Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızçeler salı günü tartılıcakmıyız devammıı

Bu hafta ben tartilacagim sizi de bilmiyorum

Bu salı tartı olacak kızlar haftaya bişi düşünüyorum

Kızlar Salı tartısı anketi sonuçlandı ve eşitlik var hem de sayılar az değil bu hafta salı tartımız olacak
Bir sonraki hafta Salı tartısı olmadan sadece kaptanların tartılmasını yaparız kazanan kaptan isterse karşı takımdan birisini alır ancaaakkk cumartesi artıları görürsem geri getirtirim

80' LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
@Ilyusa80.80@Lotus123492.30
@Tutku4484.00@Sem202493.65
60kiloyum 86.20@Efenin_Annesi98.70
@Hallederiz89.10
@arke89.20
50'LER LİGİ KİLO
Queen-zen 51.90
@malahit53.80
@dolar milyoneri57.20
ALTIN LİG KİLO
@Purple58109.60
TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO
@yosunlupapatya47.75

haklısın canım valla fena oldu bu hafta. çok üzgünüm bu konuda. nefsim ele geçirdi beni bu hafta hamur işine ve çikolataya direnmem lazım. zaten yediğimi yedim bu hafta. bir de diyetisyen verse de mümkün olduğu kadar akşam aralarını yememeye çalışacağım.

güncelleme adım 11 bin su 3.5 lt + salep

Seni menünü yerim benşu iradene nazarim degcek ki nazarim değer benim(eltim öyle der)41 kere maşallah ablalarin en azimlisi

bugün kışlıkları çıkartırken ne çok giyemediğim kıyafetim olduğunu farkettim

Selam kızlar bu akşam bomba gibi karın kol antrenmanı yaptım. Şimdi Bi soluklanayım suyumu içeyim dedim birazdan da gidip Bi kardiyo yapacağım.
Bunları niye mi yazdım? Ne gerek mi vardı?
Sporunu yapmayanlara "haydi ayağa kalkın kızçeler" demek için.

Helal olsun sana inşaallah kırmızı takimdasindir
Bu mesajı daha erken ataydin ya
Uyku modumu açmak üzere iken nasıl kalkıp spor yapamam
Ama yarın sabah senin için yuruyecem yada zumba yapicam yoldaş

Kızlar bugün modum inanılmaz düşüktü canım da çok sıkkındı, hevesle gittiğim bir misafirlikte bir aile büyüğümüz eşime ikinciyi al tarzı bir şaka yaptı; benim de ne mod kaldı ne bir şey. Açıkçası diyet de spor da yapmadım canım sıkıldı. Bugün beni affedin lütfen , kırgınım … yemek de inanın o sinirle ne yedim ne yaptım hiç hatırlamıyorum bile

Helal olsun sana inşaallah kırmızı takimdasindir
Bu mesajı daha erken ataydin ya
Uyku modumu açmak üzere iken nasıl kalkıp spor yapamam
Ama yarın sabah senin için yuruyecem yada zumba yapicam yoldaş
Evet kırmızı takımdayım. Ben tek öğün ve akşamüstü yaptığım için sindirim falan uzun sürüyor birde akşam işleri girince geçe kalıyor.
Sadece diyet ve temiz Beslenme ile olmuyor mutlaka spor lazım.
4 kare bitter 109 kalori.
30 dk tempolu yürüyüş ortalama 100 kalori.
İnsan spor yaptıkça gereksiz şeyleri yemek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…