bulamadımtövbe bismillah menü yorumu mu hiç görmedim öyle bişey eski bildirimlerden aradım taradım bulamadım da bulcam azmettim
Bugün vardı canım haftaya yokSalı Tartısı kalktı değil mi?
Merhaba hoşgeldin ilk sayfamızda bir form var o u doldurmanı rica ediyorum tanışmış oluruz ve tarihli ve nickli bir tartı fotosu atarsan başlangıç alırız.Merhaba ben de katılmak istiyorum aranıza
Heee ben de özelden atayım rakipler görmesinkaptanım yarın sabah tartılıp sana özelden bilgi vereceğim yine + çıkarsam 3 gün sebze ağırlıklı beslenmeyi yapacağım söz. spor yapıyorum ya proteinimi tamamlamam lazım günlük diye biraz kasıyorum ama yüzünü kara çıkarmayacağım söz. yarın sabah tartısına kadar bana izin verir misinbugünden daha eksik çıkacağıma inanıyorum. (özelden atarım rakipler görmesin asjdsad)
Dönüşün muhteşem oldu cano maşallahİlk öğün 13.00 ikinci öğün 18.00 Karatay ve apa karisimi yapıyorum da dün başladım
Suyum sandık 2.3 litre
Video linklerini suraciga bırakıyorum yanliz tiktokta olanın linkini kopyalayamadim 7 dk ama çok etkili bir videoyu
Bu arada bu 2. Videoyu 10 dk yaptım bana çok yavaş geldi sıkıldım ama kardiyomu tamamladım
Adım sayım suanlik 19766 akşam 8 gibi 30 dk leslie yapmayı planliyrm
LenaG Boncuk2307 dolar milyoneri
Suprizzzz olsun demeyeyimDönüşün muhteşem oldu cano maşallah
Kilon kaç kız
Söyle söyleSuprizzzz olsun demeyeyim
Sabah tartılip yazayım kortizondan sonra tartilmadim inan bende bilmiyrm ama.incelme var onu takip ediyorum inşallah kiloda gitmiştirSöyle söyle
Hadi inşallah mapus yaramıştırSabah tartılip yazayım kortizondan sonra tartilmadim inan bende bilmiyrm ama.incelme var onu takip ediyorum inşallah kiloda gitmiştir