- 28 Aralık 2023
- 5.444
- 16.254
Allah topuna…Doğru diyon evlenince agzini açıp konuşacak hal bırakmıyor bu adamlar
Kafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.Diyette yenilen gozlemeye de cıs demeyelim benceBaya diyet miyet hak getire olmuş
Ay Allah korusun bişeyi yoktur inşallahKafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
Oy kiyamam ciddi biseyi yoktur inşallahKafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
Yok kız o kadar da kötü değil. Sadece akşam ki patatesli gözleme hariç.Diyette yenilen gozlemeye de cıs demeyelim benceBaya diyet miyet hak getire olmuş
Amin canım çokça aminAllah topuna…
Hidayet versin
Ay Allah korusun bişeyi yoktur inşallah
Toparladi çok şükür. Demir eksikligi var ve ağlamaya gelmiyor hemen bayılıyor bizim ki.Oy kiyamam ciddi biseyi yoktur inşallah
geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?Kafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
Kaptanlar gönlünden kimi isterse bahtina ne çıkarsaEn fazla kilo veren üye değişimi nasıl olacak o zaman.
Oyyy kuzum yaaa Rabbim hasarsız kalıcı şifalar versin bal yanaklımmmToparladi çok şükür. Demir eksikligi var ve ağlamaya gelmiyor hemen bayılıyor bizim ki.
Ben diyim kaptan seçmeyin beniYok kız o kadar da kötü değil. Sadece akşam ki patatesli gözleme hariç.
Kaptanlar gönlünden kimi isterse bahtina ne çıkarsa
Yani eşitlik demek büyük isteksizlik demek. Kimseyi zorlamaya gerek yok. Lena da sürekli peşlerinde koşuyor. Senin paylaşımın nerede diye. Öteki diyorki ben çok tartilmayi sevmiyorum. E takımın kuralı bu gelme o zaman denemiyor kimseye. Herkes değerli Bizim için
İyi canım öpücük konduruyor yanağıma.geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?
Bence saçma olacak. Yarışın anlamı kalmayacak. Ve en önemlisi ciddi gevşeklik olacak.Kaptanlar gönlünden kimi isterse bahtina ne çıkarsa
Yani eşitlik demek büyük isteksizlik demek. Kimseyi zorlamaya gerek yok. Lena da sürekli peşlerinde koşuyor. Senin paylaşımın nerede diye. Öteki diyorki ben çok tartilmayi sevmiyorum. E takımın kuralı bu gelme o zaman denemiyor kimseye. Herkes değerli Bizim için
Amin canimOyyy kuzum yaaa Rabbim hasarsız kalıcı şifalar versin bal yanaklımmm
Bende aynıyım.Ben diyim kaptan seçmeyin beniBen hirslanirim hırslı yarışmacılarım da olsun da isterim ozaman.Oyuzden be kiyida köşede sessizce kilomu veriyim etliye sütlüye karışmadan LenaG
Oyuzden haftalık yarışma motivasyonu, hırsı, yüksekse güzel kilo vermek istiyorsa o hafta katılsın.Nasilsa free birsekilde de kilo verelebiliniyor sayfada benceBende aynıyım.
Cok geçmiş olsun canimToparladi çok şükür. Demir eksikligi var ve ağlamaya gelmiyor hemen bayılıyor bizim ki.