Kabaklı menüler yine yaparız kuzum.Arada İradeyi zorlayan her menüye pek severimeskiden tartı günü önce detokslar yapardik kabakla yatıp haşlama tavukla kalkardir hey gidi günler hey yaşlandık be hemşire
Tekrar o azmimi getirecek heyecanlar yasarmiyim ki
Hayatta ne gelecek, ne yarın kaygım vardırKabaklı menüler yine yaparız kuzum.Kaygılarımız olduğu müddetçe yaşlı umutlarimiz olduğu kadar da genciz o yüzden heyecanımızı yitirmeyelim
Afiyet olsun redbul yerine bir kahve içeydin sade o da enerji verirdiSelamlarrr bugünkü menüm 17 kasım pazar
Sabah 12.00
1 kaşarlı tost
Salatalık domates
2 yk marmelat kaymak
Ara
Şekersiz redbul
Akşam:17 civarı
1 p et haşlama
1 yk esmer basmati
1 kase yoğurt
Regl kaçamağı bir minik browni
Su2 lt
Adım yok ama bol ev işi var
Redbul sonrası eve kastım yine spora geçemedim bitmedi , bitti dedikçe birşey çıkıyor
LenaG sibel_84
Espri yapma amacıyla demiş güya ben tabi kalktım ordan, aynen öyle ona sinirlenip kendime zarar verememHadsizlik,densizlik etmiş görüşmemeye çalış canım mümkünse neye istinaden böyle birşey söyledi ki
Bu kızgınlığını olumluya çevirmeye çalış yemeğe yönelip kendine zarar verme sen kendi ailene,kendine odaklan bazen akrabalar bakımından küçülmeye gitmek iyileştirici oluyor.
şaka yaptığını sanmışOna ne oluyormuş acaba.
haklısınız kızlarNasıl bir hadsizlik nasıl bir terbiyesizliktir böyle belli ki kendini bilmez birisi sen o tatlı canını hiç böyle dengesiz biri için sıkma canım keyfimize bakalım biz
kayınbaba maalesefDensizlikten başka bişey değil .Çok yakın değilse mesafeni koyarsın o akrabaya .Sen kendine diyetine odaklan balım bosever
bence hoş değil ya bu tarz şakalar, bizim de gururumuz var hiç de komik gülünecek şeyler değil bence, ben çok takıldım eşim de biliyor böyle şeyle kaldıramıyorum benCanım takma kafana erkekler arası modadır bu laf. Ben şuan doğudayım tayin dolayısıyla. Herkes eşime birtanede bizim buradan bir hanım al diyorlar bende gülüp geçiyorum her duyduğumda moral bozsaydım kanser olurdum inan şu 1.5 yıl içinde
Oy oy Allah ım korusun, şimdi iyidir inşaAllahKafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
Oğlunun hayırlı, huzurlu yaşları olsun canımLenaG Sitare55
Bu günkü menüm
9:00
2 sütlü kahve
1 avuç fındık
12:00
2 köfte
1 dilim ekmek
1 dilim sucuk
Bol salata
15:00
Dün oğlumun doğum günüydü bu gün rulo pasta yaptım
3/4 çatal pasta
1 kahve
Akşam yemeği 17:00 bitti
2 kıyma köfte(öğleden kalmıştı)
Bol salata
Turp
2/3 ısırık ekmek
Su 1 litre anca oldu bu gün hiç içemedim
Spor ev işi alışveriş koşturma 5/6 bin adım olmuştur herhalde ama telefonumu yanımda taşımadığım için yarısını saymış
Kolay gelsin pek kolay olmayacak ama32 sayfa geçmiş var, hızlıca okurum artık.
Hahahha deli kız ya
Hırçın ve tatlı
Benim bunu çok yanlış anlamamArabada el hareketi yapsam ,
İyi be az otur aaaa beni mi buldu ip atlama heyecanın
Herkesin dediğiyle gaza gelir olduBu ay sonuna 69.50 görmem lazım. Çok önemli. Sabah hatcem verdi gazı gitti. Kendimden utandim
Bana kiraz sapı iyi geliyor canımKızlar regl döneminde hem ödem atıcı hemde regl için bitki çayı önerebilirmisiniz karnım davul gibi olmuş
Ah bu anneler belki de kendimizi beğenmeyişlerimizin mimarları,Benim saclarim da beyaz ve boyamaya üşeniyorum. Anam da sag olsun laf sokmak icin firsat kollar gibi.Ama cok zekice ve iltifat eder gibi moral bozar benim anam
Durup dururken ismimle seslendi ve " olgunlaşmissin " dedi. Yanimda en kucuk kardesim var , dedim herhalde abla oldugum belli agir oturakli bir hateketimi gordu onu övuyor. Sonra da demesin mi saclarin beyazlamiski yeni görmüyor, her görüştüğümüzde bunu soyler annem.
Tepki gösterince de saci beyazlayana oyle derler, kotu bir sey mi olgunlasmak vs diyo. Kardesime de cenen one dogru çıkık dislerini yaptirsana vs diyofiziken de kendini över durur. Neyse annemin bende fiziki kusurlar bulmasi hic hoşuma gitmiyor. Bir sure insan ailesinden uzakta kalinca yillarca nelere maruz kaldigini daha iyi anliyor. Akrabalari gectim neden anne babalar cocuklarini kötülemeyi bu kadar seviyor ya
Ağzıma 2 karanfil atıyorumKızlar bir şey sormak istiyorum afedersiniz ağız kokusunu nasıl gideriyorsunuz? Uzun süre açlık oluyor ister istemez sorun yaratıyor
Sanırım bugün balık yapıcam bu gidişle, ayy inşallah bulurum çok canım çekti.Büyük oğlan da öyle diyor, yanında bol limonlu, sumaklı soğan, maydanoz salatası olursa muhteşem oluyor
Aynen öyle canım, muhabbeti kaçırmayayım diye başka bir yerde de son sayfayı açtım, hem eskiyi okuyorum hem yeniye cevap yazıyorum. Zeka fışkırıyor maşallahKolay gelsin pek kolay olmayacak ama
Deniz bize bayağı uzak canım, ancak birlikte gidersek mümkün olabilir. Denizi de sevmiyor zaten. Kesinlikle uyum çok önemli. Bu konuda uyuşamıyoruz maalesef. Sen ne güzel kendi yoluna getirmişsin bu konuda.Eş uyumu hobilerde çok önemli canım. Ama sen içinden geliyorsa yap. Belki eşininde hoşuna gider. İlk zamanlar eşimde saçma buluyordu şimdi ben 3 gün o hergün balıkta.
Sabah yaptım canım, misafirim geldi, sigara içmek için verandaya çıktı, eşlik ettim, üşüdümÇok geçmiş olsun şoyle sıcak bı duş nasıl iyi gelir canim
Dengesiz dangalakKızlar bugün modum inanılmaz düşüktü canım da çok sıkkındı, hevesle gittiğim bir misafirlikte bir aile büyüğümüz eşime ikinciyi al tarzı bir şaka yaptı; benim de ne mod kaldı ne bir şey. Açıkçası diyet de spor da yapmadım canım sıkıldı. Bugün beni affedin lütfen , kırgınım … yemek de inanın o sinirle ne yedim ne yaptım hiç hatırlamıyorum bile