Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dünkü menü mü de yazayım hemen

Sabah 9.00//
Çeyrek tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim

Öğlen 12//
İki adet tavuk but
İki havuç rendeleyip limonlayip salata yapıp yedim

Akşam 19.30//
Bir dilim tam buğday
150gr döner
Bol yeşillikli salata

Su 2.5lt
Spor 20dk chole think yaptım
LenaG Boncuk2307 dolar milyoneri 94bassuk Queen-zen Sitare55

Rekorum 15 gün normalde 1 ay tartilmayacagim diye soz vermistim kendime ama 15 gun dayanabildimicinin kıpır kıpır olmasi guzel degil mi demekki gidiyor kilolar. ben tartilara küstüm hic canim istemiyor tartilmak basarili kacamaksiz bir diyet yapsam da istedigim gibi gitmiyor o yuzden haftada 1 kez yetiyor bana

Gecmis olsun canim mastit grnelde digumdan sonra süt kanallari tıkaninca olmuyor muydu ?sonra da mi oluyormus? Benim kistlerim var 10 yildan fazladir bazen regl dönemlerinde agri oluyor ama ates halsizlik yok senin dedigin farkli birsey herhalde

Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Vücuttaki tuz oranınin azaldığının belirtisiymis. Maden suyu bunu telafi ediyormuş. Geçen gün bir doktor anlatmıştı tekrar denk gelirse paylaşirim.

Benim psikolojimi bozuyor o yüzden yemin ediyorum tartilmamak için
Valla ben de tartilmasam aklım tartida kalıyor
Selamlaaarrr daha da arttırıyorum akşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil ablam yolladı
Kız yok denilir mi lahmacuna ve tırnaklı pideye.
Sibel kesin uyudu mu hakkında konuşacam da
Uyudum uyudum arada WC ye kalktım kulaklarım hep çınladı durdu.
Sen de olmasan kimle uğraşacağım. İnsan sevdiğini yerden yere vururmus
Afiyet olsun canım
Bir kaç kez kırmadan söyledim canım. Ah anlayabilseler. İki gündür de konuşmuyorum. Dun dedim varlıkları yokluklarindan daha çok zarar veren insanları çıkardım hayatımdan anlar iseler
Kızlar ben yatıyorum
menümü yarın yazarım artık
Herkese iyi geceler
Hadi yat yat sonra sabah çok sinilri oluyon
Sen kaç kızım, keçileri kaçırma da
Elhan bu kızlara ne yapsak ki? Hergün biri kaçıyor
Napalim Allah'ın emri ile kimse vermedi bizde kaçıyoruz.

Selamlaaarrr daha da arttırıyorum akşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil ablam yolladı
Sanki yedim taktigini tavsiye ederim canım Bu zamana kadar yedim de ne oldu' yu da ekle. aglama yani sevin. Yağlar gidecek onun mutluluğu daha güzel.

Günaydınlar dün gurme fırsatım olmadı hemen menümü yazayım
Sabah
1 dilim t.b ekmeği
Tereyağı peynir zeytin
Ara. Yok
Akşam
1 tabak kıymalı karnibahar yemeği
2 kaşık makarna
Yogurt ve acı biber
Saat 8 de cevizli sucuk 2 küçük dilim
Şu 1 litre tüm gün dışarı idim
Yürüyüş 19.bin adım
LenaG Boncuk2307 sibel_84

Günaydın kaptanım. Maratonun ruhsal huzurla ve enerjiyle geçsin.
Amin hocam yemek işi tamamdır. Şimdi kahvaltıya geçiyorum.
Afiyet olsun canım menü harika adım sayina diyecek kelime bulamiyorum tebrikler

Ablasının kuzusu siz dışında nasil hitap edersen et .
Tamam o zaman ben abladan devam edeyimm
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederimm kaptanımm

Gunaydin kizlarr

Yemin etme zaten o ne oyle dolandirici esnaf gibi Karar ver yeter.
Yapamayacağımiz sözler vermek özsaygımizi düşürür. Özsaygi da diyette bize en cok lazim olan sey. Kendine zarar vermek kendi kendini sabote etme gibi davranışların altinda öz saygı eksikligi yatar. Baya bir ilgimi çekti gecen hafta bununla ilgili bir video dinledim.
Çözümü şu yapabileceğin bir hedef koy ve buna uy. Özsaygi azalabildigi gibi artabilir de.
Zayiflamak icinse cogu dyt haftada 1 dese de bence sabah ac karna gunde 1 defa tartılmak da motive ediyor. Hangisi sana iyi geliyorsa onu tercih edersin. Ama yapabilecegini seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…