Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için
Çok geçmiş olsun canım çabuk iyileşsin inşallah. Küçük büyük farketmiyor canım, illa ki hastalanıyorlar. Allah büyük dert vermesin, dermansız bırakmasın.

şahsen ben de diyemezdim canım, reddetmek sonraki fırsatları da engeller bence :)

Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Üşütmüş olabilir misin canım, o yüzden olabilir. Ya da suyu birden tüketiyorsan direkt boşaltıma gidermiş, içme düzenin değişmiş olabilir mi.

Doğum günün kutlu olsun Ankecim, yeni yaşın çok çok güzel olsun.

Teşekkür ederim canım, akşam geç kalınca yemeyeyim bari dedim Sitare55 canım kaptanıma cumartesi için söz verdim. İnşallah mahcup olmam.

Çok geçmiş olsun, mastit fena bir şey, umarım çabuk atlatırsın.

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara

Çok geçmiş olsun canım

20 Kasım menü
07.00 1 bardak sirkeli su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
10.30 1 yumurta 1 dilim peynir 7-8 zeytin 1 dilim tb ekmek turp roka
12.30 1.5 mandalina 12 beyaz leblebi 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.00 1 galeta 1 kuru kayısı 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
18.30 1 tatlı tabağı büyüklüğünde hamsi tava,bol salata 2 dilim ekmek 1 bardak soğuk çay
21.00 1 avuç patlamış mısır
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Sitare55 Boncuk2307

Beni alıntılayon da niye cevaplamaaaayoooonnnn
Kizceemm sonradan düzenleme yaptım yazdım sonradan hatta afiyet eksi olsun yazmışım aşkım
Afiyet olsun sana canimm menü de spor da harika maşallah ne zamandır böyle tek öğün yapıyorsun merak ettim canım zor olmuyormu kahvaltıyı atlamak
Çok geçmiş olsun canım
İyi geceler
Hiç tadım yok
Menü, spor yarın yazarım
Hayrolsun inşallah feza ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…