Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dünkü menü mü de yazayım hemen 🥰

Sabah 9.00//
Çeyrek tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim

Öğlen 12//
İki adet tavuk but
İki havuç rendeleyip limonlayip salata yapıp yedim

Akşam 19.30//
Bir dilim tam buğday
150gr döner
Bol yeşillikli salata

Su 2.5lt
Spor 20dk chole think yaptım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 dolar milyoneri dolar milyoneri 94bassuk 94bassuk Queen-zen Queen-zen Sitare55 Sitare55

Kızlar hergün tartılıyormusunuz. ben günde 2 kere tartiliyorum motivasyon düşüyor :işsiz: . Bir eksi bir artı çıkıyor. Daha önce bir kac kere yemin ettim tartilmadim.🙈 Dün yine yemin ettim cumartesiye kadar tartilmayacagim diye ama icim kıpır kıpır resmen tartılmak takıntı haline geldi
Rekorum 15 gün normalde 1 ay tartilmayacagim diye soz vermistim kendime ama 15 gun dayanabildim😅icinin kıpır kıpır olmasi guzel degil mi demekki gidiyor kilolar. ben tartilara küstüm hic canim istemiyor tartilmak basarili kacamaksiz bir diyet yapsam da istedigim gibi gitmiyor o yuzden haftada 1 kez yetiyor bana

Selam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginim 😁önüme gelene catiyorum 🤷🙈 hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim
Gecmis olsun canim mastit grnelde digumdan sonra süt kanallari tıkaninca olmuyor muydu ?sonra da mi oluyormus? Benim kistlerim var 10 yildan fazladir bazen regl dönemlerinde agri oluyor ama ates halsizlik yok senin dedigin farkli birsey herhalde

Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Vücuttaki tuz oranınin azaldığının belirtisiymis. Maden suyu bunu telafi ediyormuş. Geçen gün bir doktor anlatmıştı tekrar denk gelirse paylaşirim.

Benim psikolojimi bozuyor o yüzden yemin ediyorum tartilmamak için 😄
Valla ben de tartilmasam aklım tartida kalıyor 😁😁
Selamlaaarrr daha da arttırıyorum:rolleyes: akşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil :KK43: ablam yolladı 😭
Kız yok denilir mi lahmacuna ve tırnaklı pideye.
Sibel kesin uyudu mu hakkında konuşacam da :KK53:
Uyudum uyudum arada WC ye kalktım kulaklarım hep çınladı durdu.
Yok kız o nerden çıktı 😂

Maalesef ablacım 🙄

Mısır ekmeğini hani kaldırmıştın 😏 11 parça kaşar ne kız ayy kalanı harika canım bol eksi olsın 🙏

Sorma sorma dolunayın sibel etkisi 😂

Harika canım bol eksi olsun 🙏😘

Afiyet eksi olsun çok gğzel menü canım 😘❤️

Menü spor su her şey çok gğzel canım afiyet şifa olsun 🙏😍

Harika menüler canım iki günü de çok begendim 😍😘

Dünü ne güzel dengelemişsin canım afiywt eksi olsun 😘😍❤️

Mantı olmasa olurmuş canım afiyet eksi olsın ❤️😘

Kızzz benle uğraşıp duruyon 😂 dolar milyoneri dolar milyoneri herkeste olduk görüyon mu hey gidim heeyyy 🙄

Kalanı öyle güzel yaptın ki kahvaltıdan sonrasını yani 😘😘😘😘 yarın kahvaltı yapmadan bana yazar mısın 🙏

Kesin uyudun mu bak ona göre devame edeceğim hakkkında konuşmalarıma 🤣

Menüyü bir kere okuyunca eksiler otamatik yükleniyor :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: adım su menü harika 😘

Biraz var kaptanım ya üşüttüm ama çok şükür grip falan değilim 🙏

Afiyet eksi olsun canım harika devam ediyorsun ❤️😘

Sporuna menüne maşallah 🧿
Sen de olmasan kimle uğraşacağım. İnsan sevdiğini yerden yere vururmus 😁😁
20.11.24
08.30
1 haşlanmış yumurta domates,7 zeytin,iki lokma ekmek ve bal

12.30
2 yumurta ile peynirli omlet,zeytin, 1 dilim ekmek 1 çk bal

19.30
3 YK patates salatası, 1 dilim ekmek,yoğurt, 2 kare bitter

Şu:1.5 lt. LenaG LenaG sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun canım
Canım büyüktür diye her istediklerini yapamasınlar, sesin çıkmazsa daha beterini de yaparlar. Lafını bence hiç sakınma, saygısızlık edecek biri değilsin zaten ama içindekileri de bilsinler. Sen üzüleceğine onların karnı ağrısın biraz da.
Bir kaç kez kırmadan söyledim canım. Ah anlayabilseler. İki gündür de konuşmuyorum. Dun dedim varlıkları yokluklarindan daha çok zarar veren insanları çıkardım hayatımdan anlar iseler
Kızlar ben yatıyorum :uykucu:
menümü yarın yazarım artık 🙏
Herkese iyi geceler ❤️🥳🥰🌸🌹
Hadi yat yat sonra sabah çok sinilri oluyon😁😁
Sen kaç kızım, keçileri kaçırma da
Elhan Elhan bu kızlara ne yapsak ki? Hergün biri kaçıyor :KK70: :KK70:
Napalim Allah'ın emri ile kimse vermedi bizde kaçıyoruz.

Selamlaaarrr daha da arttırıyorum:rolleyes: akşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil :KK43: ablam yolladı 😭
Sanki yedim taktigini tavsiye ederim canım 😘 Bu zamana kadar yedim de ne oldu' yu da ekle. :KK73:aglama yani sevin. Yağlar gidecek onun mutluluğu daha güzel. :KK36:

Günaydınlar dün gurme fırsatım olmadı hemen menümü yazayım
Sabah
1 dilim t.b ekmeği
Tereyağı peynir zeytin
Ara. Yok
Akşam
1 tabak kıymalı karnibahar yemeği
2 kaşık makarna
Yogurt ve acı biber
Saat 8 de cevizli sucuk 2 küçük dilim
Şu 1 litre tüm gün dışarı idim
Yürüyüş 19.bin adım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Günaydın kaptanım. :KK60:Maratonun ruhsal huzurla ve enerjiyle geçsin. :dua:
Amin hocam yemek işi tamamdır. Şimdi kahvaltıya geçiyorum.
Günaydınlar dün gurme fırsatım olmadı hemen menümü yazayım
Sabah
1 dilim t.b ekmeği
Tereyağı peynir zeytin
Ara. Yok
Akşam
1 tabak kıymalı karnibahar yemeği
2 kaşık makarna
Yogurt ve acı biber
Saat 8 de cevizli sucuk 2 küçük dilim
Şu 1 litre tüm gün dışarı idim
Yürüyüş 19.bin adım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun canım menü harika adım sayina diyecek kelime bulamiyorum tebrikler 😎

Ablasının kuzusu siz dışında nasil hitap edersen et . :KK60:
Tamam o zaman ben abladan devam edeyimm 🥰 :KK60:
Başlangıcın hayırlı olsun canım ❤️

Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah 🙏

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş ❤️

Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiii 🙈görsem beğeni atar veya cevap verirdim

Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir ❤️

Afiyet olsun❤️ hem akşaamm hem böreekl bilemedim 🙈

Afiyet olsun ❤️

Doğum günün kutlu olsun canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ sporlar efsane 🧿

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım güzel bir menü ❤️

afiyet olsun❤️ ne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?

Afiyet olsun akşam baya az olmuş ❤️

Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz ❤️
Spor ve su 🧿

Güzel menüler canım afiyet olsun❤️

Vay güzel menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ hasta hasta iyi spor yapmışsın 🧿

Afiyet olsun canım ❤️ ya çorbayı ya pırasayı mı tercih etseydik acaba 🥰
Su ve adımlar çok güzel 🧿
Teşekkür ederim kaptanım 🥰:KK60:
Yok kız o nerden çıktı 😂

Maalesef ablacım 🙄

Mısır ekmeğini hani kaldırmıştın 😏 11 parça kaşar ne kız ayy kalanı harika canım bol eksi olsın 🙏

Sorma sorma dolunayın sibel etkisi 😂

Harika canım bol eksi olsun 🙏😘

Afiyet eksi olsun çok gğzel menü canım 😘❤️

Menü spor su her şey çok gğzel canım afiyet şifa olsun 🙏😍

Harika menüler canım iki günü de çok begendim 😍😘

Dünü ne güzel dengelemişsin canım afiywt eksi olsun 😘😍❤️

Mantı olmasa olurmuş canım afiyet eksi olsın ❤️😘

Kızzz benle uğraşıp duruyon 😂 dolar milyoneri dolar milyoneri herkeste olduk görüyon mu hey gidim heeyyy 🙄

Kalanı öyle güzel yaptın ki kahvaltıdan sonrasını yani 😘😘😘😘 yarın kahvaltı yapmadan bana yazar mısın 🙏

Kesin uyudun mu bak ona göre devame edeceğim hakkkında konuşmalarıma 🤣

Menüyü bir kere okuyunca eksiler otamatik yükleniyor :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: adım su menü harika 😘

Biraz var kaptanım ya üşüttüm ama çok şükür grip falan değilim 🙏

Afiyet eksi olsun canım harika devam ediyorsun ❤️😘

Sporuna menüne maşallah 🧿
Teşekkür ederimm kaptanımm 🥰🥰 :KK60:

Gunaydin kizlarr:KK200::KK200::KK68::KK37:

Kızlar hergün tartılıyormusunuz. ben günde 2 kere tartiliyorum motivasyon düşüyor :işsiz: . Bir eksi bir artı çıkıyor. Daha önce bir kac kere yemin ettim tartilmadim.🙈 Dün yine yemin ettim cumartesiye kadar tartilmayacagim diye ama icim kıpır kıpır resmen tartılmak takıntı haline geldi
Yemin etme zaten o ne oyle dolandirici esnaf gibi :KK48:Karar ver yeter.
Yapamayacağımiz sözler vermek özsaygımizi düşürür. Özsaygi da diyette bize en cok lazim olan sey. Kendine zarar vermek kendi kendini sabote etme gibi davranışların altinda öz saygı eksikligi yatar. Baya bir ilgimi çekti gecen hafta bununla ilgili bir video dinledim.
Çözümü şu yapabileceğin bir hedef koy ve buna uy. Özsaygi azalabildigi gibi artabilir de.
Zayiflamak icinse cogu dyt haftada 1 dese de bence sabah ac karna gunde 1 defa tartılmak da motive ediyor. Hangisi sana iyi geliyorsa onu tercih edersin. Ama yapabilecegini seç Hoppa

Gün güzellik ❤️❤️
1732165794085361381078752447508.jpg

X