Tadını sevemedimİki hafta tüketilebilir.
Ben hiç alışma aşamasına geçemedimteşekkür ederim geçen teyzeme bi video attım diyorki bunlar insan üstü hareketler hahahah ama yaptıkça vücut alışıyor cidden kzum
Teşekkür ederim kaptaniçemmHadi gözün aydın
Hoş geldinADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:63.2
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:müdür yardımcısı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:son aldığım kilolar doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
Herkese selamlar. Kendimden bahsedeyim biraz. Liseden beri çok kilolu biriydim. Bir sürü yöntem denemiş ve her seferinde başarısız olmuştum. 2018 yılında 1 kızım oldu 115 kilo ile 2019 yılında mini gastrik by-pass ameliyatı oldum 60 -63 e kadar düştüm. Bu yıl 63 kilo ile ikinci kızımı doğurdum. 8 kilo aldım 71 den tekrar 63 lere düştüm ama hayalim 50 kilobir de ben bazen annemde bazen kendi evimdeyim bu sebeple iki farklı tartı görebilirsiniz sebebi budur. Şimdilik bu kadar
LenaG
Hosbulduk , bugun tek ögün yaptim ,sibel_84 tebrik ederim canım benşm arada kaynamasın insan üstü bir kilo vwrmişsin et falan aldırmam lazımdı o kadar gitmesi için
LenaG kaptaniçem ellerine sağlık
Bence kıracağın şey bu hafta kırıldı canım çünkü sen zaten 69 lara yakın zamanda düşmüştün hızlı gelem hızlı gitti emeğinin karşıllığını almış oldun
Bana gelince benim cumartesi cıslıydı fazlasıyla onu toparlamam ve eksiye geçmem iki günümü alıyor ve kilo vermem bir süredir yavaşladı
I Ilyusa canım teşekkğr ederim katkıların için
suspushanimcim hoş geldin canım
Hadi gözün aydın canım
Bugün sabah niye kötüydü neyae akşam menünde görürüm acil toparlanma zamanı canım
Benim de yapasım var ama bir türlü hazır hissetmedim kendimi. Kaç günlük yaptın canım.Günü de kapattım oh mis kabak detoksum bitmiştir
Teşekkürler canımİyiaksamlar kızlar çok sayfa var okuyamadım gözüme ilişenler
Boncuk2307 mutlu yaşlar dilerim benim
sibel_84 tebrikler kaptanım
Afiyet olsun canım . Tursuya dikkat et ödem olarak dönecek sana benceSabah
1.5 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
Zeytin
Havuç
Ogle
1 adet Trabzon hurma si
1 bardak ev yapımı limonata
Akşam
1 tabak kuru fasulye
Bol salata
Turşu
2 lokma ekmek
Su 2.litre
Spor yok
LenaG Boncuk2307 sibel_84
O zaman ben de jillian diyeyim canımonuda önermişlerdi yaptımm ki :)
Bence buraya başladığı zaman yaptığı bir program vardı (detoks tarzı beslenme), orada yüksek bir kilo kaybetti. Normal beslenmeye geçince de verdiklerini geri aldı, daha doğrusu verilen kilo kısmen yalancıydı (detoks beslenmelerde öyle oluyor çünkü). Bence artık vermeye başlayacak.94bassuk kuzum artılar için bir plan yapalım mesela sebze agırlık lı akşam öğünü olabilir. Kabak gğzel bir meta şaşırtıcı ne dersin üç gün boyunca
Ahh bende cok fena imtihan oldum
Ne demek kaptanim
Cok hafif lenu cnm
Ne guzel siir yasmissin arkamdan kaptanim
Gun icinde sadece bunlarimi yedinKızlar ev yapımı ürünler satan bir yerden birkaç birşey almıştım e tatlarına bakmayayım mı canım dedim güzeller mi diye
Sonra bir saydım ohooo komple öğün yapmışım
2 tane ham incir(reçel),1 çatal beyaz peynir,1 çatal tulum peynir,3 tane zeytin,1 yk ev yapımı salça
Bence dogru
Bence guzel olmus afiyet olsun cnmHayırlı akşamlar
09.00
Bir avuç içi, badem, fındık, kaju
11.30
3 yk Yesil zeytinli, kapya biberli, cevizli meze
3 dilim peynir
2 dilim tam b ekmek
13.00
Bir mandalina, yarım muz
16.00
Yarım kumpir
Bir kuçuk kase yoğurt
45.dk yuruyus
2.5 lt su
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Afiyet olsun cnm guzel bencebugünkü öğünlerimi yazayım:
8.00 2 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmek arası lor peyniri, çeyrek avokado, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos, bolca maydanoz
12.00 fırında soya soslu istiridye mantarı, 3yk yağsız basmati pirinç, avokado& yoğurt soslu salata, ayran
16.00 protein süt+protein bar
18.30 yoğurt sosu ile haşlanmış brokoli, tere
spor: 5000 adım
bugün ofiste toplantı yapmaktan başka hiç hareket etme fırsatım olmadı. bugünlük de böyle olsun
su 2.5 lt ama ben 3 e tamamlarım.
Sitare55 LenaG Boncuk2307
bi de mutlu yıllarBoncuk2307
Afiyet olsun guzel cnmKızlar çok şükür kendime geldim .
Bugünkü menumude yazıyım.
Saat 09.00 kolejen + hindiba kahve
Saat 11.30 2 haşlanmış yumurta ile salata ( üzerine 1 cay kaşığı çörek otu ve keten tohumu tozu) 5 fındık 5 badem 1 parça peynir 5 zeytin
Ara 2 fındık 1 paket içinden 1 adet eti çizi
Saat 18.00 4 nohut köfte ( haşlama nohut ile yaptım hoşuma gitti değişiklik oldu ) 2 kaşık yoğurt 2 kaşık havuç tarator .
Şimdi maden suyu iciyorum Su 2litre
LenaG Sitare55
Emzirmene gore sanki hafif olmus menu19 Kasım menü
06.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
11.00 3 kaşık lor peyniri ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
13.00 1 mandalina 12 beyaz leblebi 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
14.00 1 kaşık mısır 1 kaşık mantı 5-6 yer fıstığı
16.00 2 kaşık yoğurt
18.30 3 incik 3 kanat ızgara 1 dilim ekmek bol salata 2 bardak kefir
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Afihet olsun cnmIyi akşamlar kızlar bugün menum
Sabah
Yumurta salatası
Peynir 5 tane zeytin
1 dilim tb ekmeği
Biber
Ogle
Kış salatası ve 1 kase yoğurt
Ara yarim cennet hurması
Akşam
Firinda tavuk yanında 2 3 dilim patates yağsız
Bol salata
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Baya hafif olmus19 Kasım
11.00 İki yumurtalı omlet, bir salatalık , bir havuç , yarum avokado, dört badem , avuç içi pide , biraz peynir
13.00 Türk kahvesi
16.00 Üç kaşık yulaf, bir armut, yarum elma, üç çilek , iki dilim şeftali , bir kaşık bal pişirilip lapa olarak yendi.
İki buçuk litre su
LenaG , Sitare55
Eki Görüntüle 3506528
Boncuk2307
Hosgeldin cnmADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:63.2
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:müdür yardımcısı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:son aldığım kilolar doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
Herkese selamlar. Kendimden bahsedeyim biraz. Liseden beri çok kilolu biriydim. Bir sürü yöntem denemiş ve her seferinde başarısız olmuştum. 2018 yılında 1 kızım oldu 115 kilo ile 2019 yılında mini gastrik by-pass ameliyatı oldum 60 -63 e kadar düştüm. Bu yıl 63 kilo ile ikinci kızımı doğurdum. 8 kilo aldım 71 den tekrar 63 lere düştüm ama hayalim 50 kilobir de ben bazen annemde bazen kendi evimdeyim bu sebeple iki farklı tartı görebilirsiniz sebebi budur. Şimdilik bu kadar
LenaG
Bence guzelİyi Akşamlar
11:00 2yumurta, yarım kabak, 2mantar, 2yk.yulaf,
Ve bahar atlardan oluşan yağlı kağıtta tost, 1.5 küçük parça akşamdan kalan tavuk ciğeri, 45gr.peynir, 10zeytin, 1tk, dolusu reçel, marul
18:30 Bu akşam baya karışık oldu
1dolu kase brokoli çorbası, 1dolu kase bol limonlu pırasa yemeği, yarım kase semizotu sapının turşusu, 1yk.tuzlu balık (lakerda) 1 lokma küflü peynir, 1yk.yoğurt, 1avuç kuruyemiş
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Su 3.5 litre
Limonatanin seker miktari cok degilse guzel menu cnmSabah
1.5 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
Zeytin
Havuç
Ogle
1 adet Trabzon hurma si
1 bardak ev yapımı limonata
Akşam
1 tabak kuru fasulye
Bol salata
Turşu
2 lokma ekmek
Su 2.litre
Spor yok
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Cok hafif menu olmus19 Kasım menü
12.30
1.5 buçuk haşlanmış yumurta 3 zeytin beyaz peynir kibrit kutusu kadar 1 kase (roka domates salatalık biber) salata
14.00 1 ayva
16.45 4 hurma 1 kuru kayısı kahve
19.30 1 kase taze fasülye 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 litre
Spor 20 dk Leslie 15 dk kardiyo
LenaG
Boncuk2307 Doğum günün kutlu olsun kaptanım
Afiyet olsun cnmLenaG Boncuk2307 Sitare55
19 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
200 gr Airfrayerde tavuk göğüs
Salata ( domates, salatalık, soğan) Tereyağlı lahana sote
100 gr yoğurt
Yemeğin ardından:
İncirli sütlü şekersiz tatlı
Filtre kahve
Gün içinde: 2 lt su, 1 fincan bitki çayı
Bugün egzersiz yok yani offday
Afiyet olsun cnmHosbulduk , bugun tek ögün yaptim ,
Aksam
17.30
3 dilim tt ekmek
Biraz et haslama
Bi tabak nohut
Salata
2 dilim kabak haslama tahinli
Spor 7.000 adim
40 dk eliptik bisiklet
Teşekkür ederim fezacım, sizler sayesinde bir sürü şey öğreniyorum. Bundan sonra meyveler bu şekilde yensin bakalım.Yok tuhaflık yanlış yediğimizde
Seneler önce Ahmet Maranki hocadan dinlemiştim
Elmanın yanında 8, 10 çiğ badem ye bakalım için kıyılacak mı dedi
Tabi bir porsiyon olacak
1porsiyon meyve ne demek?
1 avuç demek, kiraz, üzüm gibi meyveler 1 avuç, elma, portakal gibi meyveler 1 tane, mandalina, erik 2 tane olabilir
Ayrıca meyveyi tek çeşit yemek doğrusu
Biraz ondan, biraz bundan olmamalı
Bence problem yok bunlarda, hepsinin gerçekten tadına bakmışsın. Reçel olmasa güzel olurmuş şeker almamış olurdun ama o da çok değil gibiKızlar ev yapımı ürünler satan bir yerden birkaç birşey almıştım e tatlarına bakmayayım mı canım dedim güzeller mi diye
Sonra bir saydım ohooo komple öğün yapmışım
2 tane ham incir(reçel),1 çatal beyaz peynir,1 çatal tulum peynir,3 tane zeytin,1 yk ev yapımı salça