Aramıza hoş geldin canım, şu anki kilon bile çok güzel ama eminim ki hedeflediğin kiloya da burada ulaşacaksın.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:63.2
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:müdür yardımcısı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:son aldığım kilolar doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
Herkese selamlar. Kendimden bahsedeyim biraz. Liseden beri çok kilolu biriydim. Bir sürü yöntem denemiş ve her seferinde başarısız olmuştum. 2018 yılında 1 kızım oldu 115 kilo ile 2019 yılında mini gastrik by-pass ameliyatı oldum 60 -63 e kadar düştüm. Bu yıl 63 kilo ile ikinci kızımı doğurdum. 8 kilo aldım 71 den tekrar 63 lere düştüm ama hayalim 50 kilobir de ben bazen annemde bazen kendi evimdeyim bu sebeple iki farklı tartı görebilirsiniz sebebi budur. Şimdilik bu kadar
LenaG
Cumartesi günkü rezillikten sonra mecbur yapmam lazımdıBenim de yapasım var ama bir türlü hazır hissetmedim kendimi. Kaç günlük yaptın canım.
Evet aslında doğum öncesi kilomdayım henüz altı ay oldu doğum yapalı bir göbek kaldı 38 bedenlerim çok sıkıyor 40 oldu belim çok moralimi bozuyor o yüzden hem de hayalimdi 50 olmakAramıza hoş geldin canım, şu anki kilon bile çok güzel ama eminim ki hedeflediğin kiloya da burada ulaşacaksın.
ya ben hatayı orda yaptım başlangıçta detoxun sonundaki kilomu verdimBence buraya başladığı zaman yaptığı bir program vardı (detoks tarzı beslenme), orada yüksek bir kilo kaybetti. Normal beslenmeye geçince de verdiklerini geri aldı, daha doğrusu verilen kilo kısmen yalancıydı (detoks beslenmelerde öyle oluyor çünkü). Bence artık vermeye başlayacak.94bassuk
Aynen kaptanım gitsinler artık. Korumaya geçeyim de hazırlıktan sizinle devam edeyimGüünanayydıııınnn inşallahhh
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canım tebrik ederim aman ödem mödem gitsinler de
Tebrik ederim canım çok güzel eksiii
Günaydıon queeennn
Günaydın canımmens dönemi normal daha olacak bitecek ve eksiye geçecek bu sırada asla takılma tartıya sen yolundan devam
günaydın canım sabah şişliğidir çok da bir artı değil
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım fasulye ve turşu birleşip şişkinlikle ödem yapmış olabilir mi acaba bugün bol içmeye çalışalım
Günaydın canım tebrik ederim
Günaydın çok erken tartılınca oluyor moral bozmak yok
Günaydınnnn
Canım regl geciktiği için ödem topluyorsun bence
Vaay harika bir eksi canım tebrik ederim
Günaydıııınnn
Olur canım karbonhidratsa hemen yapışıverir
Tebrik ederim canım
Vaay çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim
Merhaba canım tekrar hoşgeldin geçmişler olsun
Daha cumartesiye var güzel bir eksi gelecek
Birden kıstığın için olabilir belki queenim yavaştan azaltmayı denesen
Günaydın canım çok erken tartılmışsın çok normal c.tesi güzel bir eksi gelecek
Regl varken çok normalc.tesi güzel bir eksi bekliyoreee
Canım kardiyo yerine ağırlıklı antrenman yapsan daha iyi olur
Çok güzel eksi gelmiş canım tebrik ederim
Afiyetler olsun
Regl sözkonusuyken bu kadar artı bile iyi canım
Hee o bende de var yukardan dürtmeden aşağı duymuyor
Çok da bir şey değil c.tesi güzel eksi gelecek
Canım günaydın tabii ki regl etkiliyor eksi gelmek bile büyük birşey
Ben de bir an şok oldum tam yazıyordum yanlış mı yazdın acab diye ki sen mesaj attın200 gr cık bişi olmaz biz yolumuzdan devammm
Maşallah nazarlar değmesin inşallah
Bir maşallah da buraya lütfen
Regl etkisi canım, kendini üzme.
Çok artı değilsin, hatta belki artı bile değilsindir.
Cumartesiye eksilmiş olacak canım, sporun etkisi bile olabilir.
Tebrik ederim canım.
Geçici bir artıdir büyük ihtimalle canım.
Cumartesi gününe içinde sürpriz saklıyor bence bu sayı
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Düzgün menulerle yerleşmeden gider bu artı.
Emojim yanlış olmuş, neye gülüyorsam böyle. Düzenleme süresi de geçmiş.Bence problem yok bunlarda, hepsinin gerçekten tadına bakmışsın. Reçel olmasa güzel olurmuş şeker almamış olurdun ama o da çok değil gibi
Ben de üç gün yapıyorum ama yarın başlamaya hiç hazır değilim. Bir sonraki haftaya inşallah. Başlangıç bitiş arası fark neydi canım.Cumartesi günkü rezillikten sonra mecbur yapmam lazımdıÜç günlük yaptım canım ben
Sağlık olsun canım, normal beslenme düzeninde gittiğinde yine eksiye geçeceksin nasılsa. Detoks sonu kilolar kısmen aldatıcı, yanlış vermişsin dediğin gibi ama olsun.ya ben hatayı orda yaptım başlangıçta detoxun sonundaki kilomu verdimkesinlikle öyle. halledicez ama teşekkür ederim desteğin için
20:00 deki öğünüme ekstra bi açıklama yapmak istiyorum. Yoldayken başım döndü. Bayılacak gibi oldum. Eve gelince de tutamadım kendimi yedim. Yememe rağmen tansiyonum hala 8,5-6. Ne kadar düşmüşse artıkBugünkü Menüm,
Eksiyi fazla görünce şımardım bugün
Sabah 9:00
Demir ilacı, 1 mandalina
10:30 türk kahvesi, 2 badem,10 antep fıstığı,1 kuru kayısı
Öğle 12:00
3.5 yk nohut yemeği
150 gr yoğurt
Ara 15:00
1 mandalina
4 badem
1 tane çavdarlı kara buğdaylı grissine
Akşam 18:00
4 yk kıymalı karnabahar
2 yk yoğurt
20:00 ( bu öğüne hiç gerek yoktu mesela)
1 mandalina,
4 çatal erişte pilavı
1 br ayran
Parmak ucuyla nar
Biraz yağsız çeçil peynir
Su 2 lt
7700 adım
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Canın yediğin için mi sıkkın, yoksa başka bir konu yüzünden sıkkın olduğu için mi yiyorsun. Eğer ilkiyse çözüm basit, gün içinde daha dengeli ve doyurucu beslenip akşam kaçamaklarını bitirirsen her anlamda iyi olur. Eğer başka bir konuya canın sıkkınsa elinden gelen bir çözüm de yoksa kafanı dağıtacak bir şeyler bul (yemek haricinde), böylece ekstra üzülmemiş olursun canım.Kızlar bu gün aşırı canım sıkkın hiç birşey yapasım yok.Sitare55 LenaG kaptanlarım bu gün beni affedin kendimi hiç iyi hissetmiyorum menü saat 16:00 kadar iyi gittim sonra biraz karıştırdım yarın toparlayacağım inşallah. 2/3 gündür bana ne oluyor inanın bilmiyorum sırtım ağrıyor kollarım ağrıyor karnım şiş nefes alamıyorum ama yinede birşeyler yemek istiyorum ki açlığın zerresi yok
Ama boncuğun bugün doğumgünü muydu
Canım menü harika afiyet şifa eksi olsun sanaLenaG Boncuk2307 Sitare55
19 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
200 gr Airfrayerde tavuk göğüs
Salata ( domates, salatalık, soğan) Tereyağlı lahana sote
100 gr yoğurt
Yemeğin ardından:
İncirli sütlü şekersiz tatlı
Filtre kahve
Gün içinde: 2 lt su, 1 fincan bitki çayı
Bugün egzersiz yok yani offday
Alışırsın yapa yapaTadını sevemedim
Ben hiç alışma aşamasına geçemedim
Teşekkür ederim kaptaniçemm
Hoş geldin
Hemen bakayım kuzumO zaman ben de jillian diyeyim canım
Bence genede meyvelere mesafeli ol kendi sekerleri oldukça fazlaTeşekkür ederim fezacım, sizler sayesinde bir sürü şey öğreniyorum. Bundan sonra meyveler bu şekilde yensin bakalım.
Kabağı fırında nasll yaptın tarifini versene canimmCumartesi günkü rezillikten sonra mecbur yapmam lazımdıÜç günlük yaptım canım ben
En güzel eksiler seni bekliyorya ben hatayı orda yaptım başlangıçta detoxun sonundaki kilomu verdimkesinlikle öyle. halledicez ama teşekkür ederim desteğin için
Afiyet eksi olsun balimm19 Kasım salı
6.30
Sirkeli su
8.00
Kolajenli kahve
12.00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
Peynir zeytin
çeyrek çay bardağı kuruyemiş
15.00
Yeşil elma
16.00
Üç küçük kabak fırında
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
14.500 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp yosunlupapatya
Son öğünde aşırı kötü bir şey yok canım o yüzden çok üzme kendini. Gün içerisinde yediklerinde de bir problem yok nasılsa. Sağlık her şeyden önemli canım, inşallah tansiyonun çabucak normale döner. Dinlenmeye çalış biraz.20:00 deki öğünüme ekstra bi açıklama yapmak istiyorum. Yoldayken başım döndü. Bayılacak gibi oldum. Eve gelince de tutamadım kendimi yedim. Yememe rağmen tansiyonum hala 8,5-6. Ne kadar düşmüşse artık
10 günlük 3 seri şeklinde olanı var. Yani toplamda bir aylık bir program. Sırayla yapman gerekiyor canım. Ben de bulursam paylaşırım seninle.Hemen bakayım kuzum
Çok şükür meyve düşkünü değilim canım, çok nadiren yerim.Bence genede meyvelere mesafeli ol kendi sekerleri oldukça fazla