Çok geçmiş olsun canım çabuk iyileşsin inşallah. Küçük büyük farketmiyor canım, illa ki hastalanıyorlar. Allah büyük dert vermesin, dermansız bırakmasın.Sabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için
şahsen ben de diyemezdim canım, reddetmek sonraki fırsatları da engeller bence :)vallahi ben hayır diyemezdim, şundan diyemezdim "yavvv kırk yılın başında bi karımı kahvaltıya götürmek istemişim ona da itiraz ediyorsun" demesin diye eşim
maşallah kaptanım çok iyi gidiyorsun, çok uzun sürmez hedefine ulaşman
çok geçmiş olsun canım nesi varmış
Üşütmüş olabilir misin canım, o yüzden olabilir. Ya da suyu birden tüketiyorsan direkt boşaltıma gidermiş, içme düzenin değişmiş olabilir mi.Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Geçmiş olsun canım, havalar fena dikkatli olmak lazım.Ay ben de hastayım kemiklerimin içi ağrıyor
Sana da geçmiş olsun bidenemmm
Doğum günün kutlu olsun Ankecim, yeni yaşın çok çok güzel olsun.kızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
ve doğumgünü pastamı yemedim bence muhteşemim ahahadksdjkdajkldj
ama çok yoğunum çok aşırı aşırı yoğunum
o kadar çok iş vardı ki, kutlayan kimsenin telefonunu açamadım
doğum günü harici 108 görüşme yapmışım yaa
Teşekkür ederim canım, akşam geç kalınca yemeyeyim bari dedimEvvet tartı fotosu bekleriz efem tekrar başlangıcın hayırlı sağlıklı olsun
Güzel menü olmuş ve spor da çok iyi bir de 2.5 lt üstü su içtiysen süper
Afiyet olsuntek öğünümsü vay adımlar da güzel
Konuş kaptanım konuş, benim kulağıma da fısıldaayabilirsin istersen :))Sibel kesin uyudu mu hakkında konuşacam da
Çok geçmiş olsun, mastit fena bir şey, umarım çabuk atlatırsın.Selam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginimönüme gelene catiyorum hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim
Bende çok seçerdim, akşam sofrada sevmediğim yemek varsa peynir ekmek yer, yemeğe dokunmazdım14 yaşındaki kızım inat aç kalır yemez . Diğerlerine yedirtebilirim bu teknikle aslında
Acil şifalar dilerim canımSabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllarakızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
ve doğumgünü pastamı yemedim bence muhteşemim ahahadksdjkdajkldj
ama çok yoğunum çok aşırı aşırı yoğunum
o kadar çok iş vardı ki, kutlayan kimsenin telefonunu açamadım
doğum günü harici 108 görüşme yapmışım yaa
Sen kaç kızım, keçileri kaçırma daHadi ben kaçar hanımlar. Erkenden yatayım sabah kalkıp yine yemek yapacağım. Herkese iyi geceler
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginimönüme gelene catiyorum hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim
Kizceemm sonradan düzenleme yaptım yazdım sonradan hatta afiyet eksi olsun yazmışım aşkımBeni alıntılayon da niye cevaplamaaaayoooonnnn
Afiyet olsun sana canimm menü de spor da harika maşallahLenaG Boncuk2307 Sitare55
20 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
100 gr ızgara köfte
Söğüş ( domates, salatalık)
Lahana sote
Tarhana çorbası
30 gr beyaz peynir
Yarım poetakal
Yarım nar
25 gr badem
Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı, maden suyu
Egzersiz :
21:00-22:15
1. Ve 2. Video 1 er kez 3. Video 3 kez yapıldı. Toplam :36 dk Bölgesel (kalça-bacak)
30 dk evde yürüyüş =3000 adım
360 jumpıng jaks
yosunlupapatya @Fitt_anne
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginimönüme gelene catiyorum hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim
Hayrolsun inşallah feza ablacımİyi geceler
Hiç tadım yok
Menü, spor yarın yazarım