Canım takma kafana erkekler arası modadır bu laf. Ben şuan doğudayım tayin dolayısıyla. Herkes eşime birtanede bizim buradan bir hanım al diyorlar bende gülüp geçiyorum her duyduğumda moral bozsaydım kanser olurdum inan şu 1.5 yıl içindeKızlar bugün modum inanılmaz düşüktü canım da çok sıkkındı, hevesle gittiğim bir misafirlikte bir aile büyüğümüz eşime ikinciyi al tarzı bir şaka yaptı; benim de ne mod kaldı ne bir şey. Açıkçası diyet de spor da yapmadım canım sıkıldı. Bugün beni affedin lütfen , kırgınım … yemek de inanın o sinirle ne yedim ne yaptım hiç hatırlamıyorum bile
Sen bu işin piri olmuşsun arkadaşımEvet kırmızı takımdayım. Ben tek öğün ve akşamüstü yaptığım için sindirim falan uzun sürüyor birde akşam işleri girince geçe kalıyor.
Sadece diyet ve temiz Beslenme ile olmuyor mutlaka spor lazım.
4 kare bitter 109 kalori.
30 dk tempolu yürüyüş ortalama 100 kalori.
İnsan spor yaptıkça gereksiz şeyleri yemek istemiyor.
Nasıl bir hadsizlik nasıl bir terbiyesizliktir böyle belli ki kendini bilmez birisi sen o tatlı canını hiç böyle dengesiz biri için sıkma canım keyfimize bakalım bizKızlar bugün modum inanılmaz düşüktü canım da çok sıkkındı, hevesle gittiğim bir misafirlikte bir aile büyüğümüz eşime ikinciyi al tarzı bir şaka yaptı; benim de ne mod kaldı ne bir şey. Açıkçası diyet de spor da yapmadım canım sıkıldı. Bugün beni affedin lütfen , kırgınım … yemek de inanın o sinirle ne yedim ne yaptım hiç hatırlamıyorum bile
Densizlikten başka bişey değil .Çok yakın değilse mesafeni koyarsın o akrabaya .Sen kendine diyetine odaklan balım boseverKızlar bugün modum inanılmaz düşüktü canım da çok sıkkındı, hevesle gittiğim bir misafirlikte bir aile büyüğümüz eşime ikinciyi al tarzı bir şaka yaptı; benim de ne mod kaldı ne bir şey. Açıkçası diyet de spor da yapmadım canım sıkıldı. Bugün beni affedin lütfen , kırgınım … yemek de inanın o sinirle ne yedim ne yaptım hiç hatırlamıyorum bile
Sağol canım kaptanımCanım afiyet olsun2 çatal yumurta protein ihtiyacını karşılamaz salatalara protein eklersen daha dengeli olur
Belki cumartesi kontrollü olunur diye bir umudum var amainşallah
Kaptanlar yarışmaya ve tartılmaya devam edecek ında bir değişiklik olmayacak istediği ama alamadığı bir arkadaşını transfer etme durumu olabilir
mesela sırf salı tartısı olduğu için takımlara girmeyeyim diyen de var e bu da takımlar ciddi azalır demek kaptanlığı aldığımdan beri en sıkıntıda olduğum konu bu çözümlemeye çalışıyorum
Afiyet olsun canım lütfen yarın bol su içip biraz hareket ekler misin ? Ödem olacak ve moral bozsun istemeyiz
Çok geçmiş olsun miniğe
Öyle bir şey yok tabii ki karışacaksın burda birbirimizin menülerini kritik ediyoruz
Çok da güzel kaptan olursun
Canım sabah baya kuvvetli bir kahvaltıdan sonra tatlı porsiyonu biraz fazla olmuş üstüne de 1 dolu avuç k.yemiş çok yağ demek sonra kendine ceza vermeni istemiyorum yarın dengeli bol su içmeli bir menü görelim olur mu
Canım biraz direnç göstermen gerektiğini düşünüyorum sevdiğin yiyeceklere karşı diyetistene de devam ediyorsun o kadar ödüyorsun asıl biraz canımcım valla üzülüyorum artık kazanmasın o nefis sen kazan senin vücudun senin istediğin gibi olsun
Afiyet olsun kaptanımspora geeeelll
Afiyet olsunara öğünde meyveyi tek porsiyona indirip fındığı beraber yersen daha doyurucu ve lezzet açısından da tatmin edici olur.
Hop dedik nereye gidiyormuşsun öyle kabul edip havlu atmak yok valla çıkarırım oklavamı
Yarın menü dengeleniyor moral bozmadan devam ediliyor. Düşer kalkarsın ama devam edeceksin
Sana kesinlikle katılıyorum
Çok güzel menü canım afiyet olsunsporuna
Afiyet olsunoğluşunun da doğum günü kutlu olsun
Su baya az kalmış canım onu yarın arttıralım
Kaçmasın ipin ucu geri tut o ipi
Canım baya övüyorlar kiperin i enerji de veriyormuş diyolla sence fark ediyor mu ciddi ciddi almayı düşünüyorum da ben de o markayı
Afiyet olsunsabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Kııızz ağşam ağşam sahlep
Tamamdır kaptanım. Yarın daha da dikkat etmem gerek o zamanBu salı tartı olacak kızlar haftaya bişi düşünüyorum
Girip birşey yazsa iyi olacak. İnşallah öyledir canımMisafir felan varsa ondan gelememistir
Hadsizlik,densizlik etmiş görüşmemeye çalış canım mümkünse neye istinaden böyle birşey söyledi kiKızlar bugün modum inanılmaz düşüktü canım da çok sıkkındı, hevesle gittiğim bir misafirlikte bir aile büyüğümüz eşime ikinciyi al tarzı bir şaka yaptı; benim de ne mod kaldı ne bir şey. Açıkçası diyet de spor da yapmadım canım sıkıldı. Bugün beni affedin lütfen , kırgınım … yemek de inanın o sinirle ne yedim ne yaptım hiç hatırlamıyorum bile
Ona ne oluyormuş acaba.Kızlar bugün modum inanılmaz düşüktü canım da çok sıkkındı, hevesle gittiğim bir misafirlikte bir aile büyüğümüz eşime ikinciyi al tarzı bir şaka yaptı; benim de ne mod kaldı ne bir şey. Açıkçası diyet de spor da yapmadım canım sıkıldı. Bugün beni affedin lütfen , kırgınım … yemek de inanın o sinirle ne yedim ne yaptım hiç hatırlamıyorum bile
Yok canım estağfurullah piri falan olduğum yok. Sürekli kısıtlı beslenmek yerine temiz ve dengeli bir Beslenme ve yanındada egzersiz oldumu herşey daha kolay. Tecrübelerim bana bunu öğretti.Sen bu işin piri olmuşsun arkadaşım
Sporsuz da zayiflanabilir ama hem daha yavaş hem daha mutsuz .
Ben çok seviyorum valla sporu gündelik kosturmadan kactigim keyif veren bir aktivitem olarak görüyor
Yarın reform pilatese gidecem inşaallahkaslarım kemiklerim bana teşekkür edecek
Salı tartisi kendini kontrol etmek icindi. Grubun %50 si kendini kontrol edebiliyormus demekki. Onun dışında kaptanlara zorunlu zatenİyi canım öpücük konduruyor yanağıma.
Bence saçma olacak. Yarışın anlamı kalmayacak. Ve en önemlisi ciddi gevşeklik olacak.
Amin canim
Evet evet ona da ara verdimdiyetisyene de ara verdin o zaman değil mi?
Tatlışım eltilerin dediği doğru değil için rahat olsunSeni menünü yerim benşu iradene nazarim degcek ki nazarim değer benim(eltim öyle der )41 kere maşallah ablalarin en azimlisi
İyi geceler Allah rahatlık versin. Çok güzel bir yeni gune uyanman dileğiyleİyi geceler azimli hatunlar
Şifa olsun kuzum.Ben hemen yapiyorum bu tarifi
Sivazlayim kuzum varsa tüm gazların da çıksınCanımcım hazırlıkta da tartı bildirimi isteriz amaaa
Tamam canım Allah kalbinize ferahlık versin
Mmm sushiii afiyet olsun çok severiiimmm
Ben de ben deee hıçkırık tutuyor beni sıvıyla yemezsem
Annem fiziken beni çok överdi ama şey derdi mesela kızım çok güzeldir ama çok dağınıktır,başına buyruktur,gezmeyi sever bilmem ki nasıl ev döndürecek olur galiba hep benimle kalacakSonra da nazar değmesin diye kötülüyorum derdi (kuzum anacım )
O konuda zor durumdayım queenim yaa
Afiyet olsun güzel,sade bir menü olmuş
Arada İradeyi zorlayan her menüye pek severimTatlışım eltilerin dediği doğru değil için rahat olsunBu sabah artı çıktım yine beni aldı bir telaş sen daha sağlıklı menüler ye. Boncuk kaydettiği için paylaşıyorum yoksa menüm güzel değil biliyorum. OMEGA 3 Dvitamini içinde K da var onu da içiyorum ayrıca magnezyum takviyem var . Güzel sozcuklerin onur verdi çok teşekkür ederim.
Afiyet olsun arkadaşım emzikli bir anne olarak güzel menü bence17 Kasım menü
09.30 2 bardak limonlu su
10.45 3 kaşık lor ile bol yeşillikli salata, 2 dilim tb ekmek 3 zeytin
13.00 1 fincan süt artırıcı bitki çayı 1 mandalina 15 beyaz leblebi
16.15 1 bardak ev yapımı portakal suyu, 1 elma 10 fındık, yarım dilim peynirli börek
18.00 4 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık bulgur, 4 kaşık kabak 2 kaşık yoğurt
19.30 1fincan kahve 2 kuru kayısı
3 litre su spor yok emzirmeye devam 1 saat rutin temizlik
LenaG Sitare55 Boncuk2307