır doğru düzgün kilo veremedim 1 ileri 2 geri. Karatay yapıyorum aralıklı oruç gibi de oluyor . Akşam en geç 19 da yemeği bırakıyorum ertesi günü en erken 11 de katı gıdaya başlıyorum.

Çok geçmiş olsun, mastit fena bir şey, umarım çabuk atlatırsın.

Çok geçmiş olsun canım

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Çok teşekkür ederim canım, evet normalde emzirirken olur mastıt ama kendimde öğrendim ki nadiren de olsa emzirmeyen kadınlarda da oluyormuş, ben de bu 3. Oluşu...ilki bebeğimi emzirirken oldu sonra emzirmeden 2 yıl sonra aynı yerden bir daha oldu, şimdi emzirmeyi bırakalı 5 yıl oldu şimdi aynı yerde bir daha oldu...bu yumurta büyüklüğünde dokunamiyorum ağrıyor hatta dokinmasam bile ağrıyor, halsizlik yapıyor 3 gün önce çıktı

Günaydın grubun güzelleri . Günümüz sağlıklı ve kaçamaksız geçsin inşallah. Ben şekersiz kolajenli kahvemi içtim . Yoğurdum kefirim bitti . Sütçüm geldi 15kg süt aldim tencerede kaynıyor. Sütçü abla her hafta bu kadar sütü bitiriyormusunuz napiyorsun bunca sütü diye soruyor Bu hafta dereotlu cörekotlu peynirde yapicam .

Süt mü gelmeye çalışıyor acaba

Geçmiş olsun canım benim emzirirken olmuştu çok ağır geçmişti.

Sütçü teyze haklıben 5 kilo alıyorum genelde yoğurt yapıyorum sadece arada lor yaptigim oldu

Yürüyüşümü yaptım görev tamamEvi toplayıp AVM gidecem .Herkesin gıcık olduğu, öğretmenler günün de altın alan sınıf annesi olarak öğretmene hediye almaya cikicam dermişim
Hediye doğru da altın değil ama velilerden biri teklif etmedi değil de
Saat düşünüyoruz yanında bir çiçek çocuklar da resim şiir derken güzel bir gün olur inşallah

Yiaaa yeni yaşın kutlu olsun taş gibi olasın çısçıtır olasın sağlıkla huzurla mutlulukla aşklaaaaa dolasın annnkee

Yiaaa yeni yaşın kutlu olsun taş gibi olasın çısçıtır olasın sağlıkla huzurla mutlulukla aşklaaaaa dolasın annnkee

Ayyyy canımın içi bugün de senin doğum günün müüü?? İyi ki doğmuşsun en fit olduğun yaşın olsun

Ayyy nice senelere ankecimm yeni yaşın sana çıpçıtır hatun olma yolunda bol eksiler getirsin

🅼🆄🆃🅻🆄 🆈🅸🅻🅻🅰🆁 🅰🅽🅺🅴🅴
Doğum Günün Kutlu Olsun
Nice mutlu yıllara kuzum

Dogum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlara amaa neden pasta ni yemedinnn incecik bir dilim yerdim ben olsam

Muhteşemsin her yiğidin harcı değildir doğum günü pastası hayır demek

Doğum günün kutlu olsunn nice mutlu senelere

Doğum günün kutlu olsun canım

Doğum günün kutlu olsun Ankecim, yeni yaşın çok çok güzel olsun.

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara

çook teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için de ayrıca
inşallah bu yaşımız hepimizin en fit yaşı olur

Geçmiş olsun canım. Sağlığına dikkat et. Kilo bir şekilde veriliyor. Önce sağlık

Sütçü teyze haklıben 5 kilo alıyorum genelde yoğurt yapıyorum sadece arada lor yaptigim oldu

Kuzum ben 4kg şunu kavanozlara kapatıyorum kız oğlan sabah akşam birer bardak içiyor. 6 7 kilosu yoğurt kefir oluyor. Yoğurt üstündeki kaymağı biriktirip tereyağı yapıyorum. Benim çocuklar kutu meyve suyu vs içmiyorlar . Haftalık 5kg luk şişeye ayran yapiyirum onu içiyorlar .oğlumun yanında ayran koyuyorum genelde. Kalan sütte ya peynir oluyor . Ancak yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…