- 30 Aralık 2022
- 2.932
- 11.740
Rekorum 15 gün normalde 1 ay tartilmayacagim diye soz vermistim kendime ama 15 gun dayanabildimKızlar hergün tartılıyormusunuz. ben günde 2 kere tartiliyorum motivasyon düşüyor. Bir eksi bir artı çıkıyor. Daha önce bir kac kere yemin ettim tartilmadim. Dün yine yemin ettim cumartesiye kadar tartilmayacagim diye ama icim kıpır kıpır resmen tartılmak takıntı haline geldi
Gecmis olsun canim mastit grnelde digumdan sonra süt kanallari tıkaninca olmuyor muydu ?sonra da mi oluyormus? Benim kistlerim var 10 yildan fazladir bazen regl dönemlerinde agri oluyor ama ates halsizlik yok senin dedigin farkli birsey herhaldeSelam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginimönüme gelene catiyorum hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim
Behlül' ün mirası
Vücuttaki tuz oranınin azaldığının belirtisiymis. Maden suyu bunu telafi ediyormuş. Geçen gün bir doktor anlatmıştı tekrar denk gelirse paylaşirim.Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
GünaydınHayırlı sabahlar
Valla ben de tartilmasam aklım tartida kalıyorBenim psikolojimi bozuyor o yüzden yemin ediyorum tartilmamak için
Kız yok denilir mi lahmacuna ve tırnaklı pideye.Selamlaaarrr daha da arttırıyorumakşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil ablam yolladı
Uyudum uyudum arada WC ye kalktım kulaklarım hep çınladı durdu.Sibel kesin uyudu mu hakkında konuşacam da
Sen de olmasan kimle uğraşacağım. İnsan sevdiğini yerden yere vururmusYok kız o nerden çıktı
Maalesef ablacım
Mısır ekmeğini hani kaldırmıştın11 parça kaşar ne kız ayy kalanı harika canım bol eksi olsın
Sorma sorma dolunayın sibel etkisi
Harika canım bol eksi olsun
Afiyet eksi olsun çok gğzel menü canım
Menü spor su her şey çok gğzel canım afiyet şifa olsun
Harika menüler canım iki günü de çok begendim
Dünü ne güzel dengelemişsin canım afiywt eksi olsun
Mantı olmasa olurmuş canım afiyet eksi olsın
Kızzz benle uğraşıp duruyondolar milyoneri herkeste olduk görüyon mu hey gidim heeyyy
Kalanı öyle güzel yaptın ki kahvaltıdan sonrasını yaniyarın kahvaltı yapmadan bana yazar mısın
Kesin uyudun mu bak ona göre devame edeceğim hakkkında konuşmalarıma
Menüyü bir kere okuyunca eksiler otamatik yükleniyoradım su menü harika
Biraz var kaptanım ya üşüttüm ama çok şükür grip falan değilim
Afiyet eksi olsun canım harika devam ediyorsun
Sporuna menüne maşallah
Afiyet olsun canım
Bir kaç kez kırmadan söyledim canım. Ah anlayabilseler. İki gündür de konuşmuyorum. Dun dedim varlıkları yokluklarindan daha çok zarar veren insanları çıkardım hayatımdan anlar iselerCanım büyüktür diye her istediklerini yapamasınlar, sesin çıkmazsa daha beterini de yaparlar. Lafını bence hiç sakınma, saygısızlık edecek biri değilsin zaten ama içindekileri de bilsinler. Sen üzüleceğine onların karnı ağrısın biraz da.
Hadi yat yat sonra sabah çok sinilri oluyonKızlar ben yatıyorum
menümü yarın yazarım artık
Herkese iyi geceler
Napalim Allah'ın emri ile kimse vermedi bizde kaçıyoruz.
Sanki yedim taktigini tavsiye ederim canımSelamlaaarrr daha da arttırıyorumakşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil ablam yolladı
Günaydın kaptanım.Günaydın hanımlar. Benim maratonum başlıyor.
Günaydın canimHayırlı sabahlar
Günaydın kankişimGünaydın hanımlar
Günaydın canım Allah kolaylık versinGünaydın hanımlar. Benim maratonum başlıyor.
GunaydinGünaydınn kızlarr
Amin hocam yemek işi tamamdır. Şimdi kahvaltıya geçiyorum.Günaydın kaptanım.Maratonun ruhsal huzurla ve enerjiyle geçsin.
Afiyet olsun canım menü harika adım sayina diyecek kelime bulamiyorum tebriklerGünaydınlar dün gurme fırsatım olmadı hemen menümü yazayım
Sabah
1 dilim t.b ekmeği
Tereyağı peynir zeytin
Ara. Yok
Akşam
1 tabak kıymalı karnibahar yemeği
2 kaşık makarna
Yogurt ve acı biber
Saat 8 de cevizli sucuk 2 küçük dilim
Şu 1 litre tüm gün dışarı idim
Yürüyüş 19.bin adım
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Tamam o zaman ben abladan devam edeyimmAblasının kuzusu siz dışında nasil hitap edersen et .
Teşekkür ederim kaptanımBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş
Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiiigörsem beğeni atar veya cevap verirdim
Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir
Afiyet olsunhem akşaamm hem böreekl bilemedim
Afiyet olsun
Doğum günün kutlu olsun canım
Afiyet olsunsporlar efsane
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel bir menü
afiyet olsunne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?
Afiyet olsun akşam baya az olmuş
Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz
Spor ve su
Güzel menüler canım afiyet olsun
Vay güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canımhasta hasta iyi spor yapmışsın
Afiyet olsun canımya çorbayı ya pırasayı mı tercih etseydik acaba
Su ve adımlar çok güzel
Teşekkür ederimm kaptanımmYok kız o nerden çıktı
Maalesef ablacım
Mısır ekmeğini hani kaldırmıştın11 parça kaşar ne kız ayy kalanı harika canım bol eksi olsın
Sorma sorma dolunayın sibel etkisi
Harika canım bol eksi olsun
Afiyet eksi olsun çok gğzel menü canım
Menü spor su her şey çok gğzel canım afiyet şifa olsun
Harika menüler canım iki günü de çok begendim
Dünü ne güzel dengelemişsin canım afiywt eksi olsun
Mantı olmasa olurmuş canım afiyet eksi olsın
Kızzz benle uğraşıp duruyondolar milyoneri herkeste olduk görüyon mu hey gidim heeyyy
Kalanı öyle güzel yaptın ki kahvaltıdan sonrasını yaniyarın kahvaltı yapmadan bana yazar mısın
Kesin uyudun mu bak ona göre devame edeceğim hakkkında konuşmalarıma
Menüyü bir kere okuyunca eksiler otamatik yükleniyoradım su menü harika
Biraz var kaptanım ya üşüttüm ama çok şükür grip falan değilim
Afiyet eksi olsun canım harika devam ediyorsun
Sporuna menüne maşallah
Yemin etme zaten o ne oyle dolandirici esnaf gibiKızlar hergün tartılıyormusunuz. ben günde 2 kere tartiliyorum motivasyon düşüyor. Bir eksi bir artı çıkıyor. Daha önce bir kac kere yemin ettim tartilmadim. Dün yine yemin ettim cumartesiye kadar tartilmayacagim diye ama icim kıpır kıpır resmen tartılmak takıntı haline geldi
Burası neresi canım yaa cokk güzelll