Benim 5 yıl önceki donumda oluyor hala iyce lastiği gevsedigi için
Kizlar kimlerin eliptik bisikleti var ,beraber yapalim mi ? Bu aksam 40 dk düsünüyorum cünkü fena gecti ya
Diyette yenilen gozlemeye de cıs demeyelim benceBaya diyet miyet hak getire olmuş
Ben diyim kaptan seçmeyin beniBen hirslanirim hırslı yarışmacılarım da olsun da isterim ozaman.Oyuzden be kiyida köşede sessizce kilomu veriyim etliye sütlüye karışmadan LenaG
Haklısın. Artık Hazırlıkta kalırım.Oyuzden haftalık yarışma motivasyonu, hırsı, yüksekse güzel kilo vermek istiyorsa o hafta katılsın.Nasilsa free birsekilde de kilo verelebiliniyor sayfada bence
Afiyet olsun canım. Azıcık sporu artirsak fena olmaz.İyi akşamlar Hanımlar
17 Kasım menüsü
Sabah11 : Maydonozlu,yulaflı omlet,peynır, 5zeytin, 1dilim ekmek 2 biber, yeşil çay
13.00 Ara: Sade Türk kahvesi,5 çig fındık
15.30: Bir elma ,muz
Akşam 18.00: 3kaşik pirinç pilavı
3kaşık barbunya yemeği, salata,2bardak ayran
2litre su
2500 adım
LenaG , sibel_84 , Boncuk2307
Bnde kolojen kullanmak istiyorum da emzirdigim için kullanamamistim acaba şimdi kullanabilir miyim ki 6 aylık olduk bide kolojenin sana ne gibi faydaları oluyor canımGüüüüüüünnnnaaaaayyydııııııınnnnnnn
Alıntılara sonra cevap vercem
Golacenli gavemi içtim şimcik yürüyüş zamanı
Akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım hem ekmek patates hem şehriye yanına salata olsa aynen güzel olurmuş yada ekmeği yemeyebilirmissin yarına toplarsınBn bı menümü yazayım da dönüp dolaşıp atistirmayayim
Sabah 12.00
İki dilim ekmek peynir yağ biraz çemen
Öğlen 15-16 civarı
Kakao tarçın kahve şu karışımlı Zülal tarifli kahve
Akşam 19.00
Şehriye çorbası
İki dilim ekmek
Biraz patates
Şu 1.5 içiyorum hala
Akşam biraz yoğurt veya salata olsa iyiymiş de neyse yarına artık
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Sorma canım sormaa, kızı ayrı yerdi beni ayrıBen az çökmüşüm arkadaşın kızı daha çok çökmüş neresinden tutsan elinde kalıyor tee yarabbim.gül geç kuzum sen de. Üzülecek o kadar derdin içinde buna mi takilacagiz.
Hadi inşallah can kaptanımmmBu hafta rekor üstüne rekor kıracağız canım benim.
Sağol canımmmMmm sushiii afiyet olsun çok severiiimmm
Ben tam tersine bununla ilgili hala içimde azıcık da olsa acabalar olduğu için kızlarıma hep güzel şeyler söylemeye çalışıyorum, kötü şeyler yer ediyor insanın kafasında az da olsaAnnem fiziken beni çok överdi ama şey derdi mesela kızım çok güzeldir ama çok dağınıktır,başına buyruktur,gezmeyi sever bilmem ki nasıl ev döndürecek olur galiba hep benimle kalacakSonra da nazar değmesin diye kötülüyorum derdi (kuzum anacım )
Ahhhh canımm kıyamam çok geçmiş olsunKafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
Faydasını görecek kadar kullanmadım canım en az üç ay kullanmak lazım sanırım ben düzenli kullanamadım bi deBnde kolojen kullanmak istiyorum da emzirdigim için kullanamamistim acaba şimdi kullanabilir miyim ki 6 aylık olduk bide kolojenin sana ne gibi faydaları oluyor canım
Tehlikeli sularda yüzuyorsunakşamüzeri ekşimaya karakılçık ekmeği yapmaya karar verdim. gündüz kuru mayayla beyaz ekmek yaptık. şimdi de ekşimaya karakılçık mayalanıyor.
Canım düzenli kullanman gerekiyor. İnan cildin bile değişiyor. Bende başlasam iyi olacak.Bnde kolojen kullanmak istiyorum da emzirdigim için kullanamamistim acaba şimdi kullanabilir miyim ki 6 aylık olduk bide kolojenin sana ne gibi faydaları oluyor canım
Bı araştırmak lazım ya şu fenomenlerin kullandığı toz olanlar da var onu da çok tok tutuyor diyolarFaydasını görecek kadar kullanmadım canım en az üç ay kullanmak lazım sanırım ben düzenli kullanamadım bi de
Arkadaşım ağrılarına iyi geldiğini söylemişti
Sen kullanabilir misin bilmiyorum doktoruna danışmadan kullanma canım
Sen hangisini kullaniyorsun canım bir sürü var da kullanıp fayda görenlere sormak istedim deCanım düzenli kullanman gerekiyor. İnan cildin bile değişiyor. Bende başlasam iyi olacak.
canım ipin ucu bu hafta kaçtı zaten de karakılçığı oranlı yerim. benim listemde var. bakma bu hafta aşırıya kaçtım.Tehlikeli sularda yüzuyorsunbu hafta yapip tadina baktığın ekmeklerden umarim kilo almazsin. Ben çok denedim, ne ekmegi yaparsam yapayim lezzetli oluyor ve sıcakken ye beni ye beni diyor zaafim var ekmek mekmek yapmam