Sıkılaşıyorsun kaptanım bu da gözle fark edilen bir incelik. Terslikte işin sebebi bu.Beni her gören arkadaşıö mesela geçen hafta grüyor bu hafta görüypr aaa sen yine zayıflamışsın diypr oysa tartıda öyle değilbu terslikte bir iş var
Yumurtaya zam gelmişBugun hatta dun geceden beri evde yumurta yok netcem diye düşünüyordum ben deyimirta onemli Allahtan vaktim vardi gittim aldim geldim.
hahahaha sende mi elhan abla sitare zaten nazar etcek 50kg altı diye diyeYorumlara ben de demekten utanıyorum artık.
Keşke 3 kilo falan alsanhahahaha sende mi elhan abla sitare zaten nazar etcek 50kg altı diye diye
ağzından yel alsın götürsün emiiiKeşke 3 kilo falan alsan
Bu gidişle o yeller seni komple götürecekağzından yel alsın götürsün emiiio değilde sabah muhasebeci ablanın odasına uğradım bir iş için bana diyorki miden den sesler geliyor sabah yedim üstelik gurulduyor ajj gezerim geri yükselmeyeyim yeterki hahaahha
Sorma canım. Yarına pasta denildi. Ben yemem dedim.Sitareyle senin sınavın da ikram edilen yiyecekler
Aşağı indim birazdan alırım dedim. O arada benim ufaklık geldi. Ağzına tikiverdim. Bu çocuklar olmasa napcaz bilmiyoruminşallah kaptanımm
işte irade budurr
Tünaydınını aldım kabul ettim. Sismez zaten yeterince yiyerek şişmişiz.Oy anam anammm ben bu laflara nasıl kayıtsız kalayım canım ablalarım
Sorma ya
O zaman sana tünaydın
Bi yerlerin şişmesin ye sen onu
Konuş be kaptaniçem
Dikkat et canım en korktuğum şeydir.Bi fırtına çıktı sobalar tersine tersine üflemeye başladıgözüm yaşardı resmen dumandan
Sıkılaşıyorsun canım benim. Benimde bir gobek kaldı onu halledebilsem rahatlayacak kafam inşallah.Beni her gören arkadaşıö mesela geçen hafta grüyor bu hafta görüypr aaa sen yine zayıflamışsın diypr oysa tartıda öyle değilbu terslikte bir iş var
oluurrr senin yanına uçursun mesela kankamın yanına uğrarım bi hahahahahBu gidişle o yeller seni komple götürecek
Geçmiş olsun canım. Ama benden tavsiye portakal ve mandalina yi çıkar menunden eğer öksürüğün var ise.Merhabalar dünden beri çok kötüyüm boğaz öksürük çok afedersiniz grip mi virüs mü bilmiyorum
Menümü aktarayım
Sbah bir bardak portakal suyu
Sabah, 10
Küçük kase yoğurt,iki biber, kk peynir, haşlanmış yumurta, bir dilim tbekmek
Öğleden sonra 2 buçuk
Ortaboy kase köy tavuğu suyuetli
Bir mandalina, 3 dilim ayva ,
Meyve den sonra iştahım acildi
Bir avuç çekirdek
Akşam 6 da
Bir tabak Kuru fasulye,3yk bulgur,
Bir bardak ayran
Akşam çayın yanında kuru tarhana ve 3 ceviz bir mandalina
Bol bol akşama kadar limonlu çay içtim
LenaG sibel_84
Afiyet olsun canım. Menü de spor da harika.Çarşamba Menüm
(unutmadan yazayım)
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Sabah 10.30 : has yumurta 30 gr peynir
2 tam ceviz bol yeşillik bbir dilim çavdar ekm
Ara 12.30: sade kahve 1 hurma 2 k kayısı
Ara 16.00 :11 badem yeşil çay
Aksam 18.30: bol salata içine 2 ceviz 5 kaşık kadar has nohut
1 bardak ayran
Arkadaşla kahve içtik
21.00 filtre kahve
Su 3 litre
Spor:7000 adım
di miiiişağı indim birazdan alırım dedim. O arada benim ufaklık geldi. Ağzına tikiverdim. Bu çocuklar olmasa napcaz bilmiyorum
aaaa neden canımAma benden tavsiye portakal ve mandalina yi çıkar menunden eğer öksürüğün var ise.
Canım asit var ikisinde de öksürüge iyi gelmiyor. Faranjitli birisi olarak tecrübe ile sabittir.di miiii
aaaa neden canım
bunu ilk defa duydum, dikkat edeyim ben de bundan sonraCanım asit var ikisinde de öksürüge iyi gelmiyor. Faranjitli birisi olarak tecrübe ile sabittir.
Bana hiç iyi gelmiyor canım. Öksürük başladı mı onları çıkartırım hayatımdan.bunu ilk defa duydum, dikkat edeyim ben de bundan sonra