Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok sağol canım Gündüz de halsizdim. Uykumu alamadım diye düşündüm. Meğer bayağı düşmüş. Yemeklerim de hep tuzluydu halbuki. Ölçmesem haberim olmayacak. Şimdiye kadar düzelmesi lazımdı. Uyuyunca geçer herhalde

Ben de meyveyi çok severim. Geçen bi muz yiyişim vardı. Dışarıdan kendimi görsem utanırdım öyle bir aşkla yiyordum. Ben direkt kesmedim ama abartmadan yemeye çalışıyorum. Direkt kesmek bazıları yapıyor ama ben yapamıyorum. Peynir de aynı şekilde.

Canım büyük haksızlığa uğradım maalesef yapabileceğim hiç birşey yok çok çabaladım ama bir yandan belki böylesi daha hayırlısıymış diyorum

2/3 gündür nefes alamıyorum 1/2 saat kafam dağılıyor gibi oluyor sonra yine aynı sıkıntı devam ediyor

sibel_84

Acaba etiketlemede yanlış mı oldu bakim
Bir bak canım istersen
Ahhhh canımmmm kıyamam hiç sana ağlayıp rahatladıysan ne mutlu, şimdi güzelce uyu, yarın şahane bir güne uyan inşallah
Bende rahatladım arkadasta
Canım üzme kendini geçer gider tüm sıkıntılar inş anlatmak istersen buradayız
Arkadan iş çevirme işinden nefret ederim. İdare ile muhattap olmak da istemem. Benimle ilgili sıkıntı varsa benimle gel paylaş sıkıntı dediğimde bir basit sınav. Bilsem sınavı. İçim sıkılıyor dedim sonra bomba patladı. Müdürün karşısına bunun için çıkmak beni gerdi. Gerildim iyice. Sonra başka arkadaş üzerine alınmış. Ergenler gibi trip attık sonra barıştık. Nazimiz birbirimize geçiyor .
Kilo bildirimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…