Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aramıza hoş geldin canım, şu anki kilon bile çok güzel ama eminim ki hedeflediğin kiloya da burada ulaşacaksın.

Aramıza hoş geldin canım, şu anki kilon bile çok güzel ama eminim ki hedeflediğin kiloya da burada ulaşacaksın.
Evet aslında doğum öncesi kilomdayım henüz altı ay oldu doğum yapalı bir göbek kaldı 38 bedenlerim çok sıkıyor 40 oldu belim çok moralimi bozuyor o yüzden hem de hayalimdi 50 olmak yarın sıvı besleyeceğim. Paça çorbasının etli olanından içicem bütün gün bakalım devam edicez

ya ben hatayı orda yaptım başlangıçta detoxun sonundaki kilomu verdim kesinlikle öyle. halledicez ama teşekkür ederim desteğin için

Bugünkü Menüm,
Eksiyi fazla görünce şımardım bugün
Sabah 9:00
Demir ilacı, 1 mandalina

10:30 türk kahvesi, 2 badem,10 antep fıstığı,1 kuru kayısı

Öğle 12:00
3.5 yk nohut yemeği
150 gr yoğurt

Ara 15:00
1 mandalina
4 badem
1 tane çavdarlı kara buğdaylı grissine

Akşam 18:00
4 yk kıymalı karnabahar
2 yk yoğurt

20:00 ( bu öğüne hiç gerek yoktu mesela)
1 mandalina,
4 çatal erişte pilavı
1 br ayran
Parmak ucuyla nar
Biraz yağsız çeçil peynir

Su 2 lt
7700 adım

LenaG
Sitare55
Boncuk2307

19 Kasım salı

6.30
Sirkeli su

8.00
Kolajenli kahve

12.00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
Peynir zeytin
çeyrek çay bardağı kuruyemiş

15.00
Yeşil elma

16.00
Üç küçük kabak fırında
Sarımsaklı yoğurt

Su 2 lt
14.500 adım

LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp yosunlupapatya

Aynen kaptanım gitsinler artık. Korumaya geçeyim de hazırlıktan sizinle devam edeyim

Kızlar bu gün aşırı canım sıkkın hiç birşey yapasım yok. Sitare55 LenaG kaptanlarım bu gün beni affedin kendimi hiç iyi hissetmiyorum menü saat 16:00 kadar iyi gittim sonra biraz karıştırdım yarın toparlayacağım inşallah. 2/3 gündür bana ne oluyor inanın bilmiyorum sırtım ağrıyor kollarım ağrıyor karnım şiş nefes alamıyorum ama yinede birşeyler yemek istiyorum ki açlığın zerresi yok

ya ben hatayı orda yaptım başlangıçta detoxun sonundaki kilomu verdim kesinlikle öyle. halledicez ama teşekkür ederim desteğin için
Sağlık olsun canım, normal beslenme düzeninde gittiğinde yine eksiye geçeceksin nasılsa. Detoks sonu kilolar kısmen aldatıcı, yanlış vermişsin dediğin gibi ama olsun.

20:00 deki öğünüme ekstra bi açıklama yapmak istiyorum. Yoldayken başım döndü. Bayılacak gibi oldum. Eve gelince de tutamadım kendimi yedim. Yememe rağmen tansiyonum hala 8,5-6. Ne kadar düşmüşse artık

Canın yediğin için mi sıkkın, yoksa başka bir konu yüzünden sıkkın olduğu için mi yiyorsun. Eğer ilkiyse çözüm basit, gün içinde daha dengeli ve doyurucu beslenip akşam kaçamaklarını bitirirsen her anlamda iyi olur. Eğer başka bir konuya canın sıkkınsa elinden gelen bir çözüm de yoksa kafanı dağıtacak bir şeyler bul (yemek haricinde), böylece ekstra üzülmemiş olursun canım.

🅼🆄🆃🅻🆄 🆈ı🅻🅻🅰🆁 🅱🅾🅽🅲🆄🆄🆄🅺

Boncuk2307
Ama boncuğun bugün doğumgünü muydu
Canım menü harika afiyet şifa eksi olsun sana
Tadını sevemedim

Ben hiç alışma aşamasına geçemedim

Teşekkür ederim kaptaniçemm

Hoş geldin
Alışırsın yapa yapa
O zaman ben de jillian diyeyim canım
Hemen bakayım kuzum
Teşekkür ederim fezacım, sizler sayesinde bir sürü şey öğreniyorum. Bundan sonra meyveler bu şekilde yensin bakalım.
Bence genede meyvelere mesafeli ol kendi sekerleri oldukça fazla
Cumartesi günkü rezillikten sonra mecbur yapmam lazımdı Üç günlük yaptım canım ben
Kabağı fırında nasll yaptın tarifini versene canimm
En güzel eksiler seni bekliyor
Afiyet eksi olsun balimm regl de geldi gelsin eksiler artikk

Son öğünde aşırı kötü bir şey yok canım o yüzden çok üzme kendini. Gün içerisinde yediklerinde de bir problem yok nasılsa. Sağlık her şeyden önemli canım, inşallah tansiyonun çabucak normale döner. Dinlenmeye çalış biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…