Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginim önüme gelene catiyorum hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim

Selamlaaarrr daha da arttırıyorum akşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil ablam yolladı

Benimkilerden güverte tahin helvası yediler burnumun direği sızladı. Sabah sahilde simit gördüm kıza aldim kendim tadına bile bakmadım. Simit tok olsamda hayır diyemeyeceğim bir şey. Cumartesi tartıda eksi görürsem òdül olarak simit yicemmmm

Sonra ki yorumumu gormemissin şekerim dedim ki kahvaltıdan sonra gördüm yorumunu bugünlük yedim yarın itibariyle bırakıyorum
Kaşar da 1 parça ya 11 parça kaşar yiyene kadar çikolata yerdim

41 kere maşallah diyorum helal olsun arkadaşım
Ben de yarın zumbaya yazılicam inşaallah haftanın 3 günü zumba 1 gün pilates motivasyon akarken bütün tuşlara basiyim diyorum

Afiyet olsun canım.Sen de ben gibi bı lokma da olsa tatlı birşeyler yemeyince noktayi koyamiyosun kahvaltı da zannedersem

Geçmiş olsun canım
Cumartesiye ileri vadede yeni yıla bu emeklerimizin karşılığını almış olarak girecez inş canım
Sonra ki yorumumu gormemissin şekerim dedim ki kahvaltıdan sonra gördüm yorumunu bugünlük yedim yarın itibariyle bırakıyorum
Kaşar da 1 parça ya 11 parça kaşar yiyene kadar çikolata yerdim
Ayy bende günler gitti resmen canım çok afedersin kaşar mevzusuna gelince sen 11 yasmışsın anacım ben nedem

Canım büyüktür diye her istediklerini yapamasınlar, sesin çıkmazsa daha beterini de yaparlar. Lafını bence hiç sakınma, saygısızlık edecek biri değilsin zaten ama içindekileri de bilsinler. Sen üzüleceğine onların karnı ağrısın biraz da.

Baharat alerjiniz mi var canım, sebebini merak ettim. Zamanla diğer balıkları da dene canım, eldivenle falan dokunursun belki. Zaten balıkları temizleterek alabiliyorsun ama yıkamak için dokunacaksın mecburen.

Aynen canım salgın varmış

Amin canım sağolasın

Sağol kaptanım

Sağol kaptaniçem
Şöyle ki benim yağsız tatsız,tuzsuz diyet yemeklerimi kandırıp bazen bey'e yediriyorum pırasa ve çorbamı iki gündür yedirdimde bugün kıyamadım ben ikisinide yemiş bulundum mantı güya yemicektim

Tavsiye için çok teşekkür ederim arkadaşım. Çok sık yaşamam şükürler olsun. Ya bir şey dokundu ya da uzun süre açlık yüzünden ağrıdı. Gün içinde hafifleyip geçti. Kudret narını biliyorum, komşum yetiştirip veriyordu, zeytinyağlı yapmıştım ama tüketmek nasip olmadı. Yorumlara da bakacağım, bayağı faydalı diye biliyorum. İlgilenip paylaşman çok mutlu etti beni, tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…