Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım takma kafana erkekler arası modadır bu laf. Ben şuan doğudayım tayin dolayısıyla. Herkes eşime birtanede bizim buradan bir hanım al diyorlar bende gülüp geçiyorum her duyduğumda moral bozsaydım kanser olurdum inan şu 1.5 yıl içinde

Sen bu işin piri olmuşsun arkadaşım
Sporsuz da zayiflanabilir ama hem daha yavaş hem daha mutsuz .
Ben çok seviyorum valla sporu gündelik kosturmadan kactigim keyif veren bir aktivitem olarak görüyor
Yarın reform pilatese gidecem inşaallah kaslarım kemiklerim bana teşekkür edecek

Nasıl bir hadsizlik nasıl bir terbiyesizliktir böyle belli ki kendini bilmez birisi sen o tatlı canını hiç böyle dengesiz biri için sıkma canım keyfimize bakalım biz

Densizlikten başka bişey değil .Çok yakın değilse mesafeni koyarsın o akrabaya .Sen kendine diyetine odaklan balım bosever

Sağol canım kaptanım

Aynen yarın suyu artırmam lazım.

Bilmiyorum niye bu gün aşırı canım sıkkındı
Hiç birşey yapasım yoktu
İnşallah yarın hepimiz için güzel bir gün olur

Hadsizlik,densizlik etmiş görüşmemeye çalış canım mümkünse neye istinaden böyle birşey söyledi ki
Bu kızgınlığını olumluya çevirmeye çalış yemeğe yönelip kendine zarar verme sen kendi ailene,kendine odaklan bazen akrabalar bakımından küçülmeye gitmek iyileştirici oluyor.

Ona ne oluyormuş acaba.

Yok canım estağfurullah piri falan olduğum yok. Sürekli kısıtlı beslenmek yerine temiz ve dengeli bir Beslenme ve yanındada egzersiz oldumu herşey daha kolay. Tecrübelerim bana bunu öğretti.
Reformer plates muhteşem birşey eminim hem ruhuna hem bedenine çok iyi gelecek canım.

Seni menünü yerim benşu iradene nazarim degcek ki nazarim değer benim(eltim öyle der)41 kere maşallah ablalarin en azimlisi
Tatlışım eltilerin dediği doğru değil için rahat olsun Bu sabah artı çıktım yine beni aldı bir telaş sen daha sağlıklı menüler ye. Boncuk kaydettiği için paylaşıyorum yoksa menüm güzel değil biliyorum. OMEGA 3 Dvitamini içinde K da var onu da içiyorum ayrıca magnezyum takviyem var . Güzel sozcuklerin onur verdi çok teşekkür ederim.

17 Kasım menü
09.30 2 bardak limonlu su
10.45 3 kaşık lor ile bol yeşillikli salata, 2 dilim tb ekmek 3 zeytin
13.00 1 fincan süt artırıcı bitki çayı 1 mandalina 15 beyaz leblebi
16.15 1 bardak ev yapımı portakal suyu, 1 elma 10 fındık, yarım dilim peynirli börek
18.00 4 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık bulgur, 4 kaşık kabak 2 kaşık yoğurt
19.30 1fincan kahve 2 kuru kayısı
3 litre su spor yok emzirmeye devam 1 saat rutin temizlik
LenaG Sitare55 Boncuk2307

Sivazlayim kuzum varsa tüm gazların da çıksın Yutamiyorum ben de

Arada İradeyi zorlayan her menüye pek severim eskiden tartı günü önce detokslar yapardik kabakla yatıp haşlama tavukla kalkardir hey gidi günler hey yaşlandık be hemşire
Tekrar o azmimi getirecek heyecanlar yasarmiyim ki

Afiyet olsun arkadaşım emzikli bir anne olarak güzel menü bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…