Selamlaaarrr daha da arttırıyorumakşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil ablam yolladı
Sonra ki yorumumu gormemissin şekerim dedim ki kahvaltıdan sonra gördüm yorumunu bugünlük yedim yarın itibariyle bırakıyorumYok kız o nerden çıktı
Maalesef ablacım
Mısır ekmeğini hani kaldırmıştın11 parça kaşar ne kız ayy kalanı harika canım bol eksi olsın
Sorma sorma dolunayın sibel etkisi
Harika canım bol eksi olsun
Afiyet eksi olsun çok gğzel menü canım
Menü spor su her şey çok gğzel canım afiyet şifa olsun
Harika menüler canım iki günü de çok begendim
Dünü ne güzel dengelemişsin canım afiywt eksi olsun
Mantı olmasa olurmuş canım afiyet eksi olsın
Kızzz benle uğraşıp duruyon@dolar milyoneri herkeste olduk görüyon mu hey gidim heeyyy
Kalanı öyle güzel yaptın ki kahvaltıdan sonrasını yaniyarın kahvaltı yapmadan bana yazar mısın
Kesin uyudun mu bak ona göre devame edeceğim hakkkında konuşmalarıma
Menüyü bir kere okuyunca eksiler otamatik yükleniyoradım su menü harika
Biraz var kaptanım ya üşüttüm ama çok şükür grip falan değilim
Afiyet eksi olsun canım harika devam ediyorsun
Sporuna menüne maşallah
41 kere maşallahLenaG Boncuk2307 Sitare55
20 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
100 gr ızgara köfte
Söğüş ( domates, salatalık)
Lahana sote
Tarhana çorbası
30 gr beyaz peynir
Yarım poetakal
Yarım nar
25 gr badem
Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı, maden suyu
Egzersiz :
21:00-22:15
1. Ve 2. Video 1 er kez 3. Video 3 kez yapıldı. Toplam :36 dk Bölgesel (kalça-bacak)
30 dk evde yürüyüş =3000 adım
360 jumpıng jaks
@yosunlupapatyaFitt_anne
Afiyet olsun canım.Sen de ben gibi bı lokma da olsa tatlı birşeyler yemeyince noktayi koyamiyosun kahvaltı da zannedersem
Geçmiş olsun canımSelam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginimönüme gelene catiyorum hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim
Cumartesiye ileri vadede yeni yıla bu emeklerimizin karşılığını almış olarak girecez inş canımBenimkilerden güverte tahin helvası yediler burnumun direği sızladı. Sabah sahilde simit gördüm kıza aldim kendim tadına bile bakmadım. Simit tok olsamda hayır diyemeyeceğim bir şey. Cumartesi tartıda eksi görürsem òdül olarak simit yicemmmm
Ayy bende günler gitti resmen canım çok afedersinSonra ki yorumumu gormemissin şekerim dedim ki kahvaltıdan sonra gördüm yorumunu bugünlük yedim yarın itibariyle bırakıyorum
Kaşar da 1 parça ya 11 parça kaşar yiyene kadar çikolata yerdim
Canım büyüktür diye her istediklerini yapamasınlar, sesin çıkmazsa daha beterini de yaparlar. Lafını bence hiç sakınma, saygısızlık edecek biri değilsin zaten ama içindekileri de bilsinler. Sen üzüleceğine onların karnı ağrısın biraz da.Bilmiyorum hep çocukça gelmiştir gidip şikayet etmek.
Şarkıda güzelmiş
Ben yerinden getirtirim sana merak etme canım
Boşver yeme zaten yediğimiz için bu halde değil miyiz?
Yaşlarına bakinca benden büyükler. Ama çocuk gibi davranıyorlar. Büyük olunca da birşey diyemiyorum. Ama dün patladım. Bugün müdür bey yanına çağırdı.
Bende kırıldığımı açıkça söyledim.
Tost ağır geldi herhalde . Bünye alışkın olmayınca.
Valla ben de yaparım, yanına katık edecek bir şeye bile ihtiyacım olmaz :))Eve gidince bu ekmwği tartacam kaç gr diye kaç dilime bedelben bunun bir tanesini rahat yerim ikinciden de alırım normalde
Baharat alerjiniz mi var canım, sebebini merak ettim. Zamanla diğer balıkları da dene canım, eldivenle falan dokunursun belki. Zaten balıkları temizleterek alabiliyorsun ama yıkamak için dokunacaksın mecburen.evet kuzum, kızların beslenmesine börek vardı bugün ama yemedimmm
ne demek canım şifa olsun inşallah
tamam canımm somon alayım, açılışı somonla yapayım sonra belki alıştıkça başka balıklara da dönerim
kajun ve sebze çeşnisi biz kullanamıyoruz, ama başka baharatlarla çeşitlendireyim bakalım
aynenn öyle kaptanım doğru diyorsun
Sağol canım amin inşallahahh canımm, tez zamanda iyileşir inşallah
Aynen canım salgın varmışCanım bi kereden bişey olmaz ama bi daha dikkat et istersen akşam balıkla bir dilim yiyebilirsin ekmekten
Sporun da güzel
Benim cts üç öğün de çok sıkıntılıydı, bi de malum 8 gün geciken regl var o yüzden çok sağlıklı bir sonuç olmadı canım
üç gün zaten hemen bitiyo
Sarkmsaklı yoğurdu seversen gayet güzel oluyor canım
Teşekkür ederim kaptanım üç gün kabak detoksu yaptım inşallah cumartesi güzel bi sonuç olur
Waooowww harikasın aşko ama neden bizim takımda değilsin neden nedeeennnnnn
Bi de bişey rica edebilir miyim , pp değiştirsen olur mu foto bende koşullama oldu sanki hep cezalı gibi düşünüyorum seni bu fotoyu görünce
Nedeeeennnnnnn kaptan değilsin diye mi böyle oldu çiçeğim kaptanken nasıl güzel yarışıyorduk senle
Hastayım getirt de yiyelim
Senin kocam tam bir gurme hayatım
Ama sen yine de yapıp yediklerini gurme
Saat manidar (._.)
Ay çok geçmiş olsun canım salgın var herhalde
Aslında menü yazarken altına bazen eklemek istiyorum. bakın ben bunları bunları reddettim, irademe sahip çıktım diye göstermek istiyorum :))Hadi bugün hayır dediklerimizi yazalım
Yok mu arttıran
Amin canım sağolasınBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş
Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiiigörsem beğeni atar veya cevap verirdim
Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir
Afiyet olsunhem akşaamm hem böreekl bilemedim
Afiyet olsun
Doğum günün kutlu olsun canım
Afiyet olsunsporlar efsane
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel bir menü
afiyet olsunne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?
Afiyet olsun akşam baya az olmuş
Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz
Spor ve su
Güzel menüler canım afiyet olsun
Vay güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canımhasta hasta iyi spor yapmışsın
Afiyet olsun canımya çorbayı ya pırasayı mı tercih etseydik acaba
Su ve adımlar çok güzel
Sağol kaptanımYok kız o nerden çıktı
Maalesef ablacım
Mısır ekmeğini hani kaldırmıştın11 parça kaşar ne kız ayy kalanı harika canım bol eksi olsın
Sorma sorma dolunayın sibel etkisi
Harika canım bol eksi olsun
Afiyet eksi olsun çok gğzel menü canım
Menü spor su her şey çok gğzel canım afiyet şifa olsun
Harika menüler canım iki günü de çok begendim
Dünü ne güzel dengelemişsin canım afiywt eksi olsun
Mantı olmasa olurmuş canım afiyet eksi olsın
Kızzz benle uğraşıp duruyon@dolar milyoneri herkeste olduk görüyon mu hey gidim heeyyy
Kalanı öyle güzel yaptın ki kahvaltıdan sonrasını yaniyarın kahvaltı yapmadan bana yazar mısın
Kesin uyudun mu bak ona göre devame edeceğim hakkkında konuşmalarıma
Menüyü bir kere okuyunca eksiler otamatik yükleniyoradım su menü harika
Biraz var kaptanım ya üşüttüm ama çok şükür grip falan değilim
Afiyet eksi olsun canım harika devam ediyorsun
Sporuna menüne maşallah
Sağol kaptaniçemBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş
Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiiigörsem beğeni atar veya cevap verirdim
Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir
Afiyet olsunhem akşaamm hem böreekl bilemedim
Afiyet olsun
Doğum günün kutlu olsun canım
Afiyet olsunsporlar efsane
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel bir menü
afiyet olsunne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?
Afiyet olsun akşam baya az olmuş
Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz
Spor ve su
Güzel menüler canım afiyet olsun
Vay güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canımhasta hasta iyi spor yapmışsın
Afiyet olsun canımya çorbayı ya pırasayı mı tercih etseydik acaba
Su ve adımlar çok güzel
Tavsiye için çok teşekkür ederim arkadaşım. Çok sık yaşamam şükürler olsun. Ya bir şey dokundu ya da uzun süre açlık yüzünden ağrıdı. Gün içinde hafifleyip geçti. Kudret narını biliyorum, komşum yetiştirip veriyordu, zeytinyağlı yapmıştım ama tüketmek nasip olmadı. Yorumlara da bakacağım, bayağı faydalı diye biliyorum. İlgilenip paylaşman çok mutlu etti beni, tekrar teşekkür ederimCok sık mide agriniz oluyorsa bir caresine bakmak lazim.
Tedavi amacli zeytinyağlı kudret narı diyetisyen arkadaşım öneriyor. Yorumlari okursaniz doktor diyetisyen tavsiyesi ile z.yagli kudret nari kullanan cok insan var. Gecmis olsun
Zade Vital Zeytinyağlı Kudret Narı Fiyatı, Yorumları - Trendyol