Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bı araştırmak lazım ya şu fenomenlerin kullandığı toz olanlar da var onu da çok tok tutuyor diyolar
Ben kiperin markasını kullanıyorum tadı kokusu kahvede belli olmuyor ama kahveyi de kahve gibi içmiyorum farklı bir tat. Tok tutmaya etkisi var canım ben sabah erkenden kahvaltı yapıp giderdim okula mesela şimdi saat 10-11 e kadar dururum

iyi akşamlar yarışmacı arkadaşlarım kaptanlarım,
kahvaltı 10:00 yulaflı lorlu omlet, 30gr light kaşar, domates salatalık
öğlen 12:30 balkabağı çorbası 2 kase
ara öğün 14:30 2 medine hurması 3 ceviz
akşam 19:00 tavuk döner ayran
şimdi eşimle dışarı çıktık bir sahlep içeceğiz.

su: şimdiye kadar 2.5 lt 3 e tamamlarım
spor: 8300 adım, 10 dk karın antrenmanı
Sitare55 Boncuk2307 LenaG

Bn bı doktora sorayım da eğer izin verirse bnde kullanayım

Haklısın. Artık Hazırlıkta kalırım.
Arkadaşım kirdiysam özür dilerim.Ama yarisindayken doğru mu sence bu menü .Benim işime gelir ben karşı takimdayim yani
İnan bana benim iradem herkesinkinden zayıftır .Yoksa yıllardır al ver al ver ömrümü bitirmezdim .Bence hepimiz kilo isindrn yorulduk hazır motive olmak için bu yarışma sayfa varken verelim şu lanet kiloları sonra hep birlikte koruma sayfası açalım işte orda gozlememizi yiyelim ertesi gün telafi etmek şartiyla

Pazar

LenaG Sitare55 Boncuk2307

10
150 kalorilik bal kabagi (kumpir alti olarak )
2 dilim kaşar 1 hindi füme
1 tk mayonez
2 yumurtali menemen
2 tk recel

15
Yesil cay
1 minik cennet elmasi
10 kabuklu fistik

16

Nar eksili sarimsakli balik
Salata
Domates kurusu
1 dilim eski kaşar

21. Kiraz sapli form cay + yesil cay

Spor.9000 adim
1.5 saat ev isi

Su 2 litreyi gectigimi düşünüyorum, cok iciyirum diye saymıyorum

canım ipin ucu bu hafta kaçtı zaten de karakılçığı oranlı yerim. benim listemde var. bakma bu hafta aşırıya kaçtım.
Aman mutfak tartisi ile 25 glik dilimler tartmayi ihmal etme. Cunku dogal ekmek sıkısik oluyor 1 dilim görünüyor ama iki dilim ediyor. Hele mısir ekmegi ay daha bahsederken canim cekti bir de kokusunu duysam

Aman mutfak tartisi ile 25 glik dilimler tartmayi ihmal etme. Cunku dogal ekmek sıkısik oluyor 1 dilim görünüyor ama iki dilim ediyor. Hele mısir ekmegi ay daha bahsederken canim cekti bir de kokusunu duysam
Yaabak ben bunu bilmiyodum yediğim dilimler fazladır ozaman benimyarın tavada yapicam inşaallah bende mısır ekmeği

Kaptanlarım illa bişey unutucam kahvaltıda 1 tane de wasa yemiştim yazmamışım

Kızlar bir şey sormak istiyorum afedersiniz ağız kokusunu nasıl gideriyorsunuz? Uzun süre açlık oluyor ister istemez sorun yaratıyor
Ben de olmuyor çünkü su kahve bitki çayı derken sürekli bişey tüketiyorum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…