- 28 Aralık 2023
- 5.444
- 16.256
Ben kiperin markasını kullanıyorum tadı kokusu kahvede belli olmuyor ama kahveyi de kahve gibi içmiyorum farklı bir tat. Tok tutmaya etkisi var canım ben sabah erkenden kahvaltı yapıp giderdim okula mesela şimdi saat 10-11 e kadar dururumBı araştırmak lazım ya şu fenomenlerin kullandığı toz olanlar da var onu da çok tok tutuyor diyolar
Bn bı doktora sorayım da eğer izin verirse bnde kullanayımBen kiperin markasını kullanıyorum tadı kokusu kahvede belli olmuyor ama kahveyi de kahve gibi içmiyorum farklı bir tat. Tok tutmaya etkisi var canım mesela ben sabah erkenden kahvaltı yapıp giderdim okula mesela şimdi saat 10-11 e kadar dururum
Canım ben bayağı araştırdım. Balık kolajeni benimkinin içeriği. Bitkisel ürünleri olan bir markaSen hangisini kullaniyorsun canım bir sürü var da kullanıp fayda görenlere sormak istedim de
Arkadaşım kirdiysam özür dilerim.Ama yarisindayken doğru mu sence bu menü .Benim işime gelir ben karşı takimdayim yaniHaklısın. Artık Hazırlıkta kalırım.
Aman mutfak tartisi ile 25 glik dilimler tartmayi ihmal etme. Cunku dogal ekmek sıkısik oluyor 1 dilim görünüyor ama iki dilim ediyor. Hele mısir ekmegicanım ipin ucu bu hafta kaçtı zaten de karakılçığı oranlı yerim. benim listemde var. bakma bu hafta aşırıya kaçtım.
YaaAman mutfak tartisi ile 25 glik dilimler tartmayi ihmal etme. Cunku dogal ekmek sıkısik oluyor 1 dilim görünüyor ama iki dilim ediyor. Hele mısir ekmegiay daha bahsederken canim cekti bir de kokusunu duysam
Kaptanlarım illa bişey unutucam kahvaltıda 1 tane de wasa yemiştim yazmamışımİyi Akşamlar
11:00 2patates kavurup 2yumurta kırdım, 7zeytin,
2kk.peynir, 1.5tk.reçel, marul, yarım kase kadar az yağlı yoğurt, şekersiz çay
18:20 265gr.kabak tatlısı, 1dolu avuç kuru yemiş,
Yarım çay bardağı yağsız süt
19:00 1dolu avuç kuru yemiş
Su 3.5 litre
Akşam yağsız sütle filtre kahve içerim
LenaG Sitare55 Boncuk2307
(Dün menümü paylşatıktan sonra akşam 1avuç kuruyemiş yedim)
Spor yok günlük yemek yap ortalık topla sporu yaptım
Ben de olmuyor çünkü su kahve bitki çayı derken sürekli bişey tüketiyorum aslindaKızlar bir şey sormak istiyorum afedersiniz ağız kokusunu nasıl gideriyorsunuz? Uzun süre açlık oluyor ister istemez sorun yaratıyor
Bolca yedin mi sen ondan bahsetKaptanımSitare55 merak etme bir yere gitmedim, her şey yolunda. Bütün gün buzluğa stok yaptık kv ile. Mesajların hiçbirine bakmadım, inşallah gece yatmadan okuyacağım. Şimdilik yine kaçıyorum.
Onu boşver de sen beni adımlarınla ezecektinBolca yedin mi sen ondan bahset
17 bin attim işte.Onu boşver de sen beni adımlarınla ezecektin
Ne oldu o iş
Ben kaç atmışım17 bin attim işte.
Ben de var da evde yer yok diye depoya indirdimKizlar kimlerin eliptik bisikleti var ,beraber yapalim mi ? Bu aksam 40 dk düsünüyorum cünkü fena gecti ya
Sen sadece adım atmışsınBen kaç atmışım
Hay maşallah hayatta yenemez bu sporla seni17 bin attim işte.
3 mil Leslie yapmışım
600 de ip atlamışım.
Yaşıma göre bence çok bile
Peki peki ağlamaSen sadece adım atmışsın