Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım ben ödül öğünü c.tesi diyorum ama komple ödül günü yapılıyor birkaç kere de uyardım ama yaşını başını almış insanlara sen yapamıyorsan girme diyemem hassas bir konu ve kimseyi kırmadan tatlı sert ilerlemeye çalışıyorum
Bence burada tam motive olan sporunu diyetini yapan kişilere karşın dayanamadım yedim,çok canım çekti yedim,süt taştı,kapı çarptı,canım sıkıldı vs demek o motive kişiyi de kötü etkiliyor (tabii ki regl dönemi ataklarını konu dışı tutuyorum ) bu konuda çok dertliyim
Öte yandan çok fazla kısmak da karşı olduğum birşey diyetisyenim de karşıdır bizim cıss dediğimiz yemekleri diyete entegre ederek kilo verilebileceğini öğrendim o yüzden mesela haftada atıyorum 1 kere bir öğünde 1 porsiyon istenilen bir yemek yenilebilir. Tabii ki sonraki öğünde dengelemek şartıyla

Teşekkür ederimmm kaptaniçem

Kaptancigim çok haklısın Ben tekrar rica ediyorum arkadaşlar takım yarışinda iken takim kaptanina ve arkadaşını kıymet verip mümkünse battı balık yan gider yapmiyalim .Ben kötü menülerden de iyi menülerden de etkilenen hassas bı şişkoyum Bu hafta çok stresliydim kızımın hastaligindan dolayi.yarışmada olmasam hincimi yemeklerden cikarirdim ama dizginledim kendimi sporda yapamazken hele yeme sorumsuzlugunu gösteremezdim.Ayni hassasiyeti takım arkadaşlarimdan bekliyorum

Canım afiyet olsun 2 çatal yumurta protein ihtiyacını karşılamaz salatalara protein eklersen daha dengeli olur
Eşitlik olursa veya kalksın denilirse salı günü için yarışmanın bir anlamı kalmaz ki
Belki cumartesi kontrollü olunur diye bir umudum var ama inşallah
En fazla kilo veren üye değişimi nasıl olacak o zaman.
Kaptanlar yarışmaya ve tartılmaya devam edecek ında bir değişiklik olmayacak istediği ama alamadığı bir arkadaşını transfer etme durumu olabilir
Salı tartısı kaldırılırsa ciddi bir gevşeklik olacak @FitVenus un dediği gibi. Yarışmanın hiç bir anlamı kalmayacak. Sorumluluk duygusu olmayacak.
mesela sırf salı tartısı olduğu için takımlara girmeyeyim diyen de var e bu da takımlar ciddi azalır demek kaptanlığı aldığımdan beri en sıkıntıda olduğum konu bu çözümlemeye çalışıyorum
Afiyet olsun canım lütfen yarın bol su içip biraz hareket ekler misin ? Ödem olacak ve moral bozsun istemeyiz
Kafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
Çok geçmiş olsun miniğe
Ben diyim kaptan seçmeyin beni Ben hirslanirim hırslı yarışmacılarım da olsun da isterim ozaman.Oyuzden be kiyida köşede sessizce kilomu veriyim etliye sütlüye karışmadan LenaG
Öyle bir şey yok tabii ki karışacaksın burda birbirimizin menülerini kritik ediyoruz
Çok da güzel kaptan olursun
Canım sabah baya kuvvetli bir kahvaltıdan sonra tatlı porsiyonu biraz fazla olmuş üstüne de 1 dolu avuç k.yemiş çok yağ demek sonra kendine ceza vermeni istemiyorum yarın dengeli bol su içmeli bir menü görelim olur mu
Canım biraz direnç göstermen gerektiğini düşünüyorum sevdiğin yiyeceklere karşı diyetistene de devam ediyorsun o kadar ödüyorsun asıl biraz canımcım valla üzülüyorum artık kazanmasın o nefis sen kazan senin vücudun senin istediğin gibi olsun
Afiyet olsun kaptanım spora geeeelll
Afiyet olsun ara öğünde meyveyi tek porsiyona indirip fındığı beraber yersen daha doyurucu ve lezzet açısından da tatmin edici olur.
Haklısın. Artık Hazırlıkta kalırım.
Hop dedik nereye gidiyormuşsun öyle kabul edip havlu atmak yok valla çıkarırım oklavamı
Yarın menü dengeleniyor moral bozmadan devam ediliyor. Düşer kalkarsın ama devam edeceksin
Tehlikeli sularda yüzuyorsunbu hafta yapip tadina baktığın ekmeklerden umarim kilo almazsin. Ben çok denedim, ne ekmegi yaparsam yapayim lezzetli oluyor ve sıcakken ye beni ye beni diyorzaafim var ekmek mekmek yapmam
Sana kesinlikle katılıyorum
Çok güzel menü canım afiyet olsun sporuna
Afiyet olsun oğluşunun da doğum günü kutlu olsun
Su baya az kalmış canım onu yarın arttıralım
canım ipin ucu bu hafta kaçtı zaten de karakılçığı oranlı yerim. benim listemde var. bakma bu hafta aşırıya kaçtım.
Kaçmasın ipin ucu geri tut o ipi
Canım baya övüyorlar kiperin i enerji de veriyormuş diyolla sence fark ediyor mu ciddi ciddi almayı düşünüyorum da ben de o markayı
Afiyet olsun sabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Kııızz ağşam ağşam sahlep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…