1 ay izin verdim canım kendime takıldı benim kilo tartılmıyorum şu anda ama geri muhteşem dönmeyi planlıyorum lig değiştireceğim aşağı doğru inşallahLenaG dikkatimden kaçmış. sen takımlarda değil misin? güncel kilon kaç?
Tamam kaptaniçem çok doğru söyledinCanım afiyet olsun2 çatal yumurta protein ihtiyacını karşılamaz salatalara protein eklersen daha dengeli olur
Belki cumartesi kontrollü olunur diye bir umudum var amainşallah
Kaptanlar yarışmaya ve tartılmaya devam edecek ında bir değişiklik olmayacak istediği ama alamadığı bir arkadaşını transfer etme durumu olabilir
mesela sırf salı tartısı olduğu için takımlara girmeyeyim diyen de var e bu da takımlar ciddi azalır demek kaptanlığı aldığımdan beri en sıkıntıda olduğum konu bu çözümlemeye çalışıyorum
Afiyet olsun canım lütfen yarın bol su içip biraz hareket ekler misin ? Ödem olacak ve moral bozsun istemeyiz
Çok geçmiş olsun miniğe
Öyle bir şey yok tabii ki karışacaksın burda birbirimizin menülerini kritik ediyoruz
Çok da güzel kaptan olursun
Canım sabah baya kuvvetli bir kahvaltıdan sonra tatlı porsiyonu biraz fazla olmuş üstüne de 1 dolu avuç k.yemiş çok yağ demek sonra kendine ceza vermeni istemiyorum yarın dengeli bol su içmeli bir menü görelim olur mu
Canım biraz direnç göstermen gerektiğini düşünüyorum sevdiğin yiyeceklere karşı diyetistene de devam ediyorsun o kadar ödüyorsun asıl biraz canımcım valla üzülüyorum artık kazanmasın o nefis sen kazan senin vücudun senin istediğin gibi olsun
Afiyet olsun kaptanımspora geeeelll
Afiyet olsunara öğünde meyveyi tek porsiyona indirip fındığı beraber yersen daha doyurucu ve lezzet açısından da tatmin edici olur.
Hop dedik nereye gidiyormuşsun öyle kabul edip havlu atmak yok valla çıkarırım oklavamı
Yarın menü dengeleniyor moral bozmadan devam ediliyor. Düşer kalkarsın ama devam edeceksin
Sana kesinlikle katılıyorum
Çok güzel menü canım afiyet olsunsporuna
Afiyet olsunoğluşunun da doğum günü kutlu olsun
Su baya az kalmış canım onu yarın arttıralım
Kaçmasın ipin ucu geri tut o ipi
Canım baya övüyorlar kiperin i enerji de veriyormuş diyolla sence fark ediyor mu ciddi ciddi almayı düşünüyorum da ben de o markayı
Afiyet olsunsabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Kııızz ağşam ağşam sahlep
Çok geçmiş olsun şoyle sıcak bı duş nasıl iyi gelir canimBugün hem ağrı vardı hem çok yoruldum
Tesekkur ederim canımAfiyet olsun canım lütfen yarın bol su içip biraz hareket ekler misin ? Ödem olacak ve moral bozsun istemeyiz
Hop dedik nereye gidiyormuşsun öyle kabul edip havlu atmak yok valla çıkarırım oklavamı
Yarın menü dengeleniyor moral bozmadan devam ediliyor. Düşer kalkarsın ama devam edeceksin
Yalnız birşey diyeyim mi ben de artık bu saatlerde korkuyorum yalnız gelmek istemezdimHiç işim yokmus gibi oğlanı metro durağından almaya geldimiki adım yuruyecez diye korkuyorlar resmen bu gençler
Özelden adını atar mısın canımCanım ben bayağı araştırdım. Balık kolajeni benimkinin içeriği. Bitkisel ürünleri olan bir marka
Benden günah gitti ozamanCanım afiyet olsun2 çatal yumurta protein ihtiyacını karşılamaz salatalara protein eklersen daha dengeli olur
Kaptanlar yarışmaya ve tartılmaya devam edecek ında bir değişiklik olmayacak istediği ama alamadığı bir arkadaşını transfer etme durumu olabilir
mesela sırf salı tartısı olduğu için takımlara girmeyeyim diyen de var e bu da takımlar ciddi azalır demek kaptanlığı aldığımdan beri en sıkıntıda olduğum konu bu çözümlemeye çalışıyorum
Afiyet olsun canım lütfen yarın bol su içip biraz hareket ekler misin ? Ödem olacak ve moral bozsun istemeyiz
Çok geçmiş olsun miniğe
Öyle bir şey yok tabii ki karışacaksın burda birbirimizin menülerini kritik ediyoruz
Canım sabah baya kuvvetli bir kahvaltıdan sonra tatlı porsiyonu biraz fazla olmuş üstüne de 1 dolu avuç k.yemiş çok yağ demek sonra kendine ceza vermeni istemiyorum yarın dengeli bol su içmeli bir menü görelim olur mu
Canım biraz direnç göstermen gerektiğini düşünüyorum sevdiğin yiyeceklere karşı diyetistene de devam ediyorsun o kadar ödüyorsun asıl biraz canımcım valla üzülüyorum artık kazanmasın o nefis sen kazan senin vücudun senin istediğin gibi olsun
Afiyet olsunara öğünde meyveyi tek porsiyona indirip fındığı beraber yersen daha doyurucu ve lezzet açısından da tatmin edici olur.
Canım baya övüyorlar kiperin i enerji de veriyormuş diyolla sence fark ediyor mu ciddi ciddi almayı düşünüyorum da ben de o markayı
Maşallah benim mavi takımımın kızlarına.
Ben halen daha salı tartısının kalkmasını bizi olumsuz yönde etkileyeceği düşüncesindeyim. Beni haftasonu dizginleyen salı tartısı. Yoksa bende önüme gelen herşeyden yerdimCanım afiyet olsun2 çatal yumurta protein ihtiyacını karşılamaz salatalara protein eklersen daha dengeli olur
Çok geçmiş olsun miniğe
Atarım canımÖzelden adını atar mısın canım
Bu hafta ben tartilacagim sizi de bilmiyorumKızçeler salı günü tartılıcakmıyız devammıı
19 yaşında erkek ya korktuğundan değil esek sipaligindanYalnız birşey diyeyim mi ben de artık bu saatlerde korkuyorum yalnız gelmek istemezdim
Ben de tartilirimBu hafta ben tartilacagim sizi de bilmiyorum
Erkekler bile korkar oldu canım. Çok görmüyorum artık çocuklara19 yaşında erkek ya korktuğundan değil esek sipaligindan
Baska türlü baş edemezsin onunla
He valla. Lafıyla dövüyor insanı.Baska türlü baş edemezsin onunla
Salı günü heyecan kalmaz ki tartı olmaz iseBen de tartilirim
Haklısın canım kızı erkeği kalmadı .zaman çok kötüErkekler bile korkar oldu canım. Çok görmüyorum artık çocuklara